Iluvatar:pa ne mogu da verujuem da se jos raspravljate oko ovoga...aj malo da pricamo o tome kako je Kotor najlepse mesto na Jadranu,jel moze?Liberal:jan bibijan:Ti majmune trebas da dignes ruke od bilo kakve vrste javnog iznosenja misljenja.Seljo tupavi.Seljo tupavi.Liberal:liberalka:Viđi jane, nemaš nikakvo pravo da nas tako nazivaš to neka ti bude jasno, ni nas ni bilo koga ko želi i hoće svoj dom, svoju kuću. I da rasčistimo zdravo je misliti svojom a ne tuđom glavom,sloboda mišljenja.. :wink:
Zašto misliš da je nezdravo otcjepljenje Crne Gore od Srbije? Mi vas ne mrzimo, nismo kako kažete srbomrzci mi samo želimo svoje
Kome pricas jadna nebila, pricas krvolocnoj zivotinji koja krije svoje pravo lice ispod maske velikoga patriote.
Pricas gnjurcu koji nizasto drugo ne zna sem za ideju velike Srbije
Pricas pristalici pokvarene politike Slobodana Milosevica ili Seselja... itd itd
Ne zamaraj se Liberalko ja cu ubrzo da dignem ruke od ovog foruma a vrijeme ce ucinit svoje na kraju ce se vidjet ko je bio u pravu mi ili oni.
Pozdrav
E VIVA MONTENEGRO
Gadi mi se od likova kao sto si bolestinjo jedna nesposobna pakosna budalo pun si mrznje u sto se svi mogu uvjerit.
E VIVA MONTENEGRO![]()
Nemoguce je prec preko svih ovih uvreda Iluvatore jeßiga kad bolesni umovi posjecuju forum svadje su neminovne, ja iskreno zalim ovok bolesnog Jana zelim mu brz oporavak. Zato Jane bratski ti porucujem potrazi neku ljekarsku pomoc, javi se psihijatru vidi sto nije u redu pa se javi.
Pozdrav

isuci o lscg nijesam uspio do kraja da pojasnim neke cinjenice.stranka kao stranka se bazirala na liberalizmu kao globalnom uredjenju,samo je u ratnom haosu zeljela da se distancira od bratoubilastva,jer priznaj iako nas mozda ne vezuje isto ime,vjera ili nacija mi smo nekada imali zajednicke pretke bez obzira kako to izgledalo,usto ubacivsi ideju o nezavisnosti cg.kako nije bila ni prva a ni jedina koja je to htjela ali ne sa namjerom da stvori jednonacionalnu drzavu,ona je unaprijed bila osudjena na propast.mene kao jednog od prvih clanova je povukao cist ljudski program baziran na svim slobodama neogranicavajucim ni u jednom segmentu.kako tada ljudi nijesu mogli shvatiti takvu pojavu na sceni,zahvaljujuci jednoumlju i ratnom vihoru,desavale su nam se barikade u kolasinu,pucnji ,a prijetnje telefonom,presretanja na ulici i pljuvanja ne racunam uopste.kada je nestalo na hiljade ljudi oni koji su sve zakuvali,ne svaljujem krivicu ni nakog ali ni ne generalizujem,dosli su sebi ili je u pitanju nesto drugo ,jer su to za mene bezdusni maloumnici kakve i sada mogu sresti na forumu ali izbjegavam da se junacim nevidljivo,jer sam spreman uvijek na zivo suceljavanje.sto se tice lscg-a sredinom devedesetih je bio na vrhuncu sa nekih 15ak procenata glasackog tijela.mnogi intelektualci su imali clanske karte ove mahom omladinske stranke.kasnije su mnogi kopirajuci njihov program prevashodno zajednicki dps''oklopnici''sa ratnih bojista uspjeli u slamanju kicme i prodaji tudjih ideja.lscg i dalje bitstvuje na crnogorskoj politickoj sceni pokusavajuci da se suprotstavi svima,ne potencirajuci ni zajednistvo sa srbijom kako su im pripisivali poslije saveza sa prosrpski orjentisanim strankama a ni nezavisnost jer i tu ideju propagira neko drugi.na clanstvu je bez ikakvog sugerisanja ostavljen izbor nacionalnog ,vjerskog i drugih identiteta znaci crnogorac si ili srbin,musliman,albanac ne moze niko to da ti ospori.fakat je da su sve to nekada bile stare drzave,jedne od najstarijih u evropi.o sudbini sadasnje pleh drzave odlucice domicilno stanovnistvo obije republike bez ikakvog mijesanja sa strane,ako je to moguce,ne obaziruci se na svakodnevne izjave kvazi eksperata a koristeci samo zdrav razum i duh tolerantnosti sto je najbitnije.mislim da je objasnjenje na mjestu,ocijenite ga bez obzira svidjelo vam se ili ne i pokazite da mozete biti ljudi makar na kratko rjecnikom koji dolikuje njima.toliko.peace