- Poruka
- 42.590
dobrooooo veceeeeeeeee
evo dobro smo
ove kod mene danas mnogo hladno
Belka ima problem sa vimetom, i cekam veterinara.... hronicni alkos.... ali zna sa Belkom
vec dva dana nemam struju, ali generator radi ko Japanac.... a i jeste Honda
.
Sredjujem tehnicke stvari oko stale, silaže, vode, masina,.... i silazim u civilizaciju
Joooooj, a kad sidjem u Grad.... pa prvo kod brice...... onda moram kupim neke posebne Cipele, jer sam ovdi na forumu citao da je to mnogo sexy, i da zemske to gledaju...... ako ima neki savet sta da nabacim na sebe .... sta se sad nosi dole u civilizaciji????
ONda kad nadjem nesto od suprotnog pola.......jooooooj, osam meseci sam u divljni ... grrrrrrrrrr
Pa kad napravim nekoliko deteta,.. mmmmmmmmmmmmmmm
Pa svi dzumle kod Vlade.......
Pa kad Vlada meni da stan, poso, pare.........
Ma nema ni da da se ispovracam na planinu
sve ostalo je ok
onomad sam ti zavrsio dzemper, pa tju da ti ga donesem. Kantu sira sam juce poslao po R.... i za vikend ocekuj. Imas jos i nesto malo dimljenog, i one knjige sto si ih zaboravila letos na livadi.
Odoh na pv da ne smaram drustvo .... moram ti ispricam nesto za onog tipa sto mu hramlje konj ...
![]()

rodicu ti jedno, a za ostale se snadji
ako si siguran to za drzavu i vladu i stan i ovo ono..
ocemo opet musko? misim, ja imam samo muske, ti samo muske, pa ko velim...
siru se radujem, ovde nema..

Dakle, zena doktor nauka, uspesna, posvecena svom radu i proucavanjima, jedan je "mozgovni sklop", a zena domacica i majka pre svega, potpuno neki drugi. Njih dve imaju razlicit nacin zivota, razlicita interesovanja, razlicite prioritete ali ni na koji nacin nije jedna bolja niti ostvarenija od druge. Najbolje je kad se zena ostvari na svim planovima...ali je jako tesko da neko postigne vrhunske rezultate u naucno-istrazivackom radu i da istovremeno bude full-time majka i domacica. Da ne kazem nemoguce. 

...mama je bila ta koja je bila stalno sa nama iako joj je bilo tesko jer je i ona radila....kad je ostala trudna treci put ja sam imala 10 godina a ona 36...jako sam plakala kad je otisla na abortus....tako su se oboje slozili....kad sam odrasla jednom sam ih pitala za to i oboje su mi rekli da su se pokajali....ostali su sami a zdravi i taman bi to dete jos bilo sa njima....
....i tako, tuzna tema.....