behind the wall

Pa što da ne, mogu i oni biti na tom nekom nivou. Naravno, potrebno je malo vremena (mesec-dva-tri je malo). Kada pogledaš, pa i vi ste imali 14-15 godina kada ste počeli ovde.

Da! Da! Da!
Ali u tome je poenta - oni se drugačije zezaju, totalno retardirano po mom mišljenju, ali hajde, to sam samo ja, drugačije pričaju, kad neko napiše više od četiri rečenice izvinjava se! Sms generacija, reče jedan stari član. Naši postovi su bili ogromni, mi smo ih pisali u Notepad-u pa kopirali ovamo, nekad Krsta nije htela da ih stavi cele pa smo morali da ih cepamo! I bili su smisleni, nisam znala čije postove više volim da čitam.
Svi smo bili različiti a isti.
Sada, kad god neko misli drugačije od bilo koga drugog, on je kreten, poremećen, psihički oboleo...
Što mene tera da pomislim da su ljudi glupi!
A ne bih volela da to mislim

Postoje negde zaturene, i ljude mrzi da ih traže.
Ali da ih samo mrzi, otvorili bi nešto slično. Ali to rade - znači, ni ne pada im na pamet.

Nema smisla moderatori bi je zatvorili ili niko ne bi hteo da postuje! Vec su se drugi zalili na lose teme ali opet ima ovde ljudi (namerno sam stavio ljudi) od 13-14 godina koja imaju drugacije vidjenje od ostalih! I za njih su takve teme sranje i u neku ruku bezobrazne jednostavno nisu primerene uzrastu! Ali podrzavam!

Da! Da! Da!
Ali u tome je poenta - oni se drugačije zezaju, totalno retardirano po mom mišljenju, ali hajde, to sam samo ja, drugačije pričaju, kad neko napiše više od četiri rečenice izvinjava se! Sms generacija, reče jedan stari član. Naši postovi su bili ogromni, mi smo ih pisali u Notepad-u pa kopirali ovamo, nekad Krsta nije htela da ih stavi cele pa smo morali da ih cepamo! I bili su smisleni, nisam znala čije postove više volim da čitam.
Sada, kad god neko misli drugačije od bilo koga drugog, on je kreten, poremećen, psihički oboleo...
Zezanje im jeste malo čudno.
Dugački postovi - obožavam ih!
Jeste, postoji doza netrpeljivosti ovde. Ali pazi - to sa drugačijim mišljenjem je dosta moderno i u realnom svetu. Barem koliko sam ja primetio, ljudi ne vole kada znaš više od njih. I izgleda da je postalo apsolutno nebitno da li se nečije mišljenje ili zaključivanje zasniva na iskustvu.

Da! Da! Da!
A ima i ona fora: "koji ti je djavo, sta toliko pises, ma necu to ni da citam!!!"
Lepo me podseti na stare dane, samo ponekad imam utisak kao da to nabijamo na nos ovoj omladini... stalno pricamo kako nam je bilo do yaya, super, zezanje. Ja bih se malo smorio, ali opet nismo mi krivi sto smo znali smisleno da razgovaramo.
Ja danas ne osecam potrebu da razgovaram sa bilo kim ovde osim da ga eventualno zayebavam...
Vidis, zaista se ne secam da je bilo nekih teskih reci, ako i jeste to su uglavnom bili izuzeci koji su bili ubrzo sankcionisani.. [spring storm :lol:]

Ne bih rekao glupi, ali svakako malkice zatucani... apaticni, uobrazeni...

Ne bih se složila.
Tema je bila čisti spam i zajebavanje i neverovatna koncentracija gluposti i jeftinih šala stranicama pre nego što je došla Maja i svi je optužili da je uništila temu.

Pa jesi videla sta je pisala?? E kakve veze ima tema sa Bosanskom pesmom,kako da covek ne popizdi! A ona svadja je bila zajebancija sa Majom!

Da! Da! Da!

Svaka sledeća generacija je sve manje zainteresovana.
Ima ovde par ljudi koji mi se čine zanimljivim.
Sa sličnim interesovanjima.
Ali to je to.Samo par njih.
A ionako se preko interneta nikad nisam umeo valjano sporazumeti.
Već negde napisah...Ne umem nikako drugačije nego licem u lice...

