sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
meni je odvratna.. sramota me sto nas (bih) on predstavlja.Giovanna:Bravo za Harija Varesanovica i pesmu Lejla
ja cu navijati za jermeniju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je odvratna.. sramota me sto nas (bih) on predstavlja.Giovanna:Bravo za Harija Varesanovica i pesmu Lejla
pa ako ne preda,ceka je slican fazon kao i no shame-ovcebigsister:otje bole je qurac...
da ali je ovo sa dugim uu.. quuurac...loop:nije qurac nego ****![]()
To da nisu krivi nisu, a gde su onda pošli na pred ogorčen narod??? Verovatno nemaju ni gram mozga kad su nešto tako pokušali. A to što ***** nisu i same napustile manifestaciju kad su videli o čemu se radi, da lopovi mešetare to je posebna priča.POP Mare:No name stvarno nije krvi, ljudi su odradili svoj posao, ali ziri je glasao... nisu sigurno oni platili taj ziri da glasa tako... sve je to smisljeno bilo.
Cak su i crnogorski predstavnici na kraju rekli da i oni hoce pravdu.
To sto je njihov ziri obrukao crnu goru i njihov obraz to nece proci tek tako... ni ovde a verujem ni u crnoj gori...
Bas tako... pa nisu ljudi krivi... sve je to politika. Pa vi mislite da se i narod pita za referendum i ocepljenje nemojte da ste naivni. Isto je i sa glasanjem bilo...Giovanna:Ih Soffy nemoj tako pa i oni su ljudi...Vi mislite da njima nije bilo neprijatno ? Marinko Madzgalj je crnogorac pa nije dobio ni jedan poen...
Giovanna:Neces verovati ali moja drugarica je takodje proverila glasanje cisto da uporedi....da vidi ko je za koga glasao...
Svigir:evo kako je glasao ziri: cisto da se ne zaboravi...
6. Ivana Jordan - Lazarica - 1+10+0+8+2+8+0+6+0=35 points
sta mislite odakle su parni glasovi a odakle neparni ?
Michelangelo83:Greska malopre sam pogledao glasanje:
6. Ivana Jordan - Lazarica - 1+10+0+8+2+8+0+6+7=42 points
Ivana je sa 2007 glasova dobila 7 poena od publike, a ne 0 kao sto pise gore, mislim to ne menja stvari i poredak na listi ,ali cisto da se zna jer me nerviraju greske u racunanju...