caos
je li ima nekoga ko je iz beograda ali zivi u nemackoj??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sienna:caos

hanibaI77:jjjeeee bila sam pre neki neki mesec u frankfurtu tj nekom selu pored,tamo gde je aerodrom.stali smo na neku pumpu da pitamo za put i odem unutra i pitam na mom losem nemackom a lik kaze "je l ste vi jugoslovenka?" haha bosanac.bolje mi objasnio nego nemac
 eto to ti je nemacka!!!  na svakom cosku ti je ili turak, ili bosanac ili makedonac!!!
  eto to ti je nemacka!!!  na svakom cosku ti je ili turak, ili bosanac ili makedonac!!!sienna:samo pitam. htela sam da vidim koliko beogradjana zive u nemackoj. izgleda da samo ja ta osoba.
bar se radujem sto cu u septembru da se vratim. :razz: muka mi je od nemacke!!!!!
sienna:samo pitam. htela sam da vidim koliko beogradjana zive u nemackoj. izgleda da samo ja ta osoba.
bar se radujem sto cu u septembru da se vratim. :razz: muka mi je od nemacke!!!!!
alexandrra:Smor su? U kom smislu te nerviraju?[/QUOTEr
Pa ako ti je muka od nemacke.Boze moj vrati se u Srbiju tamo ce se svi radovati tvom povratku,mislim radovace se sto tamo nisi uspela.a i nemci ce se radovati jer jedan manje auslander u zemlji koja je vec prekrcana strancima.Ja inace nikada ali NiKADA se nebih vratio u Srbiju.I nazalost iskren da budem vise volim Nemce prijaju mi i bolji su ljudi nego svi nasi Srbi u i izvan zemlje.Zasto mislim tako neka ostane neobjasnjeno.ali moje misljenje je jednostavno takvo.Nemci te ili vole ili ih neinteresujes a mi smo nazalost jos uvek osteli na nivou albanskih plemena i doba huna...........................