Бели адмирал у улици црвеног маршала

Nisam vala, niti pozivam na mrznju niti vredjam nekog.

Tada je biti za bilo koga od gore navedenih bila ludost, ne hrabrost vec ludost i glupost, nesto gore od toga ljudi sami sebi nisu mogli da naprave, svi koji su glasali za nacionaliste (ili one koji su se furali na nacionalizam), vredi za sve od Vardara pa do Triglava.

...sto je jos samo jedan dokaz da je raspad Jugoslavije bio izreziran na najgori moguci nacin, i da je bilo svud postenih i ostecenih ljudi ako nisu bili za "mejnstrim" politiku.

Муслимански и Хрватски фундаменталисти су се плашили Стаљина и подржали Тита ,не зато јер су били комунисти ,него јер су хтели да сломе једу земљу и поново створе НДХ.И зарад тога другови углавном је српски народ робовао на Голом Отоку!

Југославија никада не може нестати!
И ако границе постоје ,постје и неведљива спрега међ људима који су још увек људи!

Али не само Југославија него оно што је Стаљин желео да створи СССР ,народ који је био педодређен да нестане од Хитлера .Да живи заједно у миру и слози!

То се могло десити да су Совјетске трупе ушле у Југославију !

Да се зауставио капитализам и да запад није имао снаге да покрене још једну лавину
братоубилачког рата.

И сви би били равноправни и имали да једу

Рекох не дам питу, не дам ајвар, не дам прасе! Пријатељима и браћи да, ал' не дам бандитима и трудбеницима! Доле црвена бандо! Иш!

Рекох не дам питу, не дам ајвар, не дам прасе! Пријатељима и браћи да, ал' не дам бандитима и трудбеницима! Доле црвена бандо! Иш!

И не требаш да даш прасе ,нити ајвар ...али сви требају да имају једнако јер је овај свет мора да буде заснован на равноправности.

Земља је богата биће за све и има за све !

А ти да уживаш и једеш прасе док други гладује ,е па неће да прође!

И не сме да прође!

Stvarno, sta ti pricas ovde nepozvana i o kojoj Jugoslaviji?

Idi u obdaniste pa pricaj te bajke deci pred spavanje, mozda nesto (vise) zaradis...:roll:

Kakva dosada...!

Мерлинка да ли си ,молим те икада сазнала коју је литературу комунистичку читала ММ
ако заиста јесте ,треба да и ти мало прелисташ.

И престани да ме подцењујеш!

Мерлинка да ли си ,молим те икада сазнала коју је литературу комунистичку читала ММ
ако заиста јесте ,треба да и ти мало прелисташ.

И престани да ме подцењујеш!

Evo necu vise. A taman sam izbrisala post u nadi da ga neces videti i da mi neces dalje dosadivati, ali eto!
S tobom je gubljenje snage prsta da se tipka bilo sta.

@Komunistkinja

Али комунизам је настао на западу и инсталиран је на истоку насилним путем, али временом је од својих твораца одбачен. Највећу цену су платили словенски народи то је утопија и свако ко је нешто прочитао у животу зна да се комунизам заснивао на лажима и обманама, лаган је сопствени народ и приказивана му је лажна слика живота у комунизму нешто попут радње у Орвеловим делима.

Poslednja izmena:
И не требаш да даш прасе ,нити ајвар ...али сви требају да имају једнако јер је овај свет мора да буде заснован на равноправности.

И не сме да прође!

Хоће, хоће. Јешћу прасе, а ти нећеш. Можда ти после бацим кост.

Evo necu vise. A taman sam izbrisala post u nadi da ga neces videti i da mi neces dalje dosadivati, ali eto!
S tobom je gubljenje snage prsta da se tipka bilo sta.

Па сама си рекла да је Мерлин Монро читала комунистичку литературу ,па сам мислила
да си до сада сазнала и која је то конкретно била ,живо ме интересује!

@Komunistkinja

Али комунизам је настао на западу и инсталиран је на истоку насилним путем, али временом је од својих твораца одбачен. Највећу цену су платили словенски народи то је утопија и свако ко је нешто прочитао у животу зна да се комунизам заснивао на лажима и обманама, лаган је сопствени народ и приказивана му је лажна слика живота у комунизму нешто попут радње у Орвеловим делима.

