Bejzbol...

rand el tor:
Nemoj da si toliko siguran da će Dogsi igrati play out...
Imaju tekmu manje, a tek treba da igraju sa Vojvodama i to će verovatno odlučiti ko će u play out. Mada ko god od te dve ekipe da igra biće favorit...
Mi ćemo da dobijemo Vojvodinu i Zrenjanin, a klaćemo se sa Dogsima ili Duksima pa kom opanci...

si tako siguran 1 ste nas dobili, 2 ste izgubili, a 3 cemo da vidimo u nedelju

The Rolling Stones:
Vidim da si novi na ovom Forumu. Ni ja nisam od vajkada ali bih ti prijateljski savetovao da pre nego sto nekog prozoves ipak pogledas malo njegov javni profil, procitas po koju poruku koju je napisao. Ovakav ulazak na Forum i prozivanje u stilu koje si izneo po pravilu ne izlazi na dobro. Pogotovu ne kog gospodina kome si se obrtio. Savetujem ti da post izbrises pre nego ga v.v.ilic vidi.
Ja sam ipak od onih koji ne voli konflikte. U njih i ne ulazim. Pokusavam uvek da ih izbegnem ili zaobidjem. Isto savetujem i tebi.
Pozdravljam te i ne zameri na ovom odgovoru. Sve u dobroj nameri. ;)

pa ti onda obrisi svoj jer sam ja moj obrisao ali nije u redu da tako govori, sta ima veze ko sta trenira i za koga navija.

ljudi ,
sta se ovde dogadja :shock:
ilic,opet pravi probleme :D
a ja mislio ,da sam ostavio ovu temu u dobrom stanju :roll:

nemoj da mu mawetzka opet dodje :D
i izreseta ga,kao prosli put :lol:

ps. mawetzka pozdrav :wink:

@ South, Zokinho, Mawetzka

Evo da vam otpevam jednu:

A ti Zokinho, okruzen si Grobarima. Brisi odavde dok ti je vreme. Nemoj samo da me za par nedelja pozivas u pomoc da te spasavam!:lol: I jedan savet da ti dam. Obrisi svoj gornji post :evil:

izgubila Vojvodina od Dogsa 17-0 sramota ali smo igrali u podmladjenom sastavu tj oslabljenom.Nije nam igrao najbolji igrac koji nam je i trener, a 1 picher je kasnio na tekmu pa je dosao tek u 3-4 izmeni.a tad smo vec gubili 10-0.Najvise smo poena primili zbog nasih gresaka.

off topic

zoki..kako si ti ovu sliku video u spaniji?
kad je u muzeju na floridi..video sam je 3 puta :shock:
img4653uu9.jpg

Da...mi smo poslednji!!! Ali zato su mlađi igrači osvojili 1. mesto na turniru u BG-u... :lol: :lol: :lol: Za koju godinu i biće bolje...ipak imamo najmlađi tim koji više od pola čine igrači do 16 godina... :smile:

Back