beogradjani u nemackoj

lepo za tebe!
ja sam u wiesbadenu, nemam pojam koliko stanovnika, mozda oko 100.000 ili preterujem. nemam pojma. volim köln. sienna dolazi u köln 10. maja na koncert od babyshambles.
ona mrzi karneval, tako da je za to vreme bila u bg! i lepo se zabavljala s najboljom drugaricom!! i ko zna sta jos!! ;)

sienna jesi li se prijavila na njihov sajt??
Blago tebi ako ih vidis uzivo.Mogla bi da ih slikas i da mi posaljes slike.I ima da im kazes da moraju da dodju u Novi Sad jer ima doooooosta devojaka koje se pale na njih!!(Curke)
Ja bi se rado prijavila na njihov sajt ali neznam nemacki.smrc smrc :(
Ej jel se prica nesto o njima??Hoce li ici na turneju po Evropi??

E da...i ako ih vidis kojim slucajem tj. budes imala prilike da pricas sa njima,pitaj Billa da li slusa japansku muziku i ako da kog pevaca ili koju grupu.
Ja slusam japance i jako me to zanjima jer me Bill podseca na neke pevace. :)

Сиенна зато тебе није дуго било.Баш лепо сад си и ти овде у Србији,ај ме поведи за собом кад се будеш браћала оћу ја у Немачку!!
Никола јел сада добра слика??
Видите ли неке сличности између Била и овог јапанског рок певача??

Prilozi

• dgb.jpg
    dgb.jpg
    15,8 KB · Pregleda: 10
  • untitled.JPG
    untitled.JPG
    40,6 KB · Pregleda: 8
nesto ne razumem. jel bill ***** ili sta ja znam? pitam jer sam procitala u nekim novinama da on hoce da se operise i da bude zensko!!! jel on transeksualac ??? :confused:

plus: ne vidim nikakvu razliku izmedu billa i te kineskinje!!! :?

Bustura:
alexandrra:
Smor su? U kom smislu te nerviraju?[/QUOTEr

Pa ako ti je muka od nemacke.Boze moj vrati se u Srbiju tamo ce se svi radovati tvom povratku,mislim radovace se sto tamo nisi uspela.a i nemci ce se radovati jer jedan manje auslander u zemlji koja je vec prekrcana strancima.Ja inace nikada ali NiKADA se nebih vratio u Srbiju.I nazalost iskren da budem vise volim Nemce prijaju mi i bolji su ljudi nego svi nasi Srbi u i izvan zemlje.Zasto mislim tako neka ostane neobjasnjeno.ali moje misljenje je jednostavno takvo.Nemci te ili vole ili ih neinteresujes a mi smo nazalost jos uvek osteli na nivou albanskih plemena i doba huna...........................

super nam je i ostace nam super dokle god budemo voleli i poštovali sami sebe , alo ljudi vi ste deo te srbije i tog naroda i kako možete voleti druge ako ne volite ni sebe same

da odgovorim - okolina stuttgarta

Back