Beogradski mali pijac

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мој муж треби кило јагода годинама, тј деценијама... од априла, па докле год их има...и није му ништа, здравији је од мене сто пута. Плус једе чоколаде, гумене бомбоне, еурокрем и све те гадости што везе немају са здрављем итд....и витак и здрав. Кад Бог некоме да, не вреде ни пестициди, ни адитиви...
Можда га његово задовољсто при тамањењу чува :think:
А и укућани могу да буду лек :)

Мој муж треби кило јагода годинама, тј деценијама... од априла, па докле год их има...и није му ништа, здравији је од мене сто пута. Плус једе чоколаде, гумене бомбоне, еурокрем и све те гадости што везе немају са здрављем итд....и витак и здрав. Кад Бог некоме да, не вреде ни пестициди, ни адитиви...
Zavidim što je vitak a sve to ljušti.

И на Бајлоновој исто...

На једном месту има за 800, добих по 600, јер сам стара муштерија (купио сам пола киле).

Каже жена, знамо је већ 20 година, продаје своје, да је мраз растурио све живо. И још је скоро три дана падала киша, покосила цветове... Гледаћемо воће на сликама.

Док има јагода, не занима ме ништа...а лимун користим стално.
Међутим, веза зеља 100 динара....веза блитве 80 :(
Мислим, ако је кило парадајза "шљивара" 300 кинти и три везе зеља исто....па није исто, мајку му :confused:

Јесу цене мало... фију-фију.

Кило јагода исто као и кило бабура.
Два кила јагода за кило трешања (рекао бих да је обрнуто нормално).
Кајсије скупље од свега наведеног.

Сећам се да сам парадајз пре 3-4 године плаћао нешто преко 100... Сада је преко 300 - а уопште ми није јасно шта даје такву цену?

Kupovacemo na komad kako su krenuli sa cenama ..

Ти си Нина видовита :sad2:

1747862668340.png

Danas na Kaleniću

Sir 1000/kg
Jaja krupna 23 din/komad
Veza peršuna 50 din
Jagode..jedne po 500 din/ kg a druge sam platila 400 din/kg i one su malo sitnije ali lepše i ukusnije :lol:
Vidim lepe maline pitam pošto su kaže mi ladno 3.000/ kg :pljus:
Ne znam da li me je nakupac zezao ili stvarno koštaju toliko..Kupila nisam i ne pada mi na pamet da toliko placam
Lepe i ukusne trešnje iz Španije kupila sam u LIdlu..500 gr. 200 din..ni jedna nije bila a da nije dobra
20250529_103819.jpg

Back