BEOGRAD NOVI SAD PRIŠTINA SARAJEVO BANJA LUKA ZAGREB LJUBLJANA SKOPLJE PODGORICA

KOJI JE NAJGORI OD NABROJANIH GRADOVA?

• Sofija

• Beograd

• Novi Sad

• Priština

• Sarajevo

• Banja Luka

• Zagreb

• Ljubljana

• Skoplje

• Podgorica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Aqua Heba

Primećen član
Banovan
Poruka
517
Pomaže Bog, draga braćo i sestre.

Ovdje sam nabrojao glavne gradove ex jugoslavenskih republika, pokrajina i entiteta.

Koje ste gradove od nabrojanih imali prilike posjetiti ili provesti određeno vrijeme u njima provedete određeno vrijeme? Koji je najbolji a koji najružniji od pomenutih urbanih anglomeracija?

Kako ocjenjujete život u datoj republici, pokrajini ili entitetu na osnovu boravka u tim mjestima?

Da li ste u nekim od nabrojanih gradova imali neprijatnosti ili bili napadi na nacionalnoj, religijskoj ili rasnoj osnovi?

To je u neku ruku zajednički kulturni prostor

jeeel
koliko je hrvatima i ostalima bilo stalo do ''zajedničkog kulturnog prostora'' ?
samo onoliko da od ''zajedničkog'' ućare i ukradu za sebe i od toga naprave neki svoj ''kulturni prostor''
zayebi me toga, zanima me samo srpski ''prostor''

Ne, oni su Tatari.

oni su danas (većim?) delom Sloveni, ali su prvobitno Turkijski narod

Poslednja izmena:
Бог ти помогао јуначе! Жив и здрав био!

Zagreb, nagori grad koji sam video u svom životu!

Ne samo po izgledu, već po najgorem karakteru ljudi u Evropi, a i u Svetu, može se reći. Istina, bilo je to u titovo vreme, do 1990-te...

Neverujem da se bilo šta promenilo na bolje do danas. :)

Da budem iskren, prijatno sam se iznenadio pre dve godine, kada sam razgovarao telefonom sa ljudima iz fabrike veš mašina. Po njima bih rekao da to nije ni Zagreb, niti su to Hrvati! :)

Za tim Končar iz Zagreba, veš mašine, ocena 10 + ! :ok:

Poslednja izmena:
jeeel
koliko je hrvatima i ostalima bilo stalo do ''zajedničkog kulturnog prostora'' ?
samo onoliko da od ''zajedničkog'' ućare i ukradu za sebe i od toga naprave neki svoj ''kulturni prostor''
zayebi me toga, zanima me samo srpski ''prostor''

oni su danas (većim?) delom Sloveni, ali su prvobitno Turkijski narod

au iebem ti spoznaju okoline i društva...

- - - - - - - - - -

Дефинитивно Београд.

zbog Bosanaca...

- - - - - - - - - -

inače Sofija je bila glavni grad koje republike?
gde je Temišvar?

Ne samo po izgledu, već po najgorem karakteru ljudi u Evropi, a i u Svetu, može se reći. Istina, bilo je to u titovo vreme, do 1990-te...

Neverujem da se bilo šta promenilo na bolje do danas. :)

Da budem iskren, prijatno sam se iznenadio pre dve godine, kada sam razgovarao telefonom sa ljudima iz fabrike veš mašina. Po njima bih rekao da to nije ni Zagreb, niti su to Hrvati! :)

Za tim Končar iz Zagreba, veš mašine, ocena 10 + ! :ok:

Perilica dulje živi uz Calgon.

А на све то додај и да има 700 000 Хрвата на једном месту.

Катастрофа за живот.

Pomaže Bog, draga braćo i sestre.

Da li ste u nekim od nabrojanih gradova imali neprijatnosti ili bili napadi na nacionalnoj, religijskoj ili rasnoj osnovi?
Бог ти помогао!

Чуј, да ли имали. Одселио из Хрватске због напада на националној и верској основи.
Србин.

a banja luka na drugom?
pretpostavljam da ti je najbolji grad od brace albanaca :kafa:

priština je pitoreskno mjestašce

- - - - - - - - - -

Ovdje mislim na Zagreb kao urbanu sredinu. Jesi likonkretno u Zagrebu doživio neku neprijatnost?

pa dobro bato jasno ti je valjda da je ukupno 7 ljudi na svijetu u cijeloj povjesti bilo u svim nabrojanim gradovima?

Бог ти помогао !

Мени се на данашњи дан посебно свидео Загреб, јер су у њему истовремено боравили како српски патријарх Иринеј и Васељенски патријарх Вартоломеј са Ефраимом Зурофом у скупном сећању на холокауст што је реткост. Било би лепше да је чешће оваквих дешавања у Загребу. :cool:

Косовска Митровица!!!

Косовска Митровица: Управо су шиптарски радници уклонили спомен таблу браћи Милић!

Бриселски споразум на неделу!

9.9.2016.
14222296_335758510104078_1512022861065702025_n.jpg

(Око 18:30) Управо су у Косовској Митровици шиптарски радници уклонили трг и спомен плочу трагично настрадалој браћи Милић.

Шиптарска општина Митровица Север је данас у Косовској Митровици, уз подршку режима Александра Вучића, уклонила спомен таблу браћи Милић.
На Тргу браће Милић је била и спомен плоча изгинулим србским борцима од 1878.
До данас.
И она је уклоњена.

Back