Nope. To je tvoja nakaradna interpretacija. Zašto odbijaš da priznaš tako očiglednu jednu stvar, a to je da dete pre svega majku sputava u životu da radi neke druge stvari za sebe i da uživa u nekim drugim stvarima? Mislim, je l to neko novo doba došlo preko noći, možda da protrljam oči bolje? Evo Olja će se sigurno iznenaditi, pošto ni za nju vidim nije bilo baš previše izbora, kako veli.
pa kako ne sputava,samo to niko nece nazvati sputavanjem
koliko sam ponuda odbila,mogla sam da proputujem svetom,imala ponude za kinu,dubai i neke druge gradove u zemlji u kojoj zivim,u okviru iste firme,medjutim gde cu s detetom?da menjam skolu,snalazim se,ja sam mogu da zivim i u hostelu,da jedem s nogu,muz moze da me i saceka godinu ili cak i da krene sa mnom ali dete ne smem da cimam
zato cutim i smrdim,gledam na sat,da l treba da pozurim i sacekam je ispred skole,kuvam veceru iako mi nije ni do cega,a u nedelju sam htela s muzem u banju na masazu+saunu+sobu tisine al ne nadjoh nikoga da je cuva

zato presedosmo kod kuce
a za sex cekamo noc
pa posle nek elins kaze kako ona uopste nije promenila zivot otkad je postala majka,malo morgen

da je tako ja bih i dalje jurcala na motoru,duvala travu,davala otkaz cim mi se ne svidi vise,menjala zemlje kao sto sam znala i davala poslednju kintu na neki moj hir