Beograd na vodi

Sava je danas imala lepu boju, lepi su i ljudi ovde, nekako produhovljenije face od svakodnevnih ...

Da li smo stvarno vekovima ovde držali akrepe, pacove, zmije i propale narkomane?

Ma nemoguće, to su zlonamerne legende ! Mi Srbi oduvek volimo lepo, čisto, bogato ... jel' da ?
Produhovljenije face....starlete, lopovi, kriminalci, narodnjačka seljanija. Teško tebi ako ti je to produhovljeno.

Ја бих уместо милион кубика бетона ту много радије видео шумовити парк.
А "пацове, змије и наркомане" на месту пропалих индустријских објеката... То је требало склонити, не спорим. И уопште ми није потребно понављање слогана вођине партије.

Нимало нисам одушевљен ни тржним центром ни кулом ни солитерчинама. Тога ћеш свуда наћи. Није по томе Београд посебно место.
Svi gradovi u Evropi maksimalno se ozelenjuju, samo kod nas ova kuga na vlasti seče drveće i naliva beton.

To je taj problem - gledaš tuđi interes ! Gledaj svoj !

Ima li išta za šta Ti možeš da upotrebiš taj BW ?
Vučić ga je upotrebio da zgrne pare, poznato je to - otkrio Muta. A Ti ? Gde si tu Ti ?

Ja sam konačno prohodao, recimo ! Konačno imam gde da hodam pored reke ! Pa i kad padne kiša uđem u "Galeriju" ima da se hoda onoliko, a nema kerova lutalica da me pocepaju !

Pa sam bio kod Džejmija, kad bih inače ?

Spremam se i da zagazim u Savu letos. Eto, taj BW baš osećam kao svoj, kao igraonicu koju odavno čekam. Ja volim kad su ljudi oko mene finiji od mene. A to je tamo baš slučaj.

Diznilend Platine, opusti se !
🤗🤗🤗
Da, inače nije imalo gde da se hoda pored reke. Savski kej, 25. maj, zemunski kej...

Taj restoran nije Džejmijev. Kad mu je propao lanac restorana, prodao je ime, odnosno franšizu. Vlasnik te franšize je offshore firma jednog visoko kotiranog člana SNS. Restoran veze nema sa Džejmijem Oliverom.

Ето, а ми волимо да маштамо да смо били код Џ. !

Ови паметни не воле то,
они кад су били мали нису волели мајку као такву
него то што их храни.

Иначе их боло урац за кеву ... :aha:

Da, inače nije imalo gde da se hoda pored reke. Savski kej, 25. maj, zemunski kej...
НБГ страна Саве преко пута Преваре, па и даље узводно поред блокова све до Блока 45, а и око ушћа па све без прекида до Земуна. Део обале у Земуну је пре десетак година прописно уређен.
Може се и испод Карабурме.

НБГ страна Саве преко пута Преваре, па и даље узводно поред блокова све до Блока 45, а и око ушћа па све без прекида до Земуна. Део обале у Земуну је пре десетак година прописно уређен.
Може се и испод Карабурме.

Па може, али

1. Не смеш сам да идеш
2. Ако идеш сам понеси оружје

Ето, а ми волимо да маштамо да смо били код Џ. !

Ови паметни не воле то,
они кад су били мали нису волели мајку као такву
него то што их храни.

Иначе их боло урац за кеву ... :aha:
Ti kao i svi glasači ******og ludaka i ne živiš baš u realnom svetu.

Ti kao i svi glasači ******og ludaka i ne živiš baš u realnom svetu.

Теби се свиђа овај свет ?
Никада не побегнеш у снове ?

Кажем ја, ти си болесно реалан
и заступаш лузерску истину да љубав, пријатељство, другарство ... Не постоје !

Настави да скупљаш говањца за својом џукелом,
и мрзиш двоношце.

Da, pa ja živim direkt na zemunskom keju i ne smem da promolim nos iz stana. Ona mala deca, penzosi i labudovi oće glavu da otkinu.

Ево ти на поклон једна слика коју направих на Земунском кеју једне лепе мартовске ноћи 2023.
IMG-20230102-WA0004.jpg

Back