Beovizija 2006

Pele_cool_boy:
copy/paste

Ekskluzivno

No name ce sjutra imati pravo predati pobjedu kome oni hoce.Predace pobjedu Ivani Jordan sa pjesmom lazarica, za koju i sami kazu de je neposteno osvojila 4 mjesto.Crnogorski dio zirija ce se izviniti pomenutoj pjevacici. Sjutra cete saznati vise o ovoj predaji

"Neposteno"?! Pa ce oni biti ziri i odluciti kome je "posteno" da daju?
Zasto Ivani Jordan?? Zbog veze sa dinastijom Karadjordjevica?
Moze li u ovoj zemlji ista bez veza i vezica??

Pele_cool_boy:
Copy/paste

Ekskluzivno

No name ce sjutra imati pravo predati pobjedu kome oni hoce.Predace pobjedu Ivani Jordan sa pjesmom lazarica, za koju i sami kazu de je neposteno osvojila 4 mjesto.Crnogorski dio zirija ce se izviniti pomenutoj pjevacici. Sjutra cete saznati vise o ovoj predaji

:shock: :shock: :shock: nemogu da veruujem!!! pa pre bi sami sebi bubreg izvadili nego predali prvo mesto najboljem predstavniku nase zemlje mamu im *ebem onu korumpiranu pedersku crnogorsku!!!!odoh nesto da popijem...
702100988_4218174EDA97399110B02CBDEB20480E.gif
137103889_E2609955072A61FA1062BCFF75B4083B.gif

Eee, a tekst pesme mi zvuci kao dan posle referenduma

Ogrijalo sunce iznad mora
Tebi u cast ljepotice moja
Ogrijalo sunce!

Moja ljubavi
Razvedrilo iznad gora
I na nebu mom
Sija samo ljubav tvoja

Zora mi te otkrila
Novi dan probudila
Tebe mi je donijela
Na krilima anđela

Moja ljubavi
Razvedrilo iznad gora
I na nebu mom
Sija samo ljubav tvoja

Rano m,oja opasna
Mom si srcu prirasla
Kunem se u oci svoje
Svanulo je, svanulo je

Moja ljubavi
Razvedrilo iznad gora
I na nebu mom
Sija samo ljubav tvoja

Ogrijalo sunce iznad mora
Tebi u cast ljepotice moja
Ogrijalo sunce

Moja ljubavi
Razvedrilo iznad gora
I na nebu mom

e ljudi ne znam stvarno... nek se desi sta se desi... ja cu da se bunim... sutra ce valjda nesto biti... ***** li ti glupi no name/no gay/no chance... Ako imaju i trunke ponosa i casti predace pobedu... e sad... Ja sam mrtva! Ajmo svi na spavanje, pa cemo sutra kad vidimo na tvu sta je bilo, komentarisati, i odluciti kao narod sta cemo...
POZDRAV SVIMA! LAKU NOC!

Murder Death Kill
Murder Death Kill
Murder Death Kill
Murder Death Kill
Murder Death Kill
Murder Death Kill
Murder Death Kill
Murder Death Kill
Murder Death Kill
Murder Death Kill

...laku noć deco...

Ne radi se ljudi ovde o pesmi nego o našem ponosu.
Zbog takvih flegmatičnih kao vi tako smo prolazili i prolazimo.
Ni mene ne interesuje ono što oni izvode. Nikad takvu muziku nisam slušao, ali ovo je poniženje u sred Beograda. Dokle više, bre? :evil:

Ne mogu jos da dodjem sebi od nocasnjeg dozivljaja.Ovo je prevrsilo svaku meru dobrog ukusa.Trebali bi nasi da ucine nesto.Ne trebamo preci preko ovakvog bezobrazluka.Milova poruka za referendum S PREVAROM KA NEZAVISNOSTI-S PREVAROM U EVROPU.Sram ih bilo

Back