Zokinho
Zainteresovan član
- Poruka
- 371
zoranpetrovic84:ma vojvode ostaju 100%
Vojvodina se nesto popravila...udaraju svaku!
hvala za lepe reci, nego za koga ti igras?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zoranpetrovic84:ma vojvode ostaju 100%
Vojvodina se nesto popravila...udaraju svaku!
rand el tor:Nemoj da si toliko siguran da će Dogsi igrati play out...
Imaju tekmu manje, a tek treba da igraju sa Vojvodama i to će verovatno odlučiti ko će u play out. Mada ko god od te dve ekipe da igra biće favorit...
Mi ćemo da dobijemo Vojvodinu i Zrenjanin, a klaćemo se sa Dogsima ili Duksima pa kom opanci...
The Rolling Stones:Vidim da si novi na ovom Forumu. Ni ja nisam od vajkada ali bih ti prijateljski savetovao da pre nego sto nekog prozoves ipak pogledas malo njegov javni profil, procitas po koju poruku koju je napisao. Ovakav ulazak na Forum i prozivanje u stilu koje si izneo po pravilu ne izlazi na dobro. Pogotovu ne kog gospodina kome si se obrtio. Savetujem ti da post izbrises pre nego ga v.v.ilic vidi.
Ja sam ipak od onih koji ne voli konflikte. U njih i ne ulazim. Pokusavam uvek da ih izbegnem ili zaobidjem. Isto savetujem i tebi.
Pozdravljam te i ne zameri na ovom odgovoru. Sve u dobroj nameri.![]()
Ma cmok South...south:ljudi ,
sta se ovde dogadja :shock:
ilic,opet pravi probleme![]()
a ja mislio ,da sam ostavio ovu temu u dobrom stanju![]()
nemoj da mu mawetzka opet dodje![]()
i izreseta ga,kao prosli put![]()
ps. mawetzka pozdrav :wink:

Ja ne mogu da dodjem, ali sam uz vas...Zokinho:sutra tekma u Beogradu u 15 casova Vojvodina-Dogs(Bg) na adi ciganliji dodjite i navijajte za Vosu!!!!
I jedan savet da ti dam. Obrisi svoj gornji post 

Dečko ti si mene pomešao s nekim, ja igram za Čačak Angels, a videćemo u play out-u ko je bolji...Zokinho:si tako siguran 1 ste nas dobili, 2 ste izgubili, a 3 cemo da vidimo u nedelju

Za koju godinu i biće bolje...ipak imamo najmlađi tim koji više od pola čine igrači do 16 godina... :smile: