Beograd blokiran

Čika Sizif gužvu drugačije rešava.

Fly By Jump GIF by Xbox

Čika Sizif gužvu drugačije rešava.

😱
Fly By Jump GIF by Xbox

Преконтролиши срце ако си здрав деда,преопасно је то језиво страшно несигурно,скоро је овамо погинуо момак газио око двеста,батали то требаш форуму жив 😱.Има снимака изузетно агресивне вожње а неког на мотору довољно је да мало закачи јаче возило и.....

Poslednja izmena:

Преконтролиши срце ако си здрав деда,преопасно је то језиво страшно несигурно,скоро је овамо погинуо момак газио око двеста,батали то требаш форуму жив 😱.Има снимака изузетно агресивне вожње а неког на мотору довољно је да мало закачи јаче возило и.....
Ne može motor da se izleči. Vozim ga od 14-te do danas.

A sin mi ima tek 10 godina, nadam se da neću postati deda bar još 4-5 godina. :mrgreen:

Ne može motor da se izleči. Vozim ga od 14-te do danas.
Ризикујеш 😣......
A sin mi ima tek 10 godina, nadam se da neću postati deda bar još 4-5 godina. :mrgreen:
нема везе са тим,многи немају унучиће те су деда или баба,то има везе са годинама,ако имаш мање од биолошких за деду у средњем си добу,ако имаш више од биолошких за деду деда....

Ризикујеш 😣......

нема везе са тим,многи немају унучиће те су деда или баба,то има везе са годинама,ако имаш мање од биолошких за деду у средњем си добу,ако имаш више од биолошких за деду деда....
Mislim da to više ima veze sa čovekom samim nego brojem godina.

Neko je veći deda u 25 nego neko u 75.

Mislim da to više ima veze sa čovekom samim nego brojem godina.
Неко мој вређа све који се не понашају у складу са годинама,прича све најгоре о њима мени а са њима све лепо те где знам шта да мислим на ту тему,зато пишем у вези са бројем година.
Neko je veći deda u 25 nego neko u 75.
Да и то је последица траума најчешће а теби и свима
пишем да пазите јер зависи каква је деоница пута
Screenshot_20241031-141856_Instagram.jpg
на којој се налазите и можете ви фино да возите а неко вас удари.Или да случајно претерате,откаже кочница или не реагује добро кад се даје гас вама или нелом другом, те последице буду непријатне за возача,сувозаче или остале учеснике у саобраћају.

Back