gt500
Ističe se
- Poruka
- 2.148
Hehehehhehehe...........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mogu ja da odgovorim?south:evo za ilica baseball pitanje..
koliko inninga ima u tekmi?
a.6
b.5
c.7
nemoj da trazis po netu..odma odgovor!
Mogu ja da odgovorim?south:evo za ilica baseball pitanje..
koliko inninga ima u tekmi?
a.6
b.5
c.7
nemoj da trazis po netu..odma odgovor!
ok...south:ajde da mu damo jos 10 minuta...da gugla![]()
pa ,ako ne nadje![]()
kazi ti 8-)
ma osecam se kao u skoli....south:ne zna..proslo je 15 minuta od postavljenog pitanja..
ilic..1 iz bejzbola![]()
mavetzka kazi![]()

Mogu ja...Pa on ne zna...south:da...slab je u skoli![]()
2 keca na jednom casu :shock:
evo jedno lagano pitanje..za dvojku :wink:
koliko igraca je na terenu?
lakse ne moze biti :-D
mawetzka:Mogu ja...Pa on ne zna...
Ne mozes njega. On je na Floridi u Tampi. To ti je daleko. Onaj njegov drug iz Paracina je na meti on ti je blizi.gt500:Ajde ja cu da ga tresnem a ti mi posalji palicu - aluminijumsku !
P.S. mawetzka, salim se .....
Obojica su Grobari. Danas im je malo muka. Ubise ih u Kuli 3:0 a mi pobedili 4:2, zasluzeno. 
Dok sam ja stigao vi ste naredjali lekcije kao u srednjoj skoli kad fale casovi. Uguraste sve u 20 minuta. A da je taj bejzbol neka igra igralo bi se i u Cacku uz muziku i Moravac. Nisam ni stigao da pogledam pitanja a vi vec delite keceve.south:vise me sramota da mu redjam jedinice![]()
nemogu da stanu u dnevnik![]()
ali..nek uci,pa na popravni![]()
sad ce odlikas da kaze ;-)

Jel onih koji trce ili se racunaju i oni koji cuce? :-( ............south:da...slab je u skoli![]()
2 keca na jednom casu :shock:
evo jedno lagano pitanje..za dvojku :wink:
koliko igraca je na terenu?
lakse ne moze biti :-D

Nema sta da zakljucujemo. 1. smo zakljucili jos onda kada je bilo 14 bodova prednosti. A koliko je danas?south:oces ti da popravljas ocenu?..ili da zakljucimo keca![]()

v.v.ilic:Nema sta da zakljucujemo. 1. smo zakljucili jos onda kada je bilo 14 bodova prednosti. A koliko je danas?![]()
![]()
![]()