Обилић
Elita
- Poruka
- 18.513
srbija je postala privatna drzava
Богами, сад се види где постоји газда,
а где је још увек ничије !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srbija je postala privatna drzava
Линк?Најновије:
хала 1 Београдског сајма ће бити Опера хаус !
А како ћу да дођем тамо и да се кући вратим?Не важи на BW !
Тамо си сигуран са девојком свих 24 часа !

А ја сам чуо, такође без линка на то, да је народ био толико љут, да је вођа био приморан да остави Халу 1 (а сравниће све остало, што поменути народ очекивано није учинило задовољним).Чух у неком предизборном говору,
баш ме изненадило !
Раде људи, еби га,
не остављају конкуренцији ни мало простора да се истакне !
Ne razumem o čemu pričaš, a da razumem, zabrinuo bih se za sebe.Теби се свиђа овај свет ?
Никада не побегнеш у снове ?
Кажем ја, ти си болесно реалан
и заступаш лузерску истину да љубав, пријатељство, другарство ... Не постоје !
Настави да скупљаш говањца за својом џукелом,
и мрзиш двоношце.
Kruže razni renderi po netu za Halu 1, od opere preko nekakvog kulturnog centra i izložbenog prostora do tech huba i sve to zajedno. Videćemo koliko su slagali.А ја сам чуо, такође без линка на то, да је народ био толико љут, да је вођа био приморан да остави Халу 1 (а сравниће све остало, што поменути народ очекивано није учинило задовољним).
Јавне расправе наравно није било.
Pa jeste. Napravili su da smo jedini glavni grad u Evropi koji nema železničku stanicu u širem centru, nego onaj nakazni spomenik i, kako Vesić reče, novi trg i novi centar grada i novo okupljalište mladih, ali kad god prođem pored tog trga, nikad nikog nema sem ponekog migranta.Чух у неком предизборном говору,
баш ме изненадило !
Раде људи, еби га,
не остављају конкуренцији ни мало простора да се истакне !
Izgleda da nemaš sluha.Најновије:
хала 1 Београдског сајма ће бити Опера хаус !
A ha,jako siguran.Ako imaš debeo novčanik,i da plaćaš šetnje po GalerijiНе важи на BW !
Тамо си сигуран са девојком свих 24 часа !
А ја сам чуо, такође без линка на то, да је народ био толико љут, да је вођа био приморан да остави Халу 1 (а сравниће све остало, што поменути народ очекивано није учинило задовољним).
Јавне расправе наравно није било.
Без морала, без слободе... али паре. Диктатура или мафија... одаберите сами.Kakva bre javna rasprava, kakvi komunističko-zatvorski sistemi ?
Sad su pare glavne, mojne se pravimo ludi !!!
Без морала, без слободе... али паре. Диктатура или мафија... одаберите сами.

Vučića treba smeniti ako ni zbog čega drugog jer se za takozvani Expo, a u suštini sporednu izložbu o pesmi i igri u sklopu Expoa, pravog, koji se održava u Japanu, zadužio 17 milijardi evra. 17 MILIJARDI EVRA. Pravi Expo u Japanu koštaće 865 miliona evra i to je otpisan novac koji se nikad neće vratiti, kao što se nikad nije vratio od nijednog Expa, jer Expo nije komercijalna manifestacija.Ех бре Платине,
па нема више изабирања - нисмо ваљда стварно луди ?!
Определили смо се за свет новца,
хајде сад то да испоштујемо.
Срушисмо онолики социјализам,
и шта сад ?
Опет ти кажем - мојне да се правимо наивни и "нисмо ми тако мислили ..."
Те форе скупљача ована из Круга двојке неће проћи !
Круг двојке би сада и Вучића сменио
и довео неку тоталну будалу типа Саво,
па би после било ударања по тинтари
"јао, па Саво је деловао тако фини момак ..!"
![]()
Кажу да је социјализам пропао зато што привилегије нису наследне...Ех бре Платине,
па нема више изабирања - нисмо ваљда стварно луди ?!
Определили смо се за свет новца,
хајде сад то да испоштујемо.
Срушисмо онолики социјализам,
и шта сад ?
Опет ти кажем - мојне да се правимо наивни и "нисмо ми тако мислили ..."
Те форе скупљача ована из Круга двојке неће проћи !
Круг двојке би сада и Вучића сменио
и довео неку тоталну будалу типа Саво,
па би после било ударања по тинтари
"јао, па Саво је деловао тако фини момак ..!"
![]()
Не знам да ли ће се те паре вратити или не, и колика ће цена заиста бити. Нећу бити слепо против, јер слепило је основа гарнитуре на власти.Vučića treba smeniti ako ni zbog čega drugog jer se za takozvani Expo, a u suštini sporednu izložbu o pesmi i igri u sklopu Expoa, pravog, koji se održava u Japanu, zadužio 17 milijardi evra. 17 MILIJARDI EVRA. Pravi Expo u Japanu koštaće 865 miliona evra i to je otpisan novac koji se nikad neće vratiti, kao što se nikad nije vratio od nijednog Expa, jer Expo nije komercijalna manifestacija.
Vučića treba smeniti ako ni zbog čega drugog jer se za takozvani Expo, a u suštini sporednu izložbu o pesmi i igri u sklopu Expoa, pravog, koji se održava u Japanu, zadužio 17 milijardi evra. 17 MILIJARDI EVRA. Pravi Expo u Japanu koštaće 865 miliona evra i to je otpisan novac koji se nikad neće vratiti, kao što se nikad nije vratio od nijednog Expa, jer Expo nije komercijalna manifestacija.