Ali da ih samo mrzi, otvorili bi nešto slično. Ali to rade - znači, ni ne pada im na pamet.

Znači ponovo smo na početku.
Šta očekivati,kad se i na tabore delimo - koji su registrovani ranije,a koji kasnije. :rolleyes:

Svadje ne bi trebalo da se zasnivaju na tome ko će kako i čijoj kevi da ga utera, već na suprotstavljanju realno zasnovanih mišljenja.

Da ali neko jednostavno nece da prizna da nije u pravu i onda opsuje ovome nesto i po obicaju,neko me je to zanimljivo da se izivljava nad drugim i onda ode tema u qurac! Kad bi se takvi sankcionisali,ali oboje i onaj koji zavadja i onaj koji vredja a jos kad bi i modovi mogli da se banuju ne bi bilo nikakvih problema!

Znači ponovo smo na početku.
Šta očekivati,kad se i na tabore delimo - koji su registrovani ranije,a koji kasnije. :rolleyes:
To si ti rekao.
Ja tvrdim da sam sa ljudima, ako insistiraš, registrovanima ranije, imala o čemu da pričam.
Naravno da je tad postojalno ljudi koji su pravili gluposti ili nisu ali se jednostavno sa njima nisam našla.
A isto tvrdim i da bih imala o čemu da pričam s tim ljudima da su se registrovali pre tri meseca.
Tako da, to je manje-više nebitno.

To si ti rekao.
Ja tvrdim da sam sa ljudima, ako insistiraš, registrovanima ranije, imala o čemu da pričam.
Naravno da je tad postojalno ljudi koji su pravili gluposti ili nisu ali se jednostavno sa njima nisam našla.
A isto tvrdim i da bih imala o čemu da pričam s tim ljudima da su se registrovali pre tri meseca.
Tako da, to je manje-više nebitno.

Ono što hoću da kažem je da,ako ne možemo da se dogovorimo (većina - 90%) oko jedne pišljive teme,jer smo se zavadili oko toga ko je kad registrovan,a bez sumnje takva podela postoji,kako onda zamišljaš da uopšte zajedno normalno komuniciramo,a da ne pričam o tome kako bismo kasnije možda mogli da stupimo u kontakt van foruma?

Ono što hoću da kažem je da,ako ne možemo da se dogovorimo (većina - 90%) oko jedne pišljive teme,jer smo se zavadili oko toga ko je kad registrovan,a bez sumnje takva podela postoji,kako onda zamišljaš da uopšte zajedno normalno komuniciramo,a da ne pričam o tome kako bismo kasnije možda mogli da stupimo u kontakt van foruma?

Ja sam malo ispao iz toka, pa ne znam o cemu se prica... Ali da li zaista mislis da recimo ja koji sam stariji clan, ne zelim ni pod razno da razgovaram s tobom?

Upravo tako.

Ali na primer ne želim da razgovaram s nekim ko nudi usluge seksualne edukacije
s nekim ko ebe kevu svakom ko mu otprilike ne kaže da je faca
s nekim ko ulazi u diskusiju a da pojma nema šta priča, ali bitno je da istera svoje do kraja, nebitno što nema argumenata, nema veze, reći će onome s kim diskutuje da je glup i da se nosi na neko mesto

e takve ne bih ni blututom taknula

Ja sam malo ispao iz toka, pa ne znam o cemu se prica... Ali da li zaista mislis da recimo ja koji sam stariji clan, ne zelim ni pod razno da razgovaram s tobom?

Ja sam došao na ovaj pdf pre koji dan.Od tad se međusobno pljuju oni koji su imali neku staru chat temu i oni koji su otvorili novu.A ja tu nešto ispravljam krive Drine.
Verujem da ni tebi,ni meni to ne predstavlja nikakav problem.Kao i još nekolicini njih.

Upravo tako.

