Beogradjani u rodnom gradu!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам могао да се суздржим,а да не одговорим ово дражесној господични!

Какав је то начин да пишеш:"Како преживљавате,сметају ли Вам дођоши". Побогу,рођена Београђанко,мислиш ли да си ти сад неки напреднији,узвишенији облик живота на кугли земаљској? Ове твоје сентенце су оличење типичног сељачког менталитета,а не неке примерне,ултраурбане становнице европске метрополе.

Ја,рецимо нисам рођени Беогарађанин,нити се тако представљам,ја сам из провинције,типичан дођош! Овде живим од своје 7.године,пуних 11 година. Овај град волим,и не понашам се бахато.

Ти ниси једина,много вас је таквих набеђених ендемских врста у овом јадном граду,јадном,због вас.

Нисам могао да се суздржим,а да не одговорим ово дражесној господични!

Какав је то начин да пишеш:"Како преживљавате,сметају ли Вам дођоши". Побогу,рођена Београђанко,мислиш ли да си ти сад неки напреднији,узвишенији облик живота на кугли земаљској? Ове твоје сентенце су оличење типичног сељачког менталитета,а не неке примерне,ултраурбане становнице европске метрополе.

Ја,рецимо нисам рођени Беогарађанин,нити се тако представљам,ја сам из провинције,типичан дођош! Овде живим од своје 7.године,пуних 11 година. Овај град волим,и не понашам се бахато.

Ти ниси једина,много вас је таквих набеђених ендемских врста у овом јадном граду,јадном,због вас.

Namera nije bila nikakvo vredjanje, prozivanje, ili kako god( stoga pogrdno dodjos i stoji pod navodnicima ;) ), avaj nadjoste se u tome, jasno mi je i zasto.
Slobodan je svako da pise sta mu volja, te otuda i tema. Dakle, iskljucivo je cilj da se skupe Beogradjani sa krste. Razlog - cisto informativno, koliko nas je ovde.

Pocelo je :)

Pise Beogradjani, ali avaj
nema nji . . .

- - - - - - - - - -

a sta to?
meso, sir, kajmak?
Recimo , Dusko Radovic je bio rodjen u Nisu .

U jednoj od svojih radio emisija neprevazidjeni Dusko Radovic je rekao :

"Ko je imao srece da se jutros
probudi u Beogradu,
moze smatrati da je za danas
dovoljno postigao u zivotu.
Svako dalje insistiranje na jos necemu.
bilo bi neskromno! "

Mislim da ovo dovoljno govori o Beogradu i Beogradjanima!!!!!

Poslednja izmena:
Nema njih na forumu,oni ti uglavnom bleje po splavovima,pogotovo ti rođeni u krugu dvojke,čast izuzecima kao tebi;)Porijeklo mi je iz vukojebinice,ali veće seljanije nevidjeh nego u Bg..;)

Na zalost, ili moju srecu, sve moje drage prijatelje, koji su takodje Beogradjani, splavovi nikada nisu ni privlacili, po takvim mestima okupljaju se upravo oni koji su dosli sa strana gde takvih gadosti, kakve se na splavovima pojavjuju, nema...

Pocelo je :)

Pise Beogradjani, ali avaj
nema nji . . .

- - - - - - - - - -

a sta to?
meso, sir, kajmak?

не, људи

не видите ви никад квалитет ни меса ни сира ни кајмака
таква роба није на продају
или са палтама магационера и касирки си то не можете приуштити

људи драга, идеје, енергија

сразмерно броју становништва били дођоши или не БГ је на самом дну културе, образовања уопште људских квалитета

изузетака наравно има али они потврђују правило

Recimo , Dusko Radovic je bio rodjen u Nisu .

U jednoj od svojih radio emisija neprevazidjeni Dusko Radovic je rekao :

"Ko je imao srece da se jutros
probudi u Beogradu,
moze smatrati da je za danas
dovoljno postigao u zivotu.
Svako dalje insistiranje na jos necemu.
bilo bi neskromno! "

Mislim da ovo dovoljno govori o Beogradu i Beogradjanima!!!!!

Zivotinje, kao ni umetnost nisu podlozne nacionalizaciji niti pozicioniranju bilogde, to je uvek svuda dobrodoslo, bar bi tko trebalo biti!

Dobrodosao, komsija ili kako da te nazovem. Dobrodoslica prvom Beogradjaninu koji je odgovorio na moj poziv :)
Dakle, tezak zivot? A mislis da su za to krivi "dodjosi" ?

bolje te nasao :) jeste tesko, to se vidi recimo na prijemnim za fax ili zaposljavanje, uf mnogo mi je tesko kada vidim nekog tamo dodjosa kome bg nije ni u blizini i moze u drugom, blizem gradu da studira, i dodje ovde i zajjebe nekog tru beogradjanina, nije to fino, mora da postoje prioriteti u svemu...
a najvise od svega mi smeta sto nas mrze i bacaju hejt gde stignu, a pritom jedva cekaju da zive u metropoli nasoj :)

Dobrodosao, komsija ili kako da te nazovem. Dobrodoslica prvom Beogradjaninu koji je odgovorio na moj poziv :)
Dakle, tezak zivot? A mislis da su za to krivi "dodjosi" ?
Hahaha zenska , ti si stvarno popizdila .Kad vec spominjes rodjene Beogradjane sjetih se da me prije
nekoliko godina ugrizao pas kod Dedinja . Pretpostavljam da je i on bio rodjeni Beogradjanin !:hahaha:
Ja inace nisam Beogradjanin mada sam rodjen !

не, људи

не видите ви никад квалитет ни меса ни сира ни кајмака
таква роба није на продају
или са палтама магационера и касирки си то не можете приуштити

људи драга, идеје, енергија

сразмерно броју становништва били дођоши или не БГ је на самом дну културе, образовања уопште људских квалитета

изузетака наравно има али они потврђују правило

Kolega, nisam sigurna da si nacisto sa svojim mislima ovde i idejom, avaj, ne vredi dalje se raspravljati. Jednostavno provokacije ignorisem, kao i one koji nemaju sta pametno da kazu ili su se osetili prozvanim, zbog ko zna cega..

Na zalost, ili moju srecu, sve moje drage prijatelje, koji su takodje Beogradjani, splavovi nikada nisu ni privlacili, po takvim mestima okupljaju se upravo oni koji su dosli sa strana gde takvih gadosti, kakve se na splavovima pojavjuju, nema...

Ima vjeruj mi,i sam se šokiram kad čujem da neko ko je rođen i odrastao u Bg živi u tom pink-grand stilu,ima ih gomila:eek:

bolje te nasao :) jeste tesko, to se vidi recimo na prijemnim za fax ili zaposljavanje, uf mnogo mi je tesko kada vidim nekog tamo dodjosa kome bg nije ni u blizini i moze u drugom, blizem gradu da studira, i dodje ovde i zajjebe nekog tru beogradjanina, nije to fino, mora da postoje prioriteti u svemu...
a najvise od svega mi smeta sto nas mrze i bacaju hejt gde stignu, a pritom jedva cekaju da zive u metropoli nasoj :)

Dosta si lepo, tacno rekao, po maniru, rekla bih da si omladinac. I sama sam osetila cari studiranja i zaposljavanja ovde. Nama Beogradjanima je ovde to nemoguca misija... avaj . .
A najcrnje je kad ti profesor/nastavnik srpskog poznaje svega nekoliko padeza i eventualno 2 akcenta,...

Nisam rođeni,ali mučimo istu muku..i čemu ta nadrkanost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back