- Poruka
- 5.913
A da im prodamo i Telekom, sta da ne a,ma bre sve da im prodamo kao braci i to nekoj povoljnoj ceni, bolje njima nego nekom drugom![]()
Треба целу Србију продати Русима, за 80% од тржишне цене. Заслужила су браћа попуст од 20%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da im prodamo i Telekom, sta da ne a,ma bre sve da im prodamo kao braci i to nekoj povoljnoj ceni, bolje njima nego nekom drugom![]()
Треба целу Србију продати Русима, за 80% од тржишне цене. Заслужила су браћа попуст од 20%.
Za kupovinu EPS zainteresovani su i Nemci, a njihov energetski gigant RWE u nekoliko navrata davao je zvanične ponude. Generalni direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović već je najavio dolazak Gasprombanke i velike osiguravajuće firme „Sogaz“ u Srbiju.
Nova žvaka "biće Južnog toka ,al uz NIS dajte još samo EPS i Telekom i da nam Ivana Žigon svima ****** " doduše to poslednje je gratis u paket aranžmanu .

ljudi putin ne bi dolazio DA TADIC PRE TOGA NIJE JAVIO DA JE SPREMAN DA PRODA EPS
sada dolazi da se dogovore oko cene
inace uvek pre svake bilateralne posete se UNAPRED na nivou ambasadora dogovore teme i diskusije

Onda će nas čuvati i niko nam neće ništa smeti,kao i Gadafiju.![]()
pa naravno.![]()
putin NIGDE NE IDE pre nego se dogovori unapred ekonomski nesto
evo sad je bio u sloveniji da potpise sa slovencima za juzni tok , a sad dolazi u srbiju da pazari EPS, napravi zvezdi stadion itd.
ja bi mu dao i telekom pride za recimo 2 milijarde evra.
i tadica da ga zabavlja
(Kome on jos treba...
)Треба целу Србију продати Русима, за 80% од тржишне цене. Заслужила су браћа попуст од 20%.

... И ЈОШ УВЕЛИКО КРАДУ И ИЗВОЗЕ РУДНО БОГАТСТВО...А ВЕШТИЦА МЕДЛИН ОЛБРАЈТ ЈЕ ВЕЋ "ЗАРАДИЛА" putin NIGDE NE IDE pre nego se dogovori unapred ekonomski nesto
evo sad je bio u sloveniji da potpise sa slovencima za juzni tok , a sad dolazi u srbiju da pazari EPS, napravi zvezdi stadion itd.
i tadica da ga zabavlja
Не верујем да су Руси заинтресовани за ЕПС - него да граде гасне електране на југу...
Ko ce bre EPS da kupi, tu budzetsku rupetinu bez dna....posle ove afere sa Kolubarom jos manje...pa to preduzece je bruka za privredu.
kupice rusi. videces. naravno zavesce red tamo posto kupe kao i u NIS-u.
ljudi putin ne bi dolazio DA TADIC PRE TOGA NIJE JAVIO DA JE SPREMAN DA PRODA EPS
sada dolazi da se dogovore oko cene
inace uvek pre svake bilateralne posete se UNAPRED na nivou ambasadora dogovore teme i diskusije
tadic je TOTALNO DEKINITIRAO DRZAVU i neam vise kapitala da manipulise i odrzava ovaj truli sistem
stiglo mu 2 milijarde spoljnog duga da vrati za kredite koje je vec uzeo i potrosio a nema odakle ?
zato nudi sve sto ima na prodaju telekom ,eps itd...
nemci mu se nisu ni javili za telekom a austrijanci poslali uvredljivu ponudu jer znaju da je bez bankeEPS ne interesuje ni nemce ni amerikance zato dogovara prodaju direktno sa putinom u 4 oka.
putin NIGDE NE IDE pre nego se dogovori unapred ekonomski nesto
i tadica da ga zabavlja
Ja bi mu dao jedino Tadića ali koji će mu moj. Firme u državnom vlasništvu koje imaju monopol na tržištu se ne prodaju, a posebno ne Telekom i EPS.
Ja bi mu dao jedino Tadića ali koji će mu moj. Firme u državnom vlasništvu koje imaju monopol na tržištu se ne prodaju, a posebno ne Telekom i EPS.
EPS bolje da se pokloni...koliki su mu dugovi, tesko i da ima vrednost uopste.
Ja sam protrzisno i desnicarski orijantisan, tako da nemam problem sa prodajom Telekoma, imam samo problem sa prodajnom cenom.A da im prodamo i Telekom, sta da ne a,ma bre sve da im prodamo kao braci i to nekoj povoljnoj ceni, bolje njima nego nekom drugom![]()