- Poruka
- 78.907
Moje babe i dede su živele po 85-95 god bez nekog cimanja po doktorima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда га његово задовољсто при тамањењу чуваМој муж треби кило јагода годинама, тј деценијама... од априла, па докле год их има...и није му ништа, здравији је од мене сто пута. Плус једе чоколаде, гумене бомбоне, еурокрем и све те гадости што везе немају са здрављем итд....и витак и здрав. Кад Бог некоме да, не вреде ни пестициди, ни адитиви...
Укућани лек? Нисам сигурна да ти је закључак на правом путуМожда га његово задовољсто при тамањењу чува
А и укућани могу да буду лек![]()
Zavidim što je vitak a sve to ljušti.Мој муж треби кило јагода годинама, тј деценијама... од априла, па докле год их има...и није му ништа, здравији је од мене сто пута. Плус једе чоколаде, гумене бомбоне, еурокрем и све те гадости што везе немају са здрављем итд....и витак и здрав. Кад Бог некоме да, не вреде ни пестициди, ни адитиви...
И на Бајлоновој исто...
Не мора да буде видовита... Довољно је да је чула баку или деку који се сећају окупације.
Cene kupine u Metrou, četvrtak, 15.05.2025. godine:Kupine: 3359,99 dinara/kilogram
Јел могу да добијем 10 коштица од трешњи?Cene kupine u Metrou, četvrtak, 15.05.2025. godine:Kupine: 3359,99 dinara/kilogram
Trešnje cemo na komad a kupine necemo ni jesti![]()