Bekutan krema sa cink oksidom

Jel neko koristio ovu kremu? Kakva su iskustva?

a ja bih ovu na lice... zato pitam.

Ni slučajno bekutan, masna je i zatvara pore...
Ja sam imala problema sa bubuljicama i koristila je, nije se smirilo... kad sam otišla kod dermatologa, rekla mi je da ona začepljuje pore isamo pogoršava situaciju.

Probaj Exfoliac gel za umivanje i kremu za lice... meni su super... a za bubuljice uzmi klindomicin u apoteci, nije skup... čim vidiš bubuljicu namaži ga na nnju i proćiće...ne odmah ali nema ožiljaka i odličan je

Ja sam imala problema sa bubuljicama i koristila je, nije se smirilo... kad sam otišla kod dermatologa, rekla mi je da ona začepljuje pore isamo pogoršava situaciju.

Probaj Exfoliac gel za umivanje i kremu za lice... meni su super... a za bubuljice uzmi klindomicin u apoteci, nije skup... čim vidiš bubuljicu namaži ga na nnju i proćiće...ne odmah ali nema ožiljaka i odličan je

hehe, imam klindamicin :) i zadovoljna sam. nekad s njim samo ocistim lice. a sto se tice kreme, ja bih SAMO neku ZA NJEGU nista vise ( a da nije pemasna)
p.s. ma nemam bubukjice, trenutno 2, ne bas vidne, vjerovatno zbog ciklusa, a prijee sam bass imala problemaa :S

usput, koliko kosta otprilike taj exfoliac?

Poslednja izmena:
a ja bih ovu na lice... zato pitam.

nemoj to na lice moze da ti napravili crvenilo ili neku slicnu iritaciju
cink oksid se koristi za iritiranu kozu

ako hoces bebi kremu na lice uzmu meilabovu, fora je sto ova nema u sebi toliko cinka, vise ima linolina i bademovu vodicu a to je fino za kozu, hrani je
ako imas masnu kozu lica nikako ne mazi bilo koju masnu kremu

pa logicno

klindamicin je antibiotik, ako se dugo upotrebljava stvara se rezistencija
nemoj stalno njega
ako odes kod dermatologa moze da ti izda recept da ti smuckaju losion sa nekim drugim antibiotikom, da malo menjas

Back