Pevačicu blokaderi maltretirali na ulici: "Stiglo mi je 500 poruka da žele smrt ćerki i sinu"
Marija Mikić doživela je neprijatnu scenu na ulici u Beogradu, kada je kolima pokušala da dođe do dadilje kod koje su bila deca.
Naime, pevačica je naišla na grupu blokadera na Novom Beogradu koji su prišli njenom vozilu i krenuli kako ona kaže da se bacaju pod njega.
Devojka mi se bacala pod automobil, zaista je bilo neprijatno, krenuli su da me snimaju sa svih strana, ne bi li mi namestili da sam htela da ih zgazim. Da ne pričam da su muškarci krenuli da mi udaraju automobil i drmaju ga uz reči da sam sigurno časna čim vozim džipa", rekla je Marija Mikić u razgovoru za Alo.
Da nevolja bude veća, pevačica je po dolasku u porodični dom dobila na stotine pretećih poruka.
"Stiglo mi je preko 500 poruka da žele smrt mojoj deci, da sam navodno htela da zgazim ljude na ulici, duša mi je čista što se toga tiče, a nepravda me izuzetno boli", ispričala je Marija za Alo, te dodala da su pre nje dva vozila puštena da prođu blokiranom ulicom.
Dva vozila pre mene je propušteno da prođe"
"Dva vozila pre mene je propušteno da prođe. Zastala sam da pitam mogu li i ja? Samo sam išla po svoju decu, koja su proklinjana i kojima su poželeli smrt. Muškarci treba da vas bude sramota za svo vaše ponašanje.
I ono najbitnije, i dalje neću deliti ljude, jer su ovo samo pojednici, i čvrsto verujem u to. Hvala divnoj devojci koja je bila uz mene i jedina zna istinu.
https://www.b92.net/info/politika/1...-je-500-poruka-da-zele-smrt-cerki-i-sinu/vest
strasno sta rade