Zapravo najizvorniji komunizam je hriscanski komunizam, koliko god to u srpskim uslovima paradoksalno zvucilo.

Komunizam je ideologija i kao svaka ideologija nije instant-resenje, vec nesto cemu se tezi, sto sluzi kao vodilja.

Komunizma se opravdano i logicno boje samo krupni kapitalisti, industrijalci i tajkuni dok su ostali samo pomodari, konformisti i naivcine.

Tita znaju Rusi. Bio im je saveznik.
Rusi strašno cene drugi svetski rat i svoje žrtve, u sklopu toga Srbe vide kao partizane i Tita kao svog saveznika.
Za Dražu ne znaju, sa druge strane kad čuju da je ratovao protiv partizana, samo odmahuju glavom i poistivećuju Dražu i četnike sa raznim Ukrajinskim, Litvanskim i ostalim "nacionalistima" koji su ratovali protiv njih.
Jednostavbno Draža ih ne zanima.

P.S:
Teslu obožavaju. Jedna ruskinja sakupljala pre neki dan plave novčanice sa Teslom od 100 dinara, da ih nosi prijateljima u Rusiju kao suvenir.
I Sloba dobro prolazi. Trebalo bi i njega staviti na novac. A biće i to daće Bog.

Руси цене Слобу, сигурна сам, а
доће дан када ће његов лик и име бити на свим значајнијим местима,
не само у Србији, него и у Свету!!!

[/SIZE][/B]

ja sam razmisljao svojevremeno da predlozim jednom ortaku da pravimo toalet papir sa slobinim likom.....sa sve "lakse se brise" fazonom.........

ali, to je bilo onomad , dok je bio aktuelan......sada je sve to passe......:think:

То само говори ДОВОЉНО о теби,...какав си:eek:

hoce na toalet papiru :mrgreen:
a ovo za Ruje i odnos prema ratu u Jugoslaviji si uglavnom u pravu, samo ne znam kako domaci rusofili inace velikim delom novopeceni vikend cetnici , Nedicevci i ostali ljoticevci nisu uspeli da ruskoj braci otvore oci i izvedu ih ih zablude :sad2:

А и ти се не разликујеш ништа од овог изнад,
једино,...што си његова бледа копија.
Имај мало оригиналности,...али не такве, да се од ње повраћа!:roll:

.

Многи који овако ружно пишу о Титу док је водио рат а касније водио државу су злонамерни ( само да се чује њихово контра-мишљење а нема везе што је глупо) или незнају. Неки нису били ни рођени (још су били у q... ) а други су вукли шерпе по авлији. Исте те шерпе, тако очукане дали унуцима да шетају улицама и лупају у њих. Од лупања нису даље одмакли а тек ће се лупати у главу када се потроше паре од распродате имовине стечене из времена Јосипа Броза - Тита.
Незнање нема границе. Зналци Русије, незнају да и у Београду постоји улица Маршала Тита. Додуше мала и дељива са другом улицом али ипак постоји.Нећу Вам рећи где је. Потрудите се да је сами нађете.

И не сме да прође!

Pa to kad svi budu podjednako radili . Imali podjednako maste, Inspiracije , spospbnosti , kreativnosti , invencije , i kad svi budu podjednako obrazovno sposobni .

jedino gde to ne vazi u normalnim drustvima su bolesni i invalidi . Bolesnima i invalidima treba omoguciti bas sve , sto se omoguciti moze . Njima treba davati . A osttali treba da zasuucu rukave .
Pa ni to zasukaje rukava ne moze biti isto , jer su nekom rukavi duzi , a nekom krci . Da ne pricam , kako je takva mnakaradna politika delovala na motivaciju za rad . Neko ko je sposoban , moze vise , ima strasno mnogo ideja , nema ni razloga da daje od sebe maksimum , jer je bio nagradjen , isto ko i da je neradnik .

Kad svi ljudi na svetu budu klonirani , od jednog coveka , onda ce i ravnopravnost biti mogca . Dotle .... ajd ne mrsite vise .

Back