Beograđanka ???

Što je najbolje, Hrvate je zapravo najviše pogodilo što je on onako opušteno reagovao - ''Ma nema frke, to je ionako isto.''

Al' zbog tog ''isto'' otvoriše ovde rodoljubi temu pa opletoše po njemu k'o ja po današnjim pljeskavicama. :(

Ana Ivanović dva puta bila je na poen od eliminacije već u prvom kolu Vimbldona, ali je nekako uspela da sačuva „živu glavu” i prebrodi meč sa tromom Čehinjom Lusi Hradeckom - 2:1 (5:7, 6:2, 8:6). Pri rezultatu 6:5 u trećem setu za Čehinju, Ana se na servis protivnice suočila sa dve meč lopte, ali je obe uspela da umiri, napravi brejk (6:6), a potom dobije i naredna dva gema za nikad težu pobedu u prvom kolu gren slem turnira u karijeri.

Za duel sa Sarom Erani u drugom kolu bilo joj je potrebno dva sata i 14 minuta na terenu Broj 4 u utorak uveče!

Istini za volju, (13) Ana je prva imala meč loptu, pri rezultatu 5:4 u trećem setu, ali je onda vezala nekoliko loših poena i dozvolila Hradeckoj, 58. na WTA listi, da se izvuče i potom dođe u situaciju da napravi iznenađenje dana.

To se nije dogodilo, najviše zahvaljujući Aninoj čeličnoj volji i u trenucima kada joj ništa nije polazilo za rukom, a tih trenutaka bilo je previše za meč prvog kola i kvalitet protivnice.

Ana se sa Erani sastala samo jednom u karijeri, ovog proleća na Rolan Garosu. U prvom kolu pobedila je Beograđanka sa 2:0 (7:6, 6:3).

U duelu sa Hradeckom, Beograđanka je imala samo šest brejk lopti, ali ih je sjajno koristila - čak pet! S druge strane, Čehinja, koja je igrala sa bandažom na desnoj butini, imala je 12 prilika za brejk i svega tri iskorišćene.

Prošle sezone, Ana je ispala u trećem kolu od Đi Ženg.

U utorak su na Vimbldonu u drugo kolo prošli Jelena Janković, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić u paru sa Danijelom Nestorom. (Mondo)

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=138691

Sta ti je zuta Srbija. Ej Beogradjanka pobedila Cehinju???:hahaha: Valjda srpkinja pobedila cehinju mamu im komunjarsku lopovsku.

Ne kontam, zasto je komunjarski nazvati nekog Beogradjaninom?

Ana Ivanović dva puta bila je na poen od eliminacije već u prvom kolu Vimbldona, ali je nekako uspela da sačuva „živu glavu” i prebrodi meč sa tromom Čehinjom Lusi Hradeckom - 2:1 (5:7, 6:2, 8:6). Pri rezultatu 6:5 u trećem setu za Čehinju, Ana se na servis protivnice suočila sa dve meč lopte, ali je obe uspela da umiri, napravi brejk (6:6), a potom dobije i naredna dva gema za nikad težu pobedu u prvom kolu gren slem turnira u karijeri.

Za duel sa Sarom Erani u drugom kolu bilo joj je potrebno dva sata i 14 minuta na terenu Broj 4 u utorak uveče!

Istini za volju, (13) Ana je prva imala meč loptu, pri rezultatu 5:4 u trećem setu, ali je onda vezala nekoliko loših poena i dozvolila Hradeckoj, 58. na WTA listi, da se izvuče i potom dođe u situaciju da napravi iznenađenje dana.

To se nije dogodilo, najviše zahvaljujući Aninoj čeličnoj volji i u trenucima kada joj ništa nije polazilo za rukom, a tih trenutaka bilo je previše za meč prvog kola i kvalitet protivnice.

Ana se sa Erani sastala samo jednom u karijeri, ovog proleća na Rolan Garosu. U prvom kolu pobedila je Beograđanka sa 2:0 (7:6, 6:3).

U duelu sa Hradeckom, Beograđanka je imala samo šest brejk lopti, ali ih je sjajno koristila - čak pet! S druge strane, Čehinja, koja je igrala sa bandažom na desnoj butini, imala je 12 prilika za brejk i svega tri iskorišćene.

U utorak su na Vimbldonu u drugo kolo prošli Jelena Janković, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić u paru sa Danijelom Nestorom. (Mondo)

Sta ti je zuta Srbija. Ej Beogradjanka pobedila Cehinju???:hahaha: Valjda srpkinja pobedila cehinju mamu im komunjarsku lopovsku.