Ali na primer ne želim da razgovaram s nekim ko nudi usluge seksualne edukacije
s nekim ko ebe kevu svakom ko mu otprilike ne kaže da je faca
s nekim ko ulazi u diskusiju a da pojma nema šta priča, ali bitno je da istera svoje do kraja, nebitno što nema argumenata, nema veze, reći će onome s kim diskutuje da je glup i da se nosi na neko mesto

e takve ne bih ni blututom taknula

O tome ti pričam.Zato se ja ne bih oko ovog pdf-a nešto preterano angažovao...Bar ne onako kako ti kažeš da ste to radili pre koju godinu... (:

Ja danas ne osecam potrebu da razgovaram sa bilo kim ovde osim da ga eventualno zayebavam...

:worth::worth::worth:

Realno ljudi, ovde je sve vise tinejdzera (sto je normalno jer je ovo pdf tinejdzeri) a svi ti "stariji" clanovi su sad da kazem "porasli" i presli na neke ozbiljnije teme.. jedino smo jos par nas ostali (verujem samo zbog teme "Za nas") na ovom pdf. I ne nalazimo se u njihovim pricama, jer je to druga generacija, isto kao sto se mi nismo nalazili u pricama starijih od nas (dobro, neki jesu, neki nisu).
I oni ce porasti, i shvatiti da poenta diskusije nije vredjati (se), svadjati u nedogled samo da bi dokazali da je drugi pogresio, a da sam ja u pravu i sl.
A glupe teme koje se otvaraju... a ybg, valjda ce se i medju njima naci par normalnih (vec sam par primetila) koji ce postati modovi pa ce napraviti reda...
sad je nastala frka zbog smene generacija...

lepo je keep rekao "stari clanovi se zapucali na ovom pdf i pustili korenje..."

Ja sam došao na ovaj pdf pre koji dan.Od tad se međusobno pljuju oni koji su imali neku staru chat temu i oni koji su otvorili novu.A ja tu nešto ispravljam krive Drine.
Verujem da ni tebi,ni meni to ne predstavlja nikakav problem.Kao i još nekolicini njih.

O tome ti pričam.Zato se ja ne bih oko ovog pdf-a nešto preterano angažovao...Bar ne onako kako ti kažeš da ste to radili pre koju godinu... (:

Da zanemarimo pljuvanje... ja mislim da ovom pdf-u sigurno ne trebaju dve zvanicne teme za chat.

Ne treba ti nikakvo angazovanje posebno...modovi su tu da se angazuju. jednostavno, ako imas neku pametnu temu postavis je i pustis ljude da razgovaraju i eventualno ih usmeravas ako vidis da nisu bas skontali poentu.

Mislis na onu temu o nevinosti?

Dobro,bilo je ti dooosta spama,ali naslo se par itekako pametnih poruka.
Na početku, na maksimum prve tri strane. I onda - puf! Katastrofa. A tema ima dvadesetak strana.

:worth::worth::worth:

Realno ljudi, ovde je sve vise tinejdzera (sto je normalno jer je ovo pdf tinejdzeri) a svi ti "stariji" clanovi su sad da kazem "porasli" i presli na neke ozbiljnije teme.. jedino smo jos par nas ostali (verujem samo zbog teme "Za nas") na ovom pdf. I ne nalazimo se u njihovim pricama, jer je to druga generacija, isto kao sto se mi nismo nalazili u pricama starijih od nas (dobro, neki jesu, neki nisu).
Naravno....
Ali zašto se mi Milice ne nalazimo u njihovim pričama?
Zato što to NISU priče.
To su nabrajanja ko je šta doživeo kad se napio, ko koji sladoled voli, ko je šta obukao ili će obući za maturu...
To je riznica psovki (ko kaže da forum ne može da bude edukativan? :mrgreen: ).
To je leglo seljačenja.
I ja u takvoj priči ne mogu da se pronađem!

A sećam se, kad sam se učlanila (I NEMOJ SLUČAJNO NEKO DA MI SKOČI ZA VRAT SA DATUMOM UČLANJENJA PRE NEGO ŠTO PROČITA O ČEMU PRIČAM I STAVI PRST NA ČELO), i ti si tad bila tu, mi smo bili baš... pa, normalni. :/

Back