Quantcast

Beli Britanci postace manjina

Ha-Nocri

Iskusan
Poruka
6.818
pisao sam ja adminu nedavno u vezi "posla moderatora"
i njemu nije licno smetalo,pa sad ako nekome smeta nek gleda u gluposti koje pisem a ne u avatar;)

a sta je gore biti rasista nego nacionalista??
a verujem da na pdf politika 70% su nacionalisti.
il mrze hrvate,ili srbe,ili siptare...ali kazu da je opravdano:???::???:
E ako je adminima promocija fasizma ok onda je ok. Znao sam da je ovaj forum dno, ali je dno dna sada vidim. To je zato sto su navikli na fasizam. Pre bih rekao da ima oko 30% fasista. Od njih 90% prikrivenih. A znaju da isto razmisljaju kao oni neo-nacisti u Novom Sadu. Indenticno. PetriJote svi.
 

Titus.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.276
Nema razloga da se pitam, znam zašto je to tako. Samo čini mi se da tvoje objašnjenje upravo zaslužuje etiketiranje koje želiš da izbegneš.
Da li se ti to brineš da će Ujedinjeno kraljevstvo da propadne ako poraste procenat crne rase u spisku državljana?


O tome ti i ja pričam, ali ti ne uviđaš istovetnost. Kao što su Britanci (Englezi, Škoti...) nastali od plemena koji su prethodno živeli na tom prostoru, tako su i Amerikanci nastali od Engleza, Francuza, Holanđana...Činjenica da su ovi imali oformljene države je prosta posledica odokativno 1000-1500 godina između ta dva događaja. Ali proces je identičan.
Ne znam da li ce da propadne, nisam vidovit. Ali da ce se to odraziti na drustvo u celini i da ce ga promeniti, u to sam siguran. Na bolje ili na gore, zavisi od ugla iz koga se posmatra...za africke imigrante koji cekaju priliku da se nekako domognu Evropice, za njih je to pozitivan proces...a i meni je drago, sto da mi ne bude drago:confused: Pa Britanci su nekad okupirali te drzave iz kojih je vecina imigranata, pa red je da sad oni budu dobri domacini...i tako...

A za Ameriku, opet...ona je formirana kao drzava bez nacionalnog predznaka, za razliku od ostalih evropskih drzava. A sve se moze relativizovati, to se slazem...nema nijedne evropske nacije koja je "cista", iz prostog razloga sto je to nemoguce, bez obzira da li imas religiozni ili evolutivni pristup materiji...dakle, dacu ti delimicno za pravo...
 

goxy

Zaslužan član
Poruka
106.836
Ma, britosi će dobiti zasluženu kaznu...Odavno je jasno da termin bela rasa ne postoji, već je reč o većem broju verski i kulturno rascepkanih naroda...Ako je za utehu, ni ostale rase, Žuta i crna pogotovo nisu u ništa boljem stanju...Rasni princip iako primamljiv, apsolutno je neprimenljiv, danaske, kada imamo toliko mešovitih brakova i čitavih naroda koji su i po boji čisti mešanci, kao npr.Američani:)
Volim svoju rasu najviše na svetu i braniću je uvek,ali nikada neću bez razloga napadati druge:cool:
 

evaras

Zainteresovan član
Poruka
239
od 6 milijardi ljudske populacije na zemlji bela rasa sacinjava samo 8%
a zene koje su sposobne za radjanje i koje su mladje sacinjavaju svega 2%

zato jedino resenje je: **** **** 100%
pa da.... direktna akcija..... gadost....
ništa gadnije od naci muškarčina... posle desete flaše piva razbijene o glavu, polugoli u znoju i krvi sa svojim ortacima (takođe muškarčinama), trebe testosteron urlajući o etničkom čišćenju....:roll:
 

Top