Паркирате на који начин?Mene niko nije obavestio da je kolaps, pa jurim kao mahnit danas ceo dan po gradu.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Паркирате на који начин?Mene niko nije obavestio da je kolaps, pa jurim kao mahnit danas ceo dan po gradu.
![]()
To bi bila katastrofa za onaj vidik i teren....kukuКружни ток се обично гради да би се избјегли семафори, е сад пошто су укакили мотку с тим кружним током на Ушћу, онда су му натакарили и семафоре, сад још једино да додају и неки надвожњак приде...![]()
Odlično.Страначка, најбржа
Definitivno treba da se uvede extra porez na posed auta u BG.Beograd blokiran FOTO
Novi dan i novi kolaps u Beogradu.
Pogledajte prilog 1634578
U glavnom gradu Srbije ponovo je gužva u saobraćaju, a posebni zastoji formirani su Brankovom mostu i Gazeli.
Veći broj vozila je i na Pančevačkom mostu, ali i na auto-putu na Novom Beogradu u oba smera.
U Takovskoj ulici kolone vozila mile.
Pogledajte prilog 1634576
Još jedan dan paklenih gužvi.
Više nema špica , ujutru i od 16 do 18.....
Sada su gužve veći deo dana?
Počeli su radovi na Starom savskom mostu ili je u pitanju novi kružni tok UŠĆE?
Definitivno treba da se uvede extra porez na posed auta u BG.
Hoćeš auto plati.
Tako to rade svi evropski gradovi.
Porastao je standard i vidiš ljudi odmah kupuju automobile.
Znam ali odlazili bi u Srpsku ili neke susedne države da kupuju. Javila bi se i crna berza.Ne, ne treba oporezivati ljude za auto, treba još više povećati akcize za gorivo. Ja mislim da litar goriva treba da košta 20 000 dinara.
Ovo sad je previše jeftino. Ima ovaj narod para.
Dovoljno je recimo 2000Sto bi to bilo zanimljivo da se uvede taxa od 20 000e godisnje na posedovanje automobila i da naprasno ostane nekih 50 000 korisnika automobila u BG.
Ето решенија!!! И за литијум и за метро!evo jedan još radikalniji predlog , da naprave metro![]()
Nije za ono sto bi mene zadovoljilo...malo je 2000e....bas 20 000e godisnje je prava cifra, bezobrazno velika, ali prava cifra....tako da bi ostali digli ruke i od bunjenja, gde da se bunis, hoces na 10 000e?Dovoljno je recimo 2000
Mene bi zadovoljila potpuna zabrana pušenja i automobila u krugu dvojke.Nije za ono sto bi mene zadovoljilo...malo je 2000e....bas 20 000e godisnje je prava cifra, bezobrazno velika, ali prava cifra....tako da bi ostali digli ruke i od bunjenja, gde da se bunis, hoces na 10 000e?
To je dosadno , racionalno u Srbiji koja je neracionalna...dosadno..Mene bi zadovoljila potpuna zabrana pušenja i automobila u krugu dvojke.
Jedino može pušenje u automobilu hehe
A dje je sad? Ko ga menja?Semafor na kruznom toku vrati se vesicu sve ti je oprosteno
Google Trafic, radi i u Srbiji. A Waze je jos i bolji, namestite da vam se javlja glasom Zorana ModlijaГугл мапе![]()
U pravu si na primer u ŠangajuTo je dosadno , racionalno u Srbiji koja je neracionalna...dosadno..
Zanimljivo je kad Srbiji dajes ono sto Srbija zeli , prestiz, ali zveknes cenu da se vidi ko je papak a ko nije, pa onda svi grizu....da udju u oblast gde nisu papci , to je zanimljivo...
Ima da se nategnu da plate tih 20 000e, samo da bi bili u tih 50 000 Beogradjana.......to je zanimljivo , em korisno , izracunaj, 1 milijarda samo od takse za BG auto....Cena za markicu da bi mogao da vozi unutar BG takodje da ti gace padnu odmah....npr 20 000 podeljeno na 10, tj 2000e mesecno..vidis jedan polovnjak mesecno , nije to mnogo...za stranca..
Cini vam se da je moj predlog neprihvatljiv mnogima...on je inspiracija...provokacija i prestiz sigurno...ej 50 000 ljudi koji imaju svoj auto , non stop bi se pricalo po zadruzi ili farmi , ja ne znam osim parova nijedan vise realiti...
Mislis li da bi one lenje guzice koje nece ni 200m pesice da predju usla u taj metro? Secam se dok sam radio u Stambenom na Vracharu svi su sem mene dolazili kolima na posao, parkirali se po budzacima i trotarima Kralja Militina i Sv.Markovica, premestali kola kako naidje pauk ili policija, a mene za.y.ebavali zasto cak iz Zemuna dolazim busom.evo jedan još radikalniji predlog , da naprave metro![]()
Nadvožnjak bi zapravo jedini pravilno rešio problem na toj lokaciji. Ali nadvožnjak košta.Кружни ток се обично гради да би се избјегли семафори, е сад пошто су укакили мотку с тим кружним током на Ушћу, онда су му натакарили и семафоре, сад још једино да додају и неки надвожњак приде...![]()
Arhitektonski nadvoznjak je ruglo za to mesto...ono nije mesto za nadvoznjak...Nadvožnjak bi zapravo jedini pravilno rešio problem na toj lokaciji. Ali nadvožnjak košta.
За 50% смањити број аутомобила у БГ,ограничити на један за сваку кућу или стан а тимеevo jedan još radikalniji predlog