Bela kuga....

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Личи на оно што пише. Да истина никада није у крајностима.
Само си ти алергична на све што ја напишем, чак и када смо истомишљеници.

Ja alergična na ono što ti pišeš?

Ajde da rezimiramo. Isprozivala si me i ja sam ti odgovorila. Prva. Opet. Po ko zna koji put. Napisala si da je nešto krajnost što nije, krajnje ciničnim i bezobraznim tonom. Očekuješ da neko trpi ta sranja zato što si ti, bože Hellen?

Ниси алергична на оно што пишем, јер углавном и не читаш. Алергична си на мене и зато овако најежено реагујеш сваки пут.

Да, смао Лекса и ја сада причамо о нечем другом. О њеном ставу:''Да ЈА вама кажем како је то имати дете!''
Odgovorila sam ti jasno, konkretno i detaljno, na šta si ti ubacila, vrlo odvratnu inače, poslovicu i postigla nešto užasno veliko. Bravo Hellen, stvarno si puna argumenata ko dečija kaka vitamina.

Ниси алергична на оно што пишем, јер углавном и не читаш. Алергична си на мене и зато овако најежено реагујеш сваки пут.
Nope. Ja tebe najčešće pročitam kad naiđem na neki post, i da zlo bude veće, sa 90% stvari se složim. I vrlo retko upadam samoinicijativno u raspravu sa tobom jer znam da to voliš i da izvrćeš tuđe reči i da si spremna da do besvesti postavljaš pitanja ne bi li od finansijske krize stigla do toga kako je onaj s kim se raspravljaš užasan čovek, pri tom glupav i ne ume da iseče nokte.

Ali da, jesam alergična na tebe jer si prepuna predrasuda u vezi mene. I naježeno reagujem jer se ti eto nikada ne složiš sa mnom oko nečega (što je naprosto suludo! jer se ja sa tobom mahom slažem po skoro svim pitanjima) i uvek izvrćeš ono što sam napisala, unapred znam šta da očekujem. Ovo traje već godinama, iskustvo cenjeno, ne predrasude.
Ne volim ljude koji ne vole mene ili me omalovažavaju. Šta ću, ljudsko sam biće :rumenko:

Ćale mi to radi non stop :lol:

Ovnovi :mrgreen:

Jesam li rekla nešto netačno? Nikada nisam bila uz ljude koji su čuvali bebe? Kakvo ti je to poređenje...
Šta sam netačno rekla i zašto?

Ne možeš odgovoriti "nisi u pravu jer si mlada i glupa". A kad te neko pita u čemu..... pa, mrzi me da odgovaram jer sam (da se ne izražavam :lol: ) i mudra.
To je, ako ne bezobrazluk, bar odraz elementarne nekulture i neargumentovanosti.

Sto sad Ovan kriv.....:(:(:(

Mislim šta treba da znači ono "subjektivno doživljavamo miris dečijeg govvneta"? Bože me sačuvaj šta ću sve ovde pročitati.....

Ali šta ću kad sam glupa klinka pa nikada nisam osetila smrad dečije pelene. Deca kake ljubičice :)

Осетила си смрад дечије пелене. ОК, само то није било ТВОЈЕ дете и то је велика разлика.

Видећеш, ако Бог да, да једнога дана ***** ТВОГ детета неће смрдети, ни његова повраћка, ни загнојена рана...јер је то тада нешто сасвим друго. У питању је ЉУБАВ.

Видећеш, ако Бог да, да једнога дана ***** ТВОГ детета неће смрдети, ни његова повраћка, ни загнојена рана...јер је то тада нешто сасвим друго. У питању је ЉУБАВ.

Meni je mama rekla da je svaki put sa nama decom povracala kad smo mi povracali.
Kako to? :neutral:

Осетила си смрад дечије пелене. ОК, само то није било ТВОЈЕ дете и то је велика разлика.

