Београдски маратон

Пилипенда

Veoma poznat
Poruka
13.809
Ако сам прву половину маратона трчао просјечном брзином од 3 км/ч, коликом просјечном брзином је требало да отрчим другу половину маратона да би ми укупна просјечна брзина на цијелом маратону била 6 км/ч? :think:

Ако сам прву половину маратона трчао просјечном брзином од 3 км/ч, коликом просјечном брзином је требало да отрчим другу половину маратона да би ми укупна просјечна брзина на цијелом маратону била 6 км/ч? :think:
Tema na pogresnom pdf u.

Staza Beogradskog maratona se zatvara negde oko 14:00 , kako počinje u 8:00 znači da si prvu polovinu brzinom od 3km/h istračao za 7 sati i mož kući, nema više :)
:hahaha:
Ето ми га кад се петљам у маратоне, а не трчим ни пред бијесним псима, а камоли „нако”, без икаквог разлога. Проваљен из прве! :lol:
Ај рецимо да сам половину трчао 5 км/ч, а треба ми укупни просјек од 10 км/ч. :mrgreen:

Samo ti konstantno trci. :mrgreen:
Јбг, није ме било неко вријеме, а кад се појавих поново, отворих тему на „Вјеровали или не” (гдје сам их и иначе отварао јер Сенс није изигравао мудраца који боље од мене зна шта сам хтио па ми унаказивао теме), кад оно – затворена након пар уписа. Тек онда видјех да то више није Сенсова „забран”. Јбг, кад нисам у току... :mrgreen:
Да турим ово на Сваштару? Па нек ову бришу слободно, а?

Немој ни да трчиш другу половину. :mrgreen:
Само се телепромптуј на циљ и решио си задатак. ;)

Немој ни да трчиш другу половину. :mrgreen:
Само се телепромптуј на циљ и решио си задатак. ;)
Телепромптовао бих се кад би циљ био на аеродруму, али у синеопису маратона стоји да се трчи градским улицама, а ту ме ометају контејнери „Санитарне хијене”... :mrgreen:

Телепромптовао бих се кад би циљ био на аеродруму, али у синеопису маратона стоји да се трчи градским улицама, а ту ме ометају контејнери „Санитарне хијене”... :mrgreen:
Е па онда ништа од решења задатка. :(
Да би га решио мораш стићи на циљ истовремено кад стигнеш на пола пута. ;)

Е па онда ништа од решења задатка. :(
Да би га решио мораш стићи на циљ истовремено кад стигнеш на пола пута. ;)
Све је ствар воље, дакле само се на половини снагом воље предомислим и у том бесконачно малом трену одлучим да ипак не трчим маратом него полумаратон... и ето решениииииииија! ;)

Back