причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
da fizički posao NIKOME nije favorit, bez obzira da li je reč o Beogradu ili nekom drugom gradu:
sad si očitala vakelu....
us*ah se od užasa da slučajno ne budem beograđanka.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da fizički posao NIKOME nije favorit, bez obzira da li je reč o Beogradu ili nekom drugom gradu:
us*ah se od užasa da slučajno ne budem beograđanka.
Jeste Borcice ja te skroz podrzavam! Ja sam rodjena u Nisu, poreklom sam Crnotravka, obozavam svoju prapostojbinu, pa iako tamo vise zivog pileta nema, planiram kad odem u pemziju da zivim bre lepo na planini sa koje smo svi mi N....ici sisliSasvim je ljudski da se ljudi diče mestom svog rođenja. Nismo birali ni svoje pretke pa se mi, neki tamo, opet dičimo njima. Štaviše, to bi trebalo da bude normalno, zar ne?
Evo, ja javno PRIZNAJEM da se dičim time što sam rođena u Beogradu, jednom od najstarijih evropskih gradova
Pa valjda sam bila jasna kad sam rekla
Ili je trebalo da napišem "pojedini"?![]()

Jeste Borcice ja te skroz podrzavam! Ja sam rodjena u Nisu, poreklom sam Crnotravka, obozavam svoju prapostojbinu, pa iako tamo vise zivog pileta nema, planiram kad odem u pemziju da zivim bre lepo na planini sa koje smo svi mi N....ici sisliBez zezanja!
U Bg sam dosla poodavno, i zaljubila sam se u ovaj grad. Grad pre svega cine njegovi stanovnici i koliko ce biti lep i prijatan zavisice prvenstveno od ljudi, pa tek onda od infrastrukture, saobracaja i sl. A cinjenica je da su Beograd 70tih i 80tih i Beograd 21. veka nebo i zemlja na stetu 21. veka. Sto je samo po sebi zapanjujuce. I cinjenica je da to mora da ima veze sa ljudima koji nastanjuju Beograd u 21. veku. E pa sad, ili su se Beogradjani primitivizovali ili ipak ima nesto i tvrdnjama da su dosljaci svojim mentalitetom primitizovali grad. A mozda je i nesto trece. Koji god bili uzroci, posledice su vidljive i veoma ruzne.
... upravo tako, posledice su vidljive i veoma ruzne. To i rekoh u ukljucenju u temu.Dzon Preston...
Нећу да се у све завлачим што си цитирао јер немам времена да одговарам на све.
Сложили смо се око неких ствари, што је добро.
Људи су пуни предрасуда, да неко ко је из Мељака, Бруса, мање вредан од онога са Врачара или Сењака!?
Није истина да су сви Београђани лоши, нити сви дошљаци зли, прљави, масни, необријани...
А мене нервира што неко тиме хоће да лечи своје мане, и недостатке.
Оно за посао и џепарац, то сам својим очима видео примере, и све могу и да напишем.
)Ја сам целог века живео у граду, у солитеру. Моји су рођени на селу. Нити се они стиде тога, нити ја. А коме је лакше да се празни преко испољавања комплекса, нека изволи...

Treba znati ziveti u velikom gradu kao sto je Beograd..Milano ili London..
Zivot u velikim grdovima ima svoja pravila..
Oni koji su rodjeni u Beogradu to znaju
Jeste Borcice ja te skroz podrzavam! Ja sam rodjena u Nisu, poreklom sam Crnotravka, obozavam svoju prapostojbinu, pa iako tamo vise zivog pileta nema, planiram kad odem u pemziju da zivim bre lepo na planini sa koje smo svi mi N....ici sisliBez zezanja!
U Bg sam dosla poodavno, i zaljubila sam se u ovaj grad. Grad pre svega cine njegovi stanovnici i koliko ce biti lep i prijatan zavisice prvenstveno od ljudi, pa tek onda od infrastrukture, saobracaja i sl. A cinjenica je da su Beograd 70tih i 80tih i Beograd 21. veka nebo i zemlja na stetu 21. veka. Sto je samo po sebi zapanjujuce. I cinjenica je da to mora da ima veze sa ljudima koji nastanjuju Beograd u 21. veku. E pa sad, ili su se Beogradjani primitivizovali ili ipak ima nesto i tvrdnjama da su dosljaci svojim mentalitetom primitizovali grad. A mozda je i nesto trece. Koji god bili uzroci, posledice su vidljive i veoma ruzne.

A i zene su druga prica 
Jeste Hard, umeju bas da budu dzukele, imamo mi kucu tamo, na Chemerniku, uglavnom preko godine nema zive duse...ali preko leta dodju i onda malo malo pa neko komsijsko trvenje. Sitne duse, svadjalice a oce i da maznu ako nesto ostavis nezakljucano. No nisu bas svi takvi, ima jako dobrih ljudi. I vrsni su majstori pa im se svasta nesto prastaA i zene su druga prica
Edit: ja ljude generalno bas mnogo ne volim...sem obdarene. Ali prirodu obozavam, a priroda oko Crne Trave je neprevazidjeno lepa. Ljudi ionako nema puno![]()

A, to što voliš "obdarene"... da sam feget ili žensko, i ja bi ih voleo

Zivot u velikim grdovima ima svoja pravila..
Oni koji su rodjeni u Beogradu to znaju
Za mene je BGD samo ono izmedju istocne i zapadne kapije. Ostalo racunam u predgradje.

Za mene je BGD samo ono izmedju istocne i zapadne kapije. Ostalo racunam u predgradje.

Dokle racunas na sever i jug?![]()
![]()
pa svuda u normalnom svetu predgadje je sastavni deo grada kome pripada.....npr nije Njujork samo Menheten....vec i Bronx itd...
uostalom,za nekog je Beograd samo krug dvojke........opet za nekog drugog Beograd je samo Dedinje i Senjak....
i sta cemo sad?..
mozda ima toliko Beograda koliko ima stanovnika....znaci oko 2 miliona Beograda......
apsurdno......kao i mnoge druge stvari u Srbiji...
Pomenula sam kapije jer one jasno ogranicavaju pocetak i kraj grada, na zapad i istok ne znam sta da kazem - Pancevacki most i Cukarica?! Bem li ga...

Geografski su jugoistocna i severozapadna.