Problem je u tome,što on baš zbog sporedne izložbe ostaje na vlasti.Vučića treba smeniti ako ni zbog čega drugog jer se za takozvani Expo, a u suštini sporednu izložbu o pesmi i igri u sklopu Expoa, pravog, koji se održava u Japanu, zadužio 17 milijardi evra. 17 MILIJARDI EVRA. Pravi Expo u Japanu koštaće 865 miliona evra i to je otpisan novac koji se nikad neće vratiti, kao što se nikad nije vratio od nijednog Expa, jer Expo nije komercijalna manifestacija.
Sve zajedno, stadion, metro stanica, akvapark, podzemni akvarijum i stambeni blok ne mogu da koštaju 17 milijardi evra, i ne postoji način da se te pare vrate. U svakoj zemlji koja je izgradila objekte za neki expo ti objekti stoje zarasli u korov. 2 i 2 su 4, kao i sa litijumom: u svakoj zemlji Rio Tinto je napravio nepopravljivu ekološku katastrofu, kao što bi i kod nas. Nema tu ''mož da bidne al ne mora da znači".Не знам да ли ће се те паре вратити или не, и колика ће цена заиста бити. Нећу бити слепо против, јер слепило је основа гарнитуре на власти.
Ново место сајма је ван града - како је било и са првим местом сајма. За стадион... Откуд знам. На утакмице нисам ишао до сада а мала је шанса да ћу почети због тог стадиона.
Задуживали смо се у доба СФРЈ, задуживали смо се и касније, па и сада... Немамо ми стрпљења да прво барем нешто уштедимо. А ти силни кредити су ионако последица и економије и политике.
Sve sve, ali čemu nacionalni stadion? Da se igraju utakmice naše prve lige bez briga, ili da naši trupci i šporeti povremeno igraju sa nekom pravom reprezentacijom?Tолико се не разумеш, да ти је немогуће објаснити.
Мораш да се обавестиш, иначе ћеш да патиш ко патика !![]()
Između ostalog, da. Ali bitnije je da završio posao sa Kosmetom. A završio ga je skoro do kraja, čak i penzosi vojna lica kod mene u kraju pričaju: pa šta da radimo, vidiš da su jači, samo mira da bude, evo gradi se radi se, to je važnije...Problem je u tome,što on baš zbog sporedne izložbe ostaje na vlasti.
Mnogo love je u pitanju.
Treba da se namiri i Dragan.
Sa Kosmetom je završio,ostala još RSIzmeđu ostalog, da. Ali bitnije je da završio posao sa Kosmetom. A završio ga je skoro do kraja, čak i penzosi vojna lica kod mene u kraju pričaju: pa šta da radimo, vidiš da su jači, samo mira da bude, evo gradi se radi se, to je važnije
Други случај.Sve sve, ali čemu nacionalni stadion? Da se igraju utakmice naše prve lige bez briga, ili da naši trupci i šporeti povremeno igraju sa nekom pravom reprezentacijom?
Sve sve, ali čemu nacionalni stadion? Da se igraju utakmice naše prve lige bez briga, ili da naši trupci i šporeti povremeno igraju sa nekom pravom reprezentacijom?
Živeo sam ti ja u Africi davno, Gana, Togo, Benin, Nigerija. Pakao na zemlji mi nije stran. Što se ostalog tiče: non serviam.Добро, идемо питање по питање.
Схватио си свој проблем и то је најважније.
Дакле, чему стадиони ?
Они горе другачије виде нашу стварност.
Као прво они све гледају ђутуре,
зато је за појединца од пресудне важности
да се уклопи својим жељама и делима у мејнстрим.
Даље погледај шта теби као појединцу треба ?
Треба ти здрава и задовољна породица
и што више забаве.
Коме треба сафари и јурњава са лавовима
или анакондама по Јужној Америци,
тај нек се снађе сам.
Али већини треба стадион, пронашли још Римљани, ебига.
Све ово ти знаш,
само још да савладаш тог малог дивљака у себи
који би да му СНС организује сафари,
а заебе ове глупане који воле стадионско тискање.