Bez piva nema zivota!!!!!! L A S K O
Pivo -fuj :x ;Sokic od jabuke-coolKeeper:Electra:Je l ja ovde jedina ne volim pivo or what? :shock:
nisi jedina, tu sam ja 8)
oces da se uclanis u moje Drustvo Ljubitelja Sokica od Jabuke ? .....![]()
![]()
sSs:Pivo -fuj :x ;Sokic od jabuke-coolKeeper:Electra:Je l ja ovde jedina ne volim pivo or what? :shock:
![]()
![]()
sSs:Da,ziveo sokic.![]()
Keeper:sSs:Da,ziveo sokic.![]()
Sokic se pishe sa velikim "S" :x :x :x
mojne mi vredjash Sokic![]()
![]()
![]()
Keeper:Electra:Je l ja ovde jedina ne volim pivo or what? :shock:
![]()
Electra:Keeper:Electra:Je l ja ovde jedina ne volim pivo or what? :shock:
![]()
HOCU!!! A moze i od narandze, sta mislishops: ?
Electra:..... josh pitash ..... 8)
i ja sam ljubitelj Sokica od Narandze.
samo ne moze od Jagode :x :x :x
taj mi je bash FUJ
mortishaaa:ma nemate vi pojma! sok od CVEKLE rules!!![]()
![]()
![]()
nego.. pivo... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. pivo!!!!!.... koje?? ma daj sta das!!!! hihihisalim se.. ali znam koje je najgore BIP iliti sad BG 8)
ma neeeeeeeeeeeeeee.. znas da nije :wink:Keeper:mortishaaa:ma nemate vi pojma! sok od CVEKLE rules!!![]()
![]()
![]()
nego.. pivo... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. pivo!!!!!.... koje?? ma daj sta das!!!! hihihisalim se.. ali znam koje je najgore BIP iliti sad BG 8)
da, pivo je uzasno![]()
mortishaaa:ma neeeeeeeeeeeeeee.. znas da nije :wink:Keeper:mortishaaa:ma nemate vi pojma! sok od CVEKLE rules!!![]()
![]()
![]()
da, pivo je uzasno![]()
![]()
Keeper:mortishaaa:ma neeeeeeeeeeeeeee.. znas da nije :wink:Keeper:mortishaaa:ma nemate vi pojma! sok od CVEKLE rules!!![]()
![]()
![]()
da, pivo je uzasno![]()
![]()
paaaaaaaaa ...... sto onda nisi onaj put naruchila pivo nego espreso, ko i jasta je bilo, aaaaaa?
tu se preda mnom pravis dobra ...c c c
![]()
mortishaaa:daaaaaaaaa??
![]()
Keeper:mortishaaa:daaaaaaaaa??
![]()
ma zekim se ja ....... kad budes smela sa mnom u NS vodicu te u Irish Pub na crno tocheno pivo ..... znas kolka krigla ...... narucimo po tri i uradimo se![]()
mortishaaa:Keeper:mortishaaa:daaaaaaaaa??
![]()
ma zekim se ja ....... kad budes smela sa mnom u NS vodicu te u Irish Pub na crno tocheno pivo ..... znas kolka krigla ...... narucimo po tri i uradimo se![]()
![]()
vaziiiii.. ali to ce mene da uhvati, posle prve :wink:
hehe.. onda super.. da ne budem samo ja..... :wink:Keeper:mortishaaa:Keeper:mortishaaa:daaaaaaaaa??
![]()
![]()
vaziiiii.. ali to ce mene da uhvati, posle prve :wink:
paaaaaa. s obzirom na to kolko ja dugo nisam pio .... mozda i meni bude dosta jedna-dve![]()
mortishaaa:hehe.. onda super.. da ne budem samo ja..... :wink:
ma da.... hehe.. ne moze.. popila bi nam sve.. c c c.....Keeper:mortishaaa:hehe.. onda super.. da ne budem samo ja..... :wink:
..... i zovemo courtney da nam pokaze kako se pije![]()