Beograđanka ???

Н
Тијанић је са Космета.

Баш би требало да има идентитет наглашенији од осталих....али комунизм, црни сине, унаказио нам је нацију.:thumbdown:

А да ли знаш можда ко су му родитељи?

Па он је јавно изјавио и опсовао да му се *ебе за Косово...

п.с. Тешке комуњаре су му родитељи - али сам негде затурио тачне податке, ако нађем поставићу, а за Гордану Сушу сам запамтио да јој је отац један од најпознатијих ОЗНА-ша Шиља Михајловић а мајка "анка" партизанка из БиХ и била је овде судија на високом положају...тако да је та Гордана директно удбашким указом (као "поверљива") постављена да извештава са седница ЦК...

п.п.с. Тербало би да неко од ових вајних новинара који се баве истраживачким радом да ПРОНАЂЕ ТВ СНИМКЕ ИЗ САРАЈЕВА непосредно пре и за време отпочињања сукоба... ту се ОГЛАШАВА ЦЕЛА ЕКИПА комуњара послата одавде - они су као бајаги "смиривали" а у ствари стајали иза организације довожења оних силних аутобуса РАДИ ПРОТЕСТА У САРАЈЕВУ...

Poslednja izmena:
Н

Па он је јавно изјавио и опсовао да му се *ебе за Косово...

п.с. Тешке комуњаре су му родитељи - али сам негде затурио тачне податке, ако нађем поставићу, а за Гордану Сушу сам запамтио да јој је отац један од најпознатијих ОЗНА-ша Шиља Михајловић а мајка "анка" партизанка из БиХ и била је овде судија на високом положају...тако да је та Гордана директно удбашким указом (као "поверљива") постављена да извештава са седница ЦК...

п.п.с. Тербало би да неко од ових вајних новинара који се баве истраживачким радом да ПРОНАЂЕ ТВ СНИМКЕ ИЗ САРАЈЕВА непосредно пре и за време отпочињања сукоба... ту се ОГЛАШАВА ЦЕЛА ЕКИПА комуњара послата одавде - они су као бајаги "смиривали" а у ствари стајали иза организације довожења оних силних аутобуса РАДИ ПРОТЕСТА У САРАЈЕВУ...
Да, позната је његова ароганција и себичлук.
Али ме баш занима чији је, јер је немогуће да као неко ко нема ни школу завршену перзистира на тако високим позицијама.

Јер знам да у политици, ретко ко може постићи нешто, а да нема залеђину.
Они без залеђине једноставно не добијају шансу, осим ако немају неку жешћу харизму, па их неко ошацује и реши се да их финансира.

Да, позната је његова ароганција и себичлук.
Али ме баш занима чији је, јер је немогуће да као неко ко нема ни школу завршену перзистира на тако високим позицијама.
Главоња је класичан политички муљатор - лопурда.
Devojka prebiva u Bazelu,tamo placa porez,budzet prazan,ostaje samo ono od A,konzo zatvaraj !!>>
У свеопштој анти-српској кампањи, непрестано разни коментатори док преносе мечеве, често наглашавају:
Новак .... београђанин ... добио меч
Јелена ... београђанка ... добила сет
Ана ..... београђанка ... узела гем
Све више испада да је Србија = Београд ... и ништа више.
А ово троје београђана ... великих патриота, сви отишли да живе у иностранство, да тамо плате минималне порезе, јер ће им њихова отаџбина Србија узети 18% ... за дечије додатке, социјалну помоћ, за једнократну помоћ породиљама .....
Чекам да се београђанка Ана у скорије време слика са Чекуом, Харадинајем ... на неком турниру, и да изрази своје одушевљење колико се они разумеју и колико воле тенис .... и да изрази да јој је велика част што се сликала са таквим познатим личностима :dash:

Главоња је класичан политички муљатор - лопурда.

У свеопштој анти-српској кампањи, непрестано разни коментатори док преносе мечеве, често наглашавају:
А ово троје београђана ... великих патриота, сви отишли да живе у иностранство, да тамо плате минималне порезе, јер ће им њихова отаџбина Србија узети 18% ... за дечије додатке, социјалну помоћ, за једнократну помоћ породиљама .....
Чекам да се београђанка Ана у скорије време слика са Чекуом, Харадинајем ... на неком турниру, и да изрази своје одушевљење колико се они разумеју и колико воле тенис .... и да изрази да јој је велика част што се сликала са таквим познатим
личностима :dash:

Eto...:klap:

Zato ja navijam samo za Noleta još i to što mi se dopada njegova igra i gotivim ga generalno:)

Ove dve mi ama baš ništa ne znače i kada ih i gledam , najčešće su mi faviriti njihove protivnice...pa kome je do pljuvanja posle ovoga, nek' slobodno zapljune...šta me briga:mrgreen:

Srbija baš ii nije nešto bila od koristi svojim teniserima dok su stvarali svoja imena, karijeru. Setimo se Živojinovića, Zimonjića, Seleš, Dokićeve ko je njima nešto dao? Niko, 'sami su se napravili' krvlju svojih žuljeva i znojem. Ni sam ne bi dozvolio ovoj državi da mi prvo otme ne 18% jer to je PDV, nego 20% koliko iznosi porez na dobit, pa provizija banke koja ne znam za šta naplaćuje toliko. Ne treba očekivati da će neko nešto dati zarad lepih reči i zahvalnica, je li neko od nas njima nešto dao? Platio neki trening ili put? Za svoje velike pare biramo gde ćemo živeti, a to zavisi od preza, cena i snabdevenosti... Lepo je od njih da uopšte imaju želje i volje da igraju za reprezentaciju iako i tu ima interesa a nije zanemarljiv - sponzori su im proizvođači sportske opreme.

Boli ovo Beograđanka i Beograđanin (iako je Novak iz Kragujevca). Pitam se što lepo iz srca ne kaže BeogradPašalunka ili BeogradPašalunčanin.... Ako saznam koji je to novinar i sretnem ga negde u gradu, tako ću da ga tresnem, pa nek me tuži, ali onda ću opet da ga tresnem ali jače, kad robijam - da ga odrobijam.

Ako neko zna koji je ovaj nek da ovde adresu. :per:

Boli ovo Beograđanka i Beograđanin (iako je Novak iz Kragujevca). Pitam se što lepo iz srca ne kaže BeogradPašalunka ili BeogradPašalunčanin.... Ako saznam koji je to novinar i sretnem ga negde u gradu, tako ću da ga tresnem, pa nek me tuži, ali onda ću opet da ga tresnem ali jače, kad robijam - da ga odrobijam.

Ako neko zna koji je ovaj nek da ovde adresu. :per:

Ево на сајту РТС лепо пише СРПСКА ТЕНИСЕРКА АНА... итд.........
али ако је неки били-дебили другачије преносио ја не знам нисам слушао...
у сваком случају СВИ можете лепо на овој страници да напишете СВОЈЕ КОМЕНТАРЕ:

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/Тенис/69582/Ана+Ивановић+успешна+на+старту+Вимблдона.html

I posle me neko pita što njamke protiv BG...

Pa kad je počela i Beograđanima da smeta brutalna beogradizacija Srbije, šta onda nama preostaje.... :(

Ima takvih primera još... Napr. Beovizija...

Nama iz Beograda bi najlepše bilo da recimo Požarevac ponovo bude glavni grad ili pak Niš, samo da nam mrdnu politiku iz kuće, za ostalo ćemo lako. Nek budu Nišovizije ili Požarevackovizija....

Back