sexy lady2005
Aktivan član
- Poruka
- 1.033
Mislila sam kako je moguce da je No name prijavljen, a ne na ovu spodobicu iznad menesexy lady2005:Kako je ovo moguce?????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam kako je moguce da je No name prijavljen, a ne na ovu spodobicu iznad menesexy lady2005:Kako je ovo moguce?????
Meni nije jasno jel ova i jos tri godine ili ova i jos cetiri?Samantha Jouns:Bilo kako bilo ne idemo na EVROVIZIJU narednih 4 godine....Mi smo sami sebi najveci neprijatelj
Carrie_011:Ko je pominjao?? :shock:joksa_bgd:I sta kaze seka jel to sve definitivno gotovo?!? :-( A sta je sa onim nekim sastankom izvodjaca danas, sto je sinoc pominjala Cleopathra?![]()
Isto pitanje...Marija D:Meni nije jasno jel ova i jos tri godine ili ova i jos cetiri?![]()
sexy lady2005:Carrie_011:Ko je pominjao?? :shock:![]()
Pa Cleopathra!cleopathra:ja ZNAM da sutra SVI nasi izvodjaci imaju sastanak koji je obavezan. Sta kazete na to???????????????????????????A ona je nas insajder!
![]()
![]()
joksa_bgd:KOliko ja znam, a on je to rekao i sam rekao, ognjenu je i bilo bitnije da se cela ta bruka ponisti, nego da on ide na evroviziju.
I da, mislim da je sve gotovo.
4 godine SUSPENZIJE! Ove godine smo se sami povukli iz takmicenja a naredne 4 cemo biti suspendovani...ZoricaS.:Isto pitanje...
Carrie_011:aha, e dobrosexy lady2005:Pa Cleopathra!A ona je nas insajder!
![]()
![]()
, pomislila sam nesto drugo :wink:
Ok
Pa to je kazna ako se ovak kasno pesma povuce sa takmicenja!Pele_cool_boy:Pojasnite mi malo, molim vas...Zasto ne bismo mogli ici sledece godine?
nazalost..Marija D:A tu je i no name kako vidim! :shock:
Na ovo sam mislila... kaze da je provereno! Mada to izgleda ne znaju ovi sa BK i kojih vec televizija koji kazu da nam preti suspenzija...Galathilien:Evo, raspitala sam se malo... Mrzi me da prevodim, ako nekome treba prevod, neka javi..
I read on a Dutch page that it won't be true Serbia can't participate for the full 3 years
the serbian tv will pay the normal participation fee
like that they avoid to get a big fine and they won't be punished with 3 years of disqualification
I ja isto ...ZoricaS.:E..a, ja se sve kao nesto nadam da ce se nesto desiti i da ce ipak flamingosi otici...samo ne znam sta bi to moglo da se desi...