Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па не бије те нико ни да га волиш ни да га снимаш ,Fotke su ok nego ne volim Beograd.
Ne osećam se prijatno
Pa nisam to ni rekao, samo eto šta mislim.Па не бије те нико ни да га волиш ни да га снимаш ,![]()
Наравно да ниси, али овде се ради о фотографијама даакле пажња је њима ,а не на граду и нашим емоцијама. Све то може да се изрази и фотографијама и није неопходна вербална експликација.Pa nisam to ni rekao, samo eto šta mislim.
Nadam se da nikoga nisam povredio a one koje jesam, jbg![]()
bre prijatelju pa jel može fotografija bez emocije? može ako ti fotografija ne znači ništa.Наравно да ниси, али овде се ради о фотографијама даакле пажња је њима ,а не на граду и нашим емоцијама. Све то може да се изрази и фотографијама и није неопходна вербална експликација.
Очигледно се нисмо разумели. Ја се управо залажем да фотографији не треба никаква вербална појашњења и образложења, она говори за себе.bre prijatelju pa jel može fotografija bez emocije? može ako ti fotografija ne znači ništa.
izvinjavam se Vašoj umetničkoj duši ali ja fotografiju vidim srcem, najvišeСве то може да се изрази и фотографијама и није неопходна вербална експликација.
ti je vidiš iz svog ugla i verujem da si u pravuОчигледно се нисмо разумели. Ја се управо залажем да фотографији не треба никаква вербална појашњења и образложења, она говори за себе.
Сјајно! Па покажи нам то фотографијамаizvinjavam se Vašoj umetničkoj duši ali ja fotografiju vidim srcem, najviše
ti je vidiš iz svog ugla i verujem da si u pravu
Veliki sam ljubitelj ratnih fotografija, zamrznuti delic trenutka bola, patnje,... a to mene pogadja jer sam i ja bio i tu emociju najbolje mogu da razumem. Najbolje su mi WW2- istocni front i bitka kod Dijen bijen fuСјајно! Па покажи нам то фотографијама![]()