SantaSlayer
Aktivan član
- Poruka
- 1.947
Ideja je da se ovde skupe svi Beogradjani. Ne oni koji se tako osecaju ili koji bi to zeleli da budu, nego pravi rodjeni Beogradjani. Kolicko li nas je na krsti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то крајишке вечери само пашалук стајл
Jel to neka titula biti rodjen u Beogradu ? Pozovi Cigane . Pola njih iz Srbije je rodjeno u Beogradu !Ideja je da se ovde skupe svi Beogradjani. Ne oni koji se tako osecaju ili koji bi to zeleli da budu, nego pravi rodjeni Beogradjani. Kolicko li nas je na krsti?
Нисам могао да се суздржим,а да не одговорим ово дражесној господични!
Какав је то начин да пишеш:"Како преживљавате,сметају ли Вам дођоши". Побогу,рођена Београђанко,мислиш ли да си ти сад неки напреднији,узвишенији облик живота на кугли земаљској? Ове твоје сентенце су оличење типичног сељачког менталитета,а не неке примерне,ултраурбане становнице европске метрополе.
Ја,рецимо нисам рођени Беогарађанин,нити се тако представљам,ја сам из провинције,типичан дођош! Овде живим од своје 7.године,пуних 11 година. Овај град волим,и не понашам се бахато.
Ти ниси једина,много вас је таквих набеђених ендемских врста у овом јадном граду,јадном,због вас.
u skladu sa potpisom ili sta god
Nekada ce i Beograd pripadati Beogradjanima, majku mu![]()
a sta to?вала то и заслужују...
све што је добро стиже из провинције
запамти то
Recimo , Dusko Radovic je bio rodjen u Nisu .Pocelo je
Pise Beogradjani, ali avaj
nema nji . . .
- - - - - - - - - -
a sta to?
meso, sir, kajmak?
Ideja je da se ovde skupe svi Beogradjani. Ne oni koji se tako osecaju ili koji bi to zeleli da budu, nego pravi rodjeni Beogradjani. Kolicko li nas je na krsti?
ja sam pravi beogradjanin i deda mi je isto beogradjanin, ovde to javno kazem kad god imam priliku i jedva preivljavam sa dodjosima
Nema njih na forumu,oni ti uglavnom bleje po splavovima,pogotovo ti rođeni u krugu dvojke,čast izuzecima kao tebiPorijeklo mi je iz vukojebinice,ali veće seljanije nevidjeh nego u Bg..
![]()
Pocelo je
Pise Beogradjani, ali avaj
nema nji . . .
- - - - - - - - - -
a sta to?
meso, sir, kajmak?
Recimo , Dusko Radovic je bio rodjen u Nisu .
U jednoj od svojih radio emisija neprevazidjeni Dusko Radovic je rekao :
"Ko je imao srece da se jutros
probudi u Beogradu,
moze smatrati da je za danas
dovoljno postigao u zivotu.
Svako dalje insistiranje na jos necemu.
bilo bi neskromno! "
Mislim da ovo dovoljno govori o Beogradu i Beogradjanima!!!!!
Dobrodosao, komsija ili kako da te nazovem. Dobrodoslica prvom Beogradjaninu koji je odgovorio na moj poziv
Dakle, tezak zivot? A mislis da su za to krivi "dodjosi" ?
Dobrodosao, komsija ili kako da te nazovem. Dobrodoslica prvom Beogradjaninu koji je odgovorio na moj poziv
Hahaha zenska , ti si stvarno popizdila .Kad vec spominjes rodjene Beogradjane sjetih se da me prijeDobrodosao, komsija ili kako da te nazovem. Dobrodoslica prvom Beogradjaninu koji je odgovorio na moj poziv
не, људи
не видите ви никад квалитет ни меса ни сира ни кајмака
таква роба није на продају
или са палтама магационера и касирки си то не можете приуштити
људи драга, идеје, енергија
сразмерно броју становништва били дођоши или не БГ је на самом дну културе, образовања уопште људских квалитета
изузетака наравно има али они потврђују правило
Na zalost, ili moju srecu, sve moje drage prijatelje, koji su takodje Beogradjani, splavovi nikada nisu ni privlacili, po takvim mestima okupljaju se upravo oni koji su dosli sa strana gde takvih gadosti, kakve se na splavovima pojavjuju, nema...
bolje te nasaojeste tesko, to se vidi recimo na prijemnim za fax ili zaposljavanje, uf mnogo mi je tesko kada vidim nekog tamo dodjosa kome bg nije ni u blizini i moze u drugom, blizem gradu da studira, i dodje ovde i zajjebe nekog tru beogradjanina, nije to fino, mora da postoje prioriteti u svemu...
a najvise od svega mi smeta sto nas mrze i bacaju hejt gde stignu, a pritom jedva cekaju da zive u metropoli nasoj![]()
bolje te nasaojeste tesko, to se vidi recimo na prijemnim za fax ili zaposljavanje, uf mnogo mi je tesko kada vidim nekog tamo dodjosa kome bg nije ni u blizini i moze u drugom, blizem gradu da studira, i dodje ovde i zajjebe nekog tru beogradjanina, nije to fino, mora da postoje prioriteti u svemu...
a najvise od svega mi smeta sto nas mrze i bacaju hejt gde stignu, a pritom jedva cekaju da zive u metropoli nasoj![]()