Beogradjani, proverite da li vam istice lična karta?

Obično u pošti obavezno skrenu pažnju da lk ističe. Mislim da im je to prioritet u opisu posla. Saobraćajna kontrola isto upozori i na granici treba voditi računa.

Pre nisu hteli da izdaju vizu ako pasoš ističe za 6 meseci. Ne znam kako je sada za putovanje.

Ja sam imao maler jer sam u inostranstvu doživeo saobraćajku a registracija isticala za 20 dana. Pošto je auto bio u voznom stanju uspeo sam da se iskobeljam ali neretko se nagrabusi pa mora šlep.

Sve treba uzimati u obzir i voditi računa. Naročito za platne kartice recimo. Isticala mi platna kartica i stigla nova ali se desilo šta se desilo pa po doktorima pa sam morao sa kevom da budem 24h a ne mogu da aktiviram bez kompjutera. Eto svašta može neplanirano da se desi u životu.

Isto tako su mi tada isticala sva dokumenta a trebao sam da vodim kevu u inostranstvo na dalje lečenje gde ima zdravstveno. Ono hitno u policiji je 7 dana a koliko znam inače se to završava isto i kada nije po hitnom postupku.

Dakle mesec dana unapred treba vaskrsavati dokumenta.

I na to sve dodaj koronu i kompletan nerad svega i svačega.
 
Da može ali ja radim sezonski u inostranstvu i gle čuda, registracija mi ističe pred kraj posla a vozačka malo više od mesec dana pred tehnički. Dakle moram dva puta da dolazim. Samo zbog toga. Tehnički gledano kao može da se traži iranije uz potvrdu ne znam kakvu. Valjda turističkog aranžmana ili ugovora o poslu. Pošto sam sebe zapošljavam biće veselo.

Pre par godina sam hteo u EU da obavim tehnički pregled e pa ne može brale dođi 2000 km da ti mi proverimo auto.
 
:think:
Да пошаљеш ауто возом? Неко од твојих са овлашћењем може да обави све, само је потребан ауто на лицу места (што није изненађење само по себи).

п.с. следећи ауто који купиш, да има регистрацију ван твоје сезоне :andjeo:
 

Back
Top