Бем ти пијацу

******* 27E moj je koliko i tvoj!
Volovsko srce imam u basti, ako treba sjeme ima i to!

paradajzkokuca.jpg

od mog rodjaka, iz njegovog palstenika, neka sorta hercules, od 500 grama do 650 po jednom paradajzu

lep, ukusan, sladak, malo soli, sira i domaca...ihaj

Ма људи поента је да мали обични сељак сада неможе да своје производе из баште прода на пијаци,дал смо ми будале па ћемо да купујемо беузукусну пластику шаренијех боја и лепог облика?

Jeste tako,ali sta raditi,kuda,kako...? Seljak se ne postuje ovdje malo duze vremena,a kako ide i nece.Ne vidim ja tu nikoga ni od ovih na vlasti ni ove nazovi opozicije da neko ZELI da nesto promijeni.E u tome je problem,niko NECE nesto da uradi,a ti kao pojedinac mozes da ucinis toliko da gledas da,ako mozes kupis od proizvodjaca pa da njemu ostavis dinar.Mada nije iskljuceno ni da mu na taj nacin produzavas agoniju.

Јуче прођох пиацом у Бачкој Паланци око 12 сати
много пуних тезги ,кад на тезгама све роба са кванташа у НС
на свакој тезги БАНАНЕ, ЛИМУН НАРАНЏЕ И СВЕ ПОВРЋЕ И ВОЋЕ ИЗ МАСОВНЕ ПРОИЗВОДЕЊ
НИТИ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ СЕЉАКА ПРОИЗВОЂАЧА СВЕ ТРГОВЦИ И ПРПРОДАВЦИ

БЕМ ТИ ПИЈАЦУ КАД НА ЊОЈ НЕМОШ ДА КУПИШ ВЕЗУ ЗЕЛЕНИ ИЗ БАШТЕ

:hahaha::hahahaПа доџи на наше пијаце бре Миле има код нас свашта.Зелене пијаце још личе ко некад.

Купујем искључиво код чика Мишка! Ближе ми је макси, има аутоматска врата, има климу и све мириши. Услуга за медаљу. Е да нам је више таквих предузетника.

Купујем искључиво код чика Мишка! Ближе ми је макси, има аутоматска врата, има климу и све мириши. Услуга за медаљу. Е да нам је више таквих предузетника.

naravno , divni ljudi i svako bi trebao da im ostavi bar pola mesecnih prihoda :super: doduse danas sam pazario kod njegovog ortaka Todorica u Idei , al to je isto jedan humanista i dobricina

naravno , divni ljudi i svako bi trebao da im ostavi bar pola mesecnih prihoda :super: doduse danas sam pazario kod njegovog ortaka Todorica u Idei , al to je isto jedan humanista i dobricina

И Идеа ми је на пишодаљ, ал то су ипак усташе, мада су јефтинији. Чика Мишко је аутентична српска јуначина, друг БоТе, Воје и Томе. А што је најбитније има за све и политичаре и купце.

Back