Znaaaaaam da majke vole svoje dete. Ne sporim ti da voliš svoju decu. Ni ti niti bilo ko drugi. Ne sudim ti i ne teram te da mi dokazuješ tu ljubav.
Ali kakve to veze ima sa mirisom kake??? Da li zaista misliš da bi ti svaka majka odgovorila kako voli miris iskorišćene pelene? I da je to, bože me prosti, dokaz njene ljubavi prema detetu? :eek: Voli miris njegovih telesnih izlučevina??

Da li bi isto pričala za neku staricu koja je u pelenama a voliš je?

Kakvi su to eufemizmi ljudi, šta vam je? Dobro, imate decu i volite ih, niko neće pomisliti da ih manje volite ako kažete da njihovo ***** smrdi. ***** smrdi, tačka.

Poslednja izmena:

pa dobro , oce nekad da zadzibri, pomaloooo:rumenko:
:hahaha::hahaha::hahaha:
kako bre ne smrdi jbmu misa?:D
nije ti tesko, i naravno da nije. ali kako mozes reci da ne smrdi?:D

kad sam prosli put letela za frankfurt,u avionu bila neka zena sa troje dece,a svi mali (od jedne do negde max 4 godine).i ovo najmladje dete se uke.njalo u pelene i to na samom pocetku leta.joj kad je krenuo da bazdi ceo avion,i dan danas mi nije jasno kako se nisam ispelglala po prolazu :neutral:jos bio neki mali avion,bilo dvadesetak ljudi unutra.koja je to agonija bila.

Znaaaaaam da majke vole svoje dete. Ne sporim ti da voliš svoju decu. Ni ti niti bilo ko drugi. Ne sudim ti i ne teram te da mi dokazuješ tu ljubav.
Ali kakve to veze ima sa mirisom kake??? Da li zaista misliš da bi ti svaka majka odgovorila kako voli miris iskorišćene pelene? I da je to, bože me prosti, dokaz njene ljubavi prema detetu? :eek: Voli miris njegovih telesnih izlučevina??

Da li bi isto pričala za neku staricu koja je u pelenama a voliš je?

Kakvi su to eufemizmi ljudi, šta vam je? Dobro, imate decu i volite ih, niko neće pomisliti da ih manje volite ako kažete da njihovo ***** smrdi. ***** smrdi, tačka.

И ти после причаш о томе како други изврћу твоје речи?:roll:

Где сам ја причала о љубави према излучевинама, леба ти?

Причала сам о посебној врсти љубави према детету која се не може поредити ни са јеном другом љубављу (јер је другачије природе), па ни са љубављу према вољеној баки.

Јбг, како да ти објасним нешто што не можеш да знаш док то искуствено не осетиш?
А ти се љути и бацакај колико хоћеш....:confused:

E nije, rekla si da decje ***** ne smrdi. :D

Да, ***** ТВОГ детета, ТЕБИ неће смрдети...или бар већини мајки не смрди. Шта с тим?

Рекох, у питању је ЉУБАВ (према детету, не према говнету, побогу!), а та љубав је другачије природе него љубав према сродницима, брачном другу, пријатељима....Шта је ту чудно?

Hellen,Lexa,imala sam vremena i pročitala unazad sve postove..aman žene,gde je nastala ova frka????????...pa obe ste pričale totalno o istoj stvari,napisane drugim rečima,ali o istom...i eto par stranica nakon toga ste se sunovratile u totalnu opoziciju jedna prema drugoj..ebem li ga ovo ne razumem...pa pričale ste o istom..

Hellen,Lexa,imala sam vremena i pročitala unazad sve postove..aman žene,gde je nastala ova frka????????...pa obe ste pričale totalno o istoj stvari,napisane drugim rečima,ali o istom...i eto par stranica nakon toga ste se sunovratile u totalnu opoziciju jedna prema drugoj..ebem li ga ovo ne razumem...pa pričale ste o istom..

У питању је Лексина алергија на мене, не сукоб ставова.;) Ми се најжешће пичимо на темама на којима се слажемо. :lol:

Back