Ja sam prvi protiv beogradizacije (tvoja poenta je druga, znam), ali mislim da je malo paranoično ovako komentarisati ovo... Nema to veze sa izbegavanjem reči čija je osnova Srbija.
Preteruješ...

шта сад кој курас,
па наш шта ради спорцки коментатор?
меље док год траје спорцко дешавање.
а има ли стварно материјала да се испуни толико времена?
па нема
и шта онда?
па онда серу, ките, дркају...

и није нека фора од сваке глупости направити тему

шта сад кој курас,
па наш шта ради спорцки коментатор?
меље док год траје спорцко дешавање.
а има ли стварно материјала да се испуни толико времена?
па нема
и шта онда?
па онда серу, ките, дркају...

и није нека фора од сваке глупости направити тему

Sporcki? Zašto i ti izbegavaš reč srpski?!

:mrgreen:

Au, šta ti napisa na toj temi?!?!:eek:

...а ш`о :?:
И ти би писао вероватно да си слушао како коментатор,
на РТС-у навија за наше противнике....:histericna:

Pa evo ti sansa da opet pises......
Ali sad ne Tijanicu,vec Radujku..........ili ti se on manje svidja.....

А, што њему:roll:
Ваљда си мислио на Верана Матића:?:
Њему нећу да пишем него ћу да играм тенис испод његовог прозора и
као случајно....У ПРОЗОР:zcepanje:

Hoće li od sad B92 da prenosi sve gren slemove?

И мене то интересује,...кажу да хоће,
не могу да верујем,...
..........де баш они :thumbdown:.... никаква ми слика на том каналу.

Mene licno uzasno vredja da mi neko kaze da sam Hrvat.

Bolje da mi je rekao da sam bilo sta drugo. Radje bih bio svaki indijanac i hotentot.

...а шипац :zper:

.

Za glupe i nesposobne RTS komentatore, ja imam jedan predlog :

Kada Ana gubi, glupira se , slika sa Klintonom i ostale budalaštine , neka je nazivaju Beograđankom:evil:

Kada pobeđuje neka bude Srpkinja:)

I eto...svi srećni i zadovoljni i mirna...pa Vojvodina:zper::mrgreen:

Nije poenta u tome vec da se polako nece ni spominjati rec SRPSKO,SRPSKA,SRPSKI.....to je zabranjeno.

Тако нешто може да уради и да протежира само неко ко НИЈЕ Београђанин... Схватите да је Тијанић ипак дођош овдИ и не само то - он је из познате црвене екипе још пре избијања ратних сукоба у бившој СФРЈ - има их цео један тим и сви су деца пропалица комуњарских инсталирани у главне медије... тако да се од тих БеограЏана уопште и не чудим оваквом примитивизму, јер циљ је избећи РЕЧ СРПСКА... и то по сваку цену - осим АКО ЈЕ ВЕСТ НЕГАТИВНА ОНДА ЋЕ СВАКОГ ДРЖАВЉАНИНА СРБИЈЕ ПРОГЛАСИТИ СРБИНОМ...:cool:

bravo torente!
dobro si primetio nesto sto je sasvim uobicajeno kod nekih reportera ,novinara......da rec srbija,srbin,srpskinja izgovaraju samo u iznudici .
valjda im mrsko ili nekima mozda nezgodno, sto im se maticne drzave otcepile.

Тако нешто може да уради и да протежира само неко ко НИЈЕ Београђанин... Схватите да је Тијанић ипак дођош овдИ и не само то - он је из познате црвене екипе још пре избијања ратних сукоба у бившој СФРЈ - има их цео један тим и сви су деца пропалица комуњарских инсталирани у главне медије... тако да се од тих БеограЏана уопште и не чудим оваквом примитивизму, јер циљ је избећи РЕЧ СРПСКА... и то по сваку цену - осим АКО ЈЕ ВЕСТ НЕГАТИВНА ОНДА ЋЕ СВАКОГ ДРЖАВЉАНИНА СРБИЈЕ ПРОГЛАСИТИ СРБИНОМ...:cool:
Тијанић је са Космета.

Баш би требало да има идентитет наглашенији од осталих....али комунизм, црни сине, унаказио нам је нацију.:thumbdown:

А да ли знаш можда ко су му родитељи?

Back