Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Netačno. Ko IMA karijeru, uglavnom ima para, ali ni to nije pravilo. Ima karijera koje nisu "isplative". Ne znam zašto se karijera uvek povezuje sa novcem.
I nisam baš nešto naišla na drugarice koje će da uskaču u čuvanju dece, a kamoli tetke. Uglavnom su to mame, ili plaćena pomoć. Svako prema svojim mogućnostima, nekada je jako teško organizovati se da ne trpi nijedan aspekt TVOG života
Pa normalno. Svako napravi životni mix koji mu odgovara. Jel smo sad rekle nešto novo?
Mislim, moj aspekt menjanja partnera se završio kada sam se udala.
Ali to ne važi za svakog.
Tako je i sa decom. Neko im se posveti 100% i ništa ga drugo ne interesuje, a neko nastavi sa svim ostalim aspektima života.

A, nešto nisam za fajt od jutros...
  A, nešto nisam za fajt od jutros... 

zato presedosmo kod kuce
 zato presedosmo kod kuce
 vde ke.nj.aza o tome kako su zene obavezne da radjaju,i sva krivica je njihova a na ljis ke.nja.za o tome kako je sasvim realno ocekivati poslovni ugovor kojim ti se zabranjuje da ostanes trudna i jos poredjenje da poslodavac nece da zaposljava hendikepirane pa ni trudne
vde ke.nj.aza o tome kako su zene obavezne da radjaju,i sva krivica je njihova a na ljis ke.nja.za o tome kako je sasvim realno ocekivati poslovni ugovor kojim ti se zabranjuje da ostanes trudna i jos poredjenje da poslodavac nece da zaposljava hendikepirane pa ni trudne