Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Lexo ja sam te razumela![]()

Počeh da tripujem da sam promašila tastaturu pa pišem na kineskom.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lexo ja sam te razumela![]()

Pošto primećujem da su ovo u stvari skoro sve moje reči unakažene tvojim uobičajenim namernim/nenamernim nakaradnim shvatanjem istih, pa da krenemo:
Nisam zastupnik nikakve krajnosti niti se to može nazreti u makar jednoj mojoj poruci na ovoj temi. Upravo se bunim protiv jedne krajnosti, a to je da svako ko ne želi da rodi dete ima neki poremećaj ili je kreten.
- Deca su veliko odricanje. Reč "užasno" dodaješ iz... već sam pisala kojih razloga na nekim drugim temama. Nazovimo to smišljenim preuveličavanjem.
- Dečije ***** smrdi i ko tvrdi suprotno laže. Daaaaa.................?
- Deca zahtevaju 100% vremena i posvećivanja kada su jako mala moraš da budeš stalno sa njima. Šta ovde nije jasno? Vi majke valjda to bolje znate od mene.
- Da, kad imaš dete ne izlaziš u intenzitetu u kom si izlazila kao kad nisi imala dete, HTELA TO ILI NE. Šta je sad ovde nejasno i kakva je ovo krajnost? Mislim stvarno mi nije jasno da neko može da tvrdi da će da izađe svako veče ako je pre toga radio tako ako ima bebu, a da istu uvaljuje nekome na čuvanje. To je, prvo, kreten. Osim ako plaća nekoga. Ovo je pisano u kontekstu nabrajanja odricanja. Dakle, odričeš se izlazaka, u prvo vreme skoro skroz, posle čestih. Ako nećeš, plati, što je opet odricanje.
- Ovo o pufnastim medama i zekama ili uopšte nisi razumela (a nije baš toliko teško...) ili opet tumačiš tako da imaš povod za raspravu koja je nadalje više nego besmislena, tj. tako da izazoveš reakciju?
- Ovo poslednje neću ni da komentarišem. Je l ti ovako kasapiš ljudima reči i uživo?
Krajnosti su samo ono što si ti napisala u postu koji sam citirala. Ti si od svih reči napravila krajnosti sama.

Upravo to je (između ostalih) razlog zašto neki ljudi biraju da imaju decu, a neki to ne žele, ili ne žele do određenih godina.
zaboga miloga!
Pa ti si je diglazaboga miloga!
Слажем се, само су овде заступници једне крајности, тврдили:
- деца су ужасно одрицање, ко каже супротно - замазује очи и себи и другима,
- дечије ***** смрди - ко каже да му не смрди - лаже,
- деца захтевају 100% времена и посвећивања - кад имаш дете одричеш се и себе и света и свега,
- кад имаш дете - не излазиш у очекиваном интензитету
- кад имаш дете цео живот се претвара у пелене и пуфнасте меде-зеке
- уживање у мајчинству је ''сладак лимун''
...
Да, пробала сам све што сам хтела до сада. И мајчинство, између осталог. Има још ствари које желим да пробам, и избори које сам до сада направила не ограничавају ме у томе.
Зашто, мајку му, мора све да буде крајност? Или - или?
Na glup post očekuješ neki pametan?![]()

Ćale mi to radi non stopЕ, а шта кажеш некоме ко је завршио трогодишњу средњу кад дође и почне да ТЕБИ прича како је то студирати???

) i mudra.
Sad se još praviš i glupa.
Šta je ovo? Na šta ovo liči?

Е, а шта кажеш некоме ко је завршио трогодишњу средњу кад дође и почне да ТЕБИ прича како је то студирати???

Ja alergična na ono što ti pišeš?Личи на оно што пише. Да истина никада није у крајностима.
Само си ти алергична на све што ја напишем, чак и када смо истомишљеници.
Ćale mi to radi non stop
Ovnovi
Jesam li rekla nešto netačno? Nikada nisam bila uz ljude koji su čuvali bebe? Kakvo ti je to poređenje...
Šta sam netačno rekla i zašto?
Ne možeš odgovoriti "nisi u pravu jer si mlada i glupa". A kad te neko pita u čemu..... pa, mrzi me da odgovaram jer sam (da se ne izražavam) i mudra.
To je, ako ne bezobrazluk, bar odraz elementarne nekulture i neargumentovanosti.
E sorry, ali moram da se umesam. Ljudi su ovde pricali kako je to nemati dete u nekim godinama, kako je to imati karijeru i kako je to biti covek koji se odlucio da nema decu sad ili uopste iako nemaju ta iskustva.
Kod mene zubato sunceAlooo ima li snega kod vas ? Kod mene da![]()

Да, смао Лекса и ја сада причамо о нечем другом. О њеном ставу:''Да ЈА вама кажем како је то имати дете!''