Београђани, који крај града има нај жемкице ?

Krug dvojke burzujke

Гони их ...
Изведеш је у кафану на Ибарској магистрали, она прави скандал !

Наручује пиће на глас,
провоцира да јој са суседних столова стиже пиће,
тражи од конобара да јој упали цигарету ...

То је ваљда нобл
а теби трабл ...

Tebi treba neka iz Vince, ili iz Bataje, a mozda i Krnjaca....tu bi se dobro nasao....

To su detalji ali zasto birati one koje imaju detalje koje te nerviraju..
Ja jednom zavrsio u Rakovici , pola kafane zene bulje u mobilni a muzika svira , a polovina tarifira i licitira koji ce bolji baja da je startuje pa da krene licitacija...

I sad ti vidis da ima lozaja, i tu moze izbiti veci sukob, ali kad jedna grupa vidi da ti umes da postavis ribu na mesto , i prepustis je ako ti je prekomplikovana, nanjuse odmah da cak i kad imas kilavo drustvo , ja sam bas bio sa kilavcima, niko mi ne bi mogao da cuva ledja ono na pravi nacin, ali opet nisu svi sisali vesla..
Cimnu te preko pica, preko konobara, uvek u BG zna neko nekog...i nadju ti pedigree...bar ako si neko kog ne smeju da diraju...

Ali i to je znanje, da se ne fajtate oko 15 riba, kad vas ima 15...konkretno to je bio slucaj...cim su neke pocele da licitiraju , ja to odmah odhebao...pa gde ces u slengu kasljugo da mi licitiras, kad to nije igra koju mozes da dobijes veceras..
I onda se super zavrsi , sad ja ne znam da li je iskreno ali tako je izgledalo , kad su videli da novajlije nedaju da se tuku kad ima dovoljno riba, iako su agresivni , opasni za taj kraj okretnica 3...ispadose da zele da budu dobri domacini...ugostise nas odlicno , ja mislim 10 tura nam je stiglo za sto...a to obicno bude nekad i izvinjenje za preke poglede...i to lepo resava napetost u kafani..
Par profana iz skole sto su bili sa mnom, nista ne kapiraju, ali i ne moraju da znaju, malo su smesne te njihove analize sta se desava u kafani..

Back