BEOGRADIZACIJA GLAVNI PROBLEM "MODERNE SRBIJE"

Jbite se svi, ja hoću nezavistan BG! Dole okupatori koji nam kradu pare, koje mi stvorimo, koji dolaze kod nas da se opijaju, studraju, deru se, viću i prostače... M'rš stoko provincijska, Nezavistan Beograd, svetlo napred u novu budućnost ---> Beogradistan za Beograd!

E, sad stvarno... koji vam je svima problem? Odrastite i izađite iz SFRJ. Sve pare koje se zarade u opštinama tamo i ostaju. Samo se porez šalje državnoj upravi (koja je u BG) i te se pare raspoređuju na penzije, plate za vojsku/policiju, školstvo, zdravstvo etc...

Ma, šta ja kom objašnjavam...

SiIent Bob:
Jbite se svi, ja hoću nezavistan BG! Dole okupatori koji nam kradu pare, koje mi stvorimo, koji dolaze kod nas da se opijaju, studraju, deru se, viću i prostače... M'rš stoko provincijska, Nezavistan Beograd, svetlo napred u novu budućnost ---> Beogradistan za Beograd!

E, sad stvarno... koji vam je svima problem? Odrastite i izađite iz SFRJ. Sve pare koje se zarade u opštinama tamo i ostaju. Samo se porez šalje državnoj upravi (koja je u BG) i te se pare raspoređuju na penzije, plate za vojsku/policiju, školstvo, zdravstvo etc...

Ma, šta ja kom objašnjavam...
ne placa nama BG studiranje vec cela Srbija. prostaka ima svuda, a to koliko je necija baba gazila po terazijskim tepisima nije nikakvo merilo niti to nesto znaci. pare vam niko ne krade vec Srbija finansira dobar deo BGDA. ne dozvoljava se razvoj ostalih regija, Bgd to gusi i tu se nesto mora preduzeti

U mestu Blace na obroncima Kopaonika plata 7.000 din a u Beogradu 32.000!!!!!!

U usorenom selu punom muva, zvanom Surcin plata 38.000 dinara a u gradu Nisu 19.000 ili duplo manje!!!!

Pa jel to posteno?!?!

Jeste da je Misantrophos LDP-ovac a ja Radikal al ga u ovoj temi u potpunosti podrzavam!

SRBIJA RADI - BEOGRAD SE GRADI!

DOKLE VISE?!?!?!?!

sumadinac5:
Jedina nada sto Beograd raste je da ce se ti teroristi kojima je baza u Albaniji pomuciti nekoliko meseci dok osvoje Beograd, jer nije jednostavno osvojiti grad od 2 000 000 stanovnika.

kretenizam... :twisted:

za tvoju informaciju 3 tri mElEona...dobro pogledaj tri 3 mElEona stanovnika... :lol:

Mada mi tesko pada, p o l a k o pisem da bi "Nakav" debil mog'o procitati... :roll:

dmauka:
A ko brani "Tigru" da ulaze u Pirot??? Je l` direktor ili vlasnik "Tigra" neko ko je dosao iz Beograda? Kada "Tigar" napravi brdo para, dodju neki beogradjani u fantomkama pa im otmu pare? Onda ti znas nesto sto mi ovde ne znamo pa bi bas bilo lepo da nam objasnis, onako, prijateljski?

...koji zive u BEOGRADU!
Hoces li molim te da mi objasnis kada su to gradjani BEOGRADA (kojih ima 1/3 Srbije) oslobodjeni placanja dazbina i poreza? Ako je tako, ako sve komunalne usluge placaju stanovnici drugih gradova, daj bar da im kazem hvala ali bih voleo da znam onda ko uzima moje pare za struju, vodu, infostan, parking, televiziju, ? Znaci, neko potkrada beogradjane!

Zato da bi znali kada dodju u BEOGRAD da se snadju a ne da voze na Slaviji u suprotnom smeru kao neki dan...majstor sa UE tablama kontra cele Slavije :lol: , i policija se krstila...ljudi dolaze u BEOGRAD iz raznih razloga i mnogima su te informacije potrebne...kao sto bih ja voleo da imam informacije o Zrenjaninu kada krenem kod brata...i o Kosjericu, kada me put odvede tamo...nama "odavde" nije bitna samo nasa avlija nego volimo da pogledamo i niz put...mi se obradujemo kada komsiji ide dobro, valjda nas zato i mrze...
Posebna je prica zasto nije dozvoljeno regionalnim stanicama da emituju svoj program ali opet se vracamo na pitanje krivice lokalnih vlasti. Pod Slobom smo odbijali i struju i televiziju da placamo a sad ne smete ni da zucnete. Tu i tamo po nekom forumu i to je sve...mislite o tome...to sto se ponasate kao mlada prvu bracnu noc nije resenje. Ostanite u svojim mestima i doprinosite njihovom razvoju. Nemojte da dozvolite da vam otimamo pare...kad presuse izvori prihoda, onda ce se mozda vasi zemljaci vratiti sa rukovodecih mesta u zakonodavnoj, izvrsnoj i ekonomskoj vlasti u svoja rodna sela i doprineti njihovom razvoju, kao sto su doprineli razvoju BEOGRADA (trpanjem u svoje dzepove da bi se u rodnom selu podigla kuca za sprat visa od komsijine)...mozda ce biti manje droge na ulicama, sva deca ce moci da se upisu u obdanista, u skole, nacice posao kada to dodje na red, u svom gradu...
Vazno je da niste vi krivi za sve ovo nego neki tamo imaginarni BEOGRAD....ne voze beogradjani dzipove, prikane, nego oni kojima su isti potrebni kada u petak popodne krenu kuci, u brda...beogradjani su srecni ako imaju 50-tak kvadrata stana a vama ni 250 nije dosta u rodnim mestima...
Fudbal? Znam, tu je tek jeziva situacija...kad god se Rudar iz Raske naostri da razbije Zvezdu, dodju cike u crnom i kazu "no,no"....
Umesto da resavate problem svojih mesta ili regiona ili vec kako god hocete, jurite krivca tamo gde on nije...mozda vam ne odgovara da se Vlasi dosete, ha? ;)

Prvo jeste Beograd najjveci grad, jeste Beograd glavni grad, jeste da Beograd treba da ima ali zapamti jedno: NIJE (SAMO) BEOGRAD SRBIJA.
Dodji malo juznije, idi gore na sever Srbije pa cs videti dokle je Srbija sve. Od silnog udaranja u grudi i busanja "Beograd, Beograd" nisi shvatio poentu cele price. Ko ti je kriv sto si takav pa skaces na prvu loptu, a ne vidis u sustini o cemu se radi. Prica o fabrici iz Pirota nije takva kakva je predstavljas, ja ti govorim o jednom pokazatelju parazitskog zivota ali si isuvise otupeo od beogradizacije da ne mozes da shvatis. Zivite na racun cele Srbije a deluje vam malo, hocete jos. Pa sta mislis ti da ste jedini grad u Srbiji?
S tobom je veoma iluzono diskutovati, zato nastavi da lupas jace mozda cete neko i cuti. Ja sigurno ne.

Back