lider
Poznat
- Poruka
- 7.767
Idete na pijacu?
Koju?
Aj slobodno priznajte.
Koju?
Aj slobodno priznajte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master pazari satelitski
pa da...samo kazem sta treba i oni mi teleportuju..![]()
bajloni
mrzim teme tzv nabrajalice...sad ce svi da kazu svoj omiljeni pijac,ondak se sabiramo da vidimo koji pijac je osvojio prvo mesto i tema moze da se lockne
Ђерам и Каленић.
Иначе, да ли знате на који се пијац односило ово из насловне песме?![]()
naravna stvar. ubloku 44...volim pijacu, ne znam kakvo da je vreme....redovno idem vikendom, jer radnim danima ne mogu (iako je baš blizu).Idete na pijacu?
Koju?
Aj slobodno priznajte.
Тако је.Beogrdski Mali Pijac nalazio se na mestu danasnje raskrsnice Karadjordjeve sa ulicom Kraljevica Marka..tu je sada benzinska pumpa
Beogradski mali pijac
Potopila sava,
Mog dragana eto tako
Zabolela glava.
Preplivacu, preplivacu
I dunav i savu,
Da pronadjem mom draganu
Lekovitu travu.
Kad mi dragi, kad mi dragi
Na ramenu spava,
Da ga nikad, da ga nikad
Ne zaboli glava.
....![]()
![]()
bajloni
mrzim teme tzv nabrajalice...sad ce svi da kazu svoj omiljeni pijac,ondak se sabiramo da vidimo koji pijac je osvojio prvo mesto i tema moze da se lockne
jes` mi on malko blize,ali nesto ne volem zelenjak..a i nemam prevoz pa bih morala pesaka da vucem teret.a ja mislila da ideš na zeleni venac....![]()
jes` mi on malko blize,ali nesto ne volem zelenjak..a i nemam prevoz pa bih morala pesaka da vucem teret.
bajloni volem zato sto tamo uglavnom znam od koga kupujem.a pre par godina igrom slucaja opasno se zaljubih na pijaci
a u zadnje vreme dolazim tu u blok kod tebe na pijacu.navukla sam se na neke pogace bez kvasca,pecene na drva.jeste mi daleko,al` obzirom da volim tramvaje,nije mi tesko.a ljubav ne poznaje granice.ovoga puta ljubav prema `lebu