Maja+Ivana
Početnik
- Poruka
- 3
Pa Crnogorci kako je kod vas nocas?mi se evo odmaramo u najlepsem gradu na svetu Beogradu![/i][/b]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:sta rade dvije starice u ovo doba.subota je.
ja ipak mislim da je Pg. naj naj. 8)
Maja+Ivana:slazem se podgorica je naj naj gradAnonymous:sta rade dvije starice u ovo doba.subota je.
ja ipak mislim da je Pg. naj naj. 8)
KAKO ME LJUTITE TERATEME DA IZVADIM ONU STVAR STOSE DECA PRAVE PA SVE PO ZUBIMA DA VA BIJEM DOSTA VISE TE GALAMEAnonymous:BILA SAM U PG I ZATO MI I JESTE SVE JASNO, ALI PONAVLJAM, BABETINO, BEOGRAD JE BEOGRAD, A PODGORICA NIKAD NEĆE MOĆI, I DA HOĆE, DA LIČI NA BEOGRAD. PODGORICA JE "MAJUŠNA"
TAKO JE TYATya:Ppdgorica Podgoričanima - Beograd Beograđanima, i obrnuto. Ako znaš da uživaš u životu, svuda ti može biti lepo![]()
Ko to kaze da zelimo da licimo na usrani BGAnonymous:BILA SAM U PG I ZATO MI I JESTE SVE JASNO, ALI PONAVLJAM, BABETINO, BEOGRAD JE BEOGRAD, A PODGORICA NIKAD NEĆE MOĆI, I DA HOĆE, DA LIČI NA BEOGRAD. PODGORICA JE "MAJUŠNA"
Marshall:Ko to kaze da zelimo da licimo na usrani BGAnonymous:BILA SAM U PG I ZATO MI I JESTE SVE JASNO, ALI PONAVLJAM, BABETINO, BEOGRAD JE BEOGRAD, A PODGORICA NIKAD NEĆE MOĆI, I DA HOĆE, DA LIČI NA BEOGRAD. PODGORICA JE "MAJUŠNA"
u Pg-u nikad neces cuti finu devojku koja kaze sledece
"uffff jel znas kako sam se sinoc nadrndala belog brateeeeee a ovaj me odvalio ufff brateeee"
Ja sam bio u Bg.
Pg je manji ali bolji pomirite se sa tim
Tya:Kompleksi, kompleksi...![]()
![]()
![]()
Kresne on svremena na vrijeme neke babe i to mora da im plati!!!Anonymous:alo beogradjanin moga bi ti doc do crne gore da ti malo * mater!pederu!ti da kresnes nekog!hehehehe
Srpkinja sam koja zivi u Crnoj Gori!!!Da vi samo vidite kako se Beogradjanke ponasaju ovde preko leta??!!Kao pustene sa lanca idu od djetica do djetica po dan-dva,a onda se vrate u BGD smerne,"postene",prefinjene da kod svojih momaka izigravaju finocu!!BeogradjaninXX:Najbolje da o tome pitate podgoricanke koje dolaze u Bgd, ali... na vasu veliku zalost one vam nece ispricati sta su radile po Beogradu. One ovde dolaze da se zabave, da se kresnu na brzaka i onda da se vrate i budu vam fine.
hahahahahaha