čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Ugledajte se na mene, ja ni ne idem na pijac,imam sve u bašti, tralala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
******* 27E moj je koliko i tvoj!
Volovsko srce imam u basti, ako treba sjeme ima i to!
Ма људи поента је да мали обични сељак сада неможе да своје производе из баште прода на пијаци,дал смо ми будале па ћемо да купујемо беузукусну пластику шаренијех боја и лепог облика?
Ma kakve pijace...
Sad imamo Ideju, Tempo, Maxi...
Postali smo moderna zemlja![]()
Otkud je ponuda na pijacama politička tema?

![]()
od mog rodjaka, iz njegovog palstenika, neka sorta hercules, od 500 grama do 650 po jednom paradajzu
lep, ukusan, sladak, malo soli, sira i domaca...ihaj

Ugledajte se na mene, ja ni ne idem na pijac,imam sve u bašti, tralala

pa gradska vlast drži pijace![]()

A, onda OK
Ebg, šta ja znam, mi pande samo bambus klopamo.
Kako stiže sve to,ko da ga dva ima...Mora da ima dvojnika koji putuje po svetu,dok on u Beogradu...Tadic unistio pijace !
БЕМ ТИ ПИЈАЦУ КАД НА ЊОЈ НЕМОШ ДА КУПИШ ВЕЗУ ЗЕЛЕНИ ИЗ БАШТЕ

Јуче прођох пиацом у Бачкој Паланци око 12 сати
много пуних тезги ,кад на тезгама све роба са кванташа у НС
на свакој тезги БАНАНЕ, ЛИМУН НАРАНЏЕ И СВЕ ПОВРЋЕ И ВОЋЕ ИЗ МАСОВНЕ ПРОИЗВОДЕЊ
НИТИ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ СЕЉАКА ПРОИЗВОЂАЧА СВЕ ТРГОВЦИ И ПРПРОДАВЦИ
БЕМ ТИ ПИЈАЦУ КАД НА ЊОЈ НЕМОШ ДА КУПИШ ВЕЗУ ЗЕЛЕНИ ИЗ БАШТЕ
:hahahaПа доџи на наше пијаце бре Миле има код нас свашта.Зелене пијаце још личе ко некад.Tadic unistio pijace !

Купујем искључиво код чика Мишка! Ближе ми је макси, има аутоматска врата, има климу и све мириши. Услуга за медаљу. Е да нам је више таквих предузетника.
doduse danas sam pazario kod njegovog ortaka Todorica u Idei , al to je isto jedan humanista i dobricinaТачно.Otkud znas da su preprodavci...mozda su to sve proizvodjaci banana i limuna...doneli direktno iz svog vocnjaka......pa jel Tadic obecao da cemo limun i banane da uzgajamo

naravno , divni ljudi i svako bi trebao da im ostavi bar pola mesecnih prihodadoduse danas sam pazario kod njegovog ortaka Todorica u Idei , al to je isto jedan humanista i dobricina
Тачно.
Ево ја гајим у мом дворишту смокве и лимун.
Лимун је одличан...а смокве још боље...ал' не радимо за пијац.![]()
И ја...имам парадајз у саксијама...лалала...љуте папричице у башти, као и зелен....Ugledajte se na mene, ja ni ne idem na pijac,imam sve u bašti, tralala
Класа А претпостављам. Јел гајиш и папају, не могу нигде да је нађем?

''А'', него шта...папају прослеђујемо Мишку....не зна народ шта је, мисле презреле краставце би да им увалимо....Класа А претпостављам. Јел гајиш и папају, не могу нигде да је нађем?
Otkud znas da su preprodavci...mozda su to sve proizvodjaci banana i limuna...doneli direktno iz svog vocnjaka......pa jel Tadic obecao da cemo limun i banane da uzgajamo