Strigoi
Elita
- Poruka
- 24.177
Taj restoran nije Džejmijev. Kad mu je propao lanac restorana, prodao je ime, odnosno franšizu. Vlasnik te franšize je offshore firma jednog visoko kotiranog člana SNS. Restoran veze nema sa Džejmijem Oliverom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Produhovljenije face....starlete, lopovi, kriminalci, narodnjačka seljanija. Teško tebi ako ti je to produhovljeno.Sava je danas imala lepu boju, lepi su i ljudi ovde, nekako produhovljenije face od svakodnevnih ...
Da li smo stvarno vekovima ovde držali akrepe, pacove, zmije i propale narkomane?
Ma nemoguće, to su zlonamerne legende ! Mi Srbi oduvek volimo lepo, čisto, bogato ... jel' da ?
Svi gradovi u Evropi maksimalno se ozelenjuju, samo kod nas ova kuga na vlasti seče drveće i naliva beton.Ја бих уместо милион кубика бетона ту много радије видео шумовити парк.
А "пацове, змије и наркомане" на месту пропалих индустријских објеката... То је требало склонити, не спорим. И уопште ми није потребно понављање слогана вођине партије.
Нимало нисам одушевљен ни тржним центром ни кулом ни солитерчинама. Тога ћеш свуда наћи. Није по томе Београд посебно место.
Da, inače nije imalo gde da se hoda pored reke. Savski kej, 25. maj, zemunski kej...To je taj problem - gledaš tuđi interes ! Gledaj svoj !
Ima li išta za šta Ti možeš da upotrebiš taj BW ?
Vučić ga je upotrebio da zgrne pare, poznato je to - otkrio Muta. A Ti ? Gde si tu Ti ?
Ja sam konačno prohodao, recimo ! Konačno imam gde da hodam pored reke ! Pa i kad padne kiša uđem u "Galeriju" ima da se hoda onoliko, a nema kerova lutalica da me pocepaju !
Pa sam bio kod Džejmija, kad bih inače ?
Spremam se i da zagazim u Savu letos. Eto, taj BW baš osećam kao svoj, kao igraonicu koju odavno čekam. Ja volim kad su ljudi oko mene finiji od mene. A to je tamo baš slučaj.
Diznilend Platine, opusti se !
![]()
Taj restoran nije Džejmijev. Kad mu je propao lanac restorana, prodao je ime, odnosno franšizu. Vlasnik te franšize je offshore firma jednog visoko kotiranog člana SNS. Restoran veze nema sa Džejmijem Oliverom.

Produhovljenije face....starlete, lopovi, kriminalci, narodnjačka seljanija. Teško tebi ako ti je to produhovljeno.
Svi gradovi u Evropi maksimalno se ozelenjuju, samo kod nas ova kuga na vlasti seče drveće i naliva beton.

Можеш да истражиш одакле су те покондирене тикве. Из Београда сигурно нису.Ма каки, зеким се !
Но су ми скупљачи псећих ована из Круга двојке продуховљени !
НБГ страна Саве преко пута Преваре, па и даље узводно поред блокова све до Блока 45, а и око ушћа па све без прекида до Земуна. Део обале у Земуну је пре десетак година прописно уређен.Da, inače nije imalo gde da se hoda pored reke. Savski kej, 25. maj, zemunski kej...
НБГ страна Саве преко пута Преваре, па и даље узводно поред блокова све до Блока 45, а и око ушћа па све без прекида до Земуна. Део обале у Земуну је пре десетак година прописно уређен.
Може се и испод Карабурме.
Ti kao i svi glasači ******og ludaka i ne živiš baš u realnom svetu.Ето, а ми волимо да маштамо да смо били код Џ. !
Ови паметни не воле то,
они кад су били мали нису волели мајку као такву
него то што их храни.
Иначе их боло урац за кеву ...![]()
U poređenju sa stvorovima sa bgd na vodi i saksija je produhovljenija.Ма каки, зеким се !
Но су ми скупљачи псећих ована из Круга двојке продуховљени !
Ko ti trese kavez? Popij lekić.Марш бре на салаш, тамо ти је место !
Чибе !
![]()
Da, pa ja živim direkt na zemunskom keju i ne smem da promolim nos iz stana. Ona mala deca, penzosi i labudovi oće glavu da otkinu.Па може, али
1. Не смеш сам да идеш
2. Ако идеш сам понеси оружје
Ti kao i svi glasači ******og ludaka i ne živiš baš u realnom svetu.
U poređenju sa stvorovima sa bgd na vodi i saksija je produhovljenija.
Ko ti trese kavez? Popij lekić.
Da, pa ja živim direkt na zemunskom keju i ne smem da promolim nos iz stana. Ona mala deca, penzosi i labudovi oće glavu da otkinu.
me vidim problem...pa i srbija je postala privatna drzavaHercegovačka postala privatna ulica
Ти уопште ниси био тамо. Познајеш само надувану причу из десете руке.Па може, али
1. Не смеш сам да идеш
2. Ако идеш сам понеси оружје
Ти уопште ниси био тамо. Познајеш само надувану причу из десете руке.
Или си био у 3 ујутру, али тада препорука опште важи.
Obećana opera,od opere ništa.