Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.809
Ако сам прву половину маратона трчао просјечном брзином од 3 км/ч, коликом просјечном брзином је требало да отрчим другу половину маратона да би ми укупна просјечна брзина на цијелом маратону била 6 км/ч? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema na pogresnom pdf u.Ако сам прву половину маратона трчао просјечном брзином од 3 км/ч, коликом просјечном брзином је требало да отрчим другу половину маратона да би ми укупна просјечна брзина на цијелом маратону била 6 км/ч?![]()
Staza Beogradskog maratona se zatvara negde oko 14:00 , kako počinje u 8:00 znači da si prvu polovinu brzinom od 3km/h istračao za 7 sati i mož kući, nema više![]()
Који мој ћу ја овдје? Јбт, кад трчим маратон, нисам сав свој...Tema na pogresnom pdf u.
Kardinalna greska koju cinis.Који мој ћу ја овдје? Јбт, кад трчим маратон, нисам сав свој...
Пребацујте тему, какво црно опуштање, маратон је у питању!
И како да сад пребацим тему?Kardinalna greska koju cinis.
Јбг, није ме било неко вријеме, а кад се појавих поново, отворих тему на „Вјеровали или не” (гдје сам их и иначе отварао јер Сенс није изигравао мудраца који боље од мене зна шта сам хтио па ми унаказивао теме), кад оно – затворена након пар уписа. Тек онда видјех да то више није Сенсова „забран”. Јбг, кад нисам у току...Samo ti konstantno trci.![]()
Добри је чувај, немој да би случајно неко нешто написао на њој!Ostavi ovde ja cuvam![]()
Ето, кад повјериш жени да ти чува тему!Odoh ko da me nije bilo.![]()
Немој ни да трчиш другу половину.Ако сам прву половину маратона трчао просјечном брзином од 3 км/ч, коликом просјечном брзином је требало да отрчим другу половину маратона да би ми укупна просјечна брзина на цијелом маратону била 6 км/ч?![]()
Nece moci tako Carobna Kutijo !Немој ни да трчиш другу половину.
Само се телепромптуј на циљ и решио си задатак.![]()
Све се може кад се хоће.Nece moci tako Carobna Kutijo !
Телепромптовао бих се кад би циљ био на аеродруму, али у синеопису маратона стоји да се трчи градским улицама, а ту ме ометају контејнери „Санитарне хијене”...Немој ни да трчиш другу половину.
Само се телепромптуј на циљ и решио си задатак.![]()
И Ћаци хоће на факултет па му нешто баш и не иде...Све се може кад се хоће.![]()
Ne bas, ali zelim da ti I dalje verujes u toСве се може кад се хоће.![]()
Evo prakticno.И Ћаци хоће на факултет па му нешто баш и не иде...
Е па онда ништа од решења задатка.Телепромптовао бих се кад би циљ био на аеродруму, али у синеопису маратона стоји да се трчи градским улицама, а ту ме ометају контејнери „Санитарне хијене”...![]()
Лијепо ти мени чуваш тему, шарају по њој којекакве музичке кутијице...Evo prakticno.![]()
Све је ствар воље, дакле само се на половини снагом воље предомислим и у том бесконачно малом трену одлучим да ипак не трчим маратом него полумаратон... и ето решениииииииија!Е па онда ништа од решења задатка.
Да би га решио мораш стићи на циљ истовремено кад стигнеш на пола пута.![]()