čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Ugledajte se na mene, ja ni ne idem na pijac,imam sve u bašti, tralala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
******* 27E moj je koliko i tvoj!
Volovsko srce imam u basti, ako treba sjeme ima i to!
Ма људи поента је да мали обични сељак сада неможе да своје производе из баште прода на пијаци,дал смо ми будале па ћемо да купујемо беузукусну пластику шаренијех боја и лепог облика?
Ma kakve pijace...
Sad imamo Ideju, Tempo, Maxi...
Postali smo moderna zemlja
Otkud je ponuda na pijacama politička tema?
od mog rodjaka, iz njegovog palstenika, neka sorta hercules, od 500 grama do 650 po jednom paradajzu
lep, ukusan, sladak, malo soli, sira i domaca...ihaj
Ugledajte se na mene, ja ni ne idem na pijac,imam sve u bašti, tralala
pa gradska vlast drži pijace
A, onda OK
Ebg, šta ja znam, mi pande samo bambus klopamo.
Kako stiže sve to,ko da ga dva ima...Mora da ima dvojnika koji putuje po svetu,dok on u Beogradu...Tadic unistio pijace !
БЕМ ТИ ПИЈАЦУ КАД НА ЊОЈ НЕМОШ ДА КУПИШ ВЕЗУ ЗЕЛЕНИ ИЗ БАШТЕ
Јуче прођох пиацом у Бачкој Паланци око 12 сати
много пуних тезги ,кад на тезгама све роба са кванташа у НС
на свакој тезги БАНАНЕ, ЛИМУН НАРАНЏЕ И СВЕ ПОВРЋЕ И ВОЋЕ ИЗ МАСОВНЕ ПРОИЗВОДЕЊ
НИТИ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ СЕЉАКА ПРОИЗВОЂАЧА СВЕ ТРГОВЦИ И ПРПРОДАВЦИ
БЕМ ТИ ПИЈАЦУ КАД НА ЊОЈ НЕМОШ ДА КУПИШ ВЕЗУ ЗЕЛЕНИ ИЗ БАШТЕ
Tadic unistio pijace !
Купујем искључиво код чика Мишка! Ближе ми је макси, има аутоматска врата, има климу и све мириши. Услуга за медаљу. Е да нам је више таквих предузетника.
Тачно.Otkud znas da su preprodavci...mozda su to sve proizvodjaci banana i limuna...doneli direktno iz svog vocnjaka......pa jel Tadic obecao da cemo limun i banane da uzgajamo
naravno , divni ljudi i svako bi trebao da im ostavi bar pola mesecnih prihoda doduse danas sam pazario kod njegovog ortaka Todorica u Idei , al to je isto jedan humanista i dobricina
Тачно.
Ево ја гајим у мом дворишту смокве и лимун.
Лимун је одличан...а смокве још боље...ал' не радимо за пијац.
И ја...имам парадајз у саксијама...лалала...љуте папричице у башти, као и зелен....Ugledajte se na mene, ja ni ne idem na pijac,imam sve u bašti, tralala
Класа А претпостављам. Јел гајиш и папају, не могу нигде да је нађем?
''А'', него шта...папају прослеђујемо Мишку....не зна народ шта је, мисле презреле краставце би да им увалимо....Класа А претпостављам. Јел гајиш и папају, не могу нигде да је нађем?
Otkud znas da su preprodavci...mozda su to sve proizvodjaci banana i limuna...doneli direktno iz svog vocnjaka......pa jel Tadic obecao da cemo limun i banane da uzgajamo