Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
evo,sad ne mogu da pisem,malaksale mi ruke,,,i noge...i zavrtelo mi se u glavi.
Idem da legnem.
Idem da legnem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo,sad ne mogu da pisem,malaksale mi ruke,,,i noge...i zavrtelo mi se u glavi.
Idem da legnem.

vidis da nije
bolje mod da brise temu..
moze da bude pogubna po neke 4urmasice..
onesposobi ih ..skroz..
zar yaya da budu pogubna???....pa jes, deluju pogubno i po mene ali samo zasto sto su zapakovana u gace koje kostaju kao moja cela plata
......vidis da nije
bolje mod da brise temu..
moze da bude pogubna po neke 4urmasice..
onesposobi ih ..skroz..

...Tema je bila 'aktuelna' u britanskim tabloidima pre par godina...Sadrzaj je eksplicitan...:
http://www.whoateallthepies.tv/david-beckham-nude.jpg

nadam se da se prepravio do sada...
njah... dlakave noge.... nije obrezan.... njahnadam se da se prepravio do sada...

bolje mi je jer sam odmah otisla na stranu 2,,,,iz predostroznosti jer danas imam neke obaveze pa da mi se opet ne slosi.jel danas bolje?![]()

neobrezani izgledaju smjesno u opustenom stanju, kao da je djete a ne odrastao covjek .. nekako
...pa?

šta znam, kad je ovako skroz go, kad mu se vidi piša, nimalo nije privlačan![]()
fenomenalna tema.meni je jedino skroz go bar malo interesantan. dok je imao gacice samo sam videla kako mu je nisko celo i pogresna frizura...

fenomenalna tema.
meni je jedino skroz go bar malo interesantan. dok je imao gacice samo sam videla kako mu je nisko celo i pogresna frizura...

neobrezani izgledaju smjesno u opustenom stanju, kao da je djete a ne odrastao covjek .. nekako
... a i bio bi red da to obave, higijene radi ako nista drugo

nadam se da ce i alal doci pa da vidi nesto vise od pazusne vene
mora coek da se obezgaci ne bi li vi videle pravu stvar![]()

naprotiv... na dr fotki izgleda zanimljivo...šta znam, kad je ovako skroz go, kad mu se vidi piša, nimalo nije privlačan![]()
nadam se da ce i alal doci pa da vidi nesto vise od pazusne vene
mora coek da se obezgaci ne bi li vi videle pravu stvar
![]()
i na ovoj goloj fotki deluje prirodno, skroz je simpa, jest da ima nekako neodredjene i amorfne delove tela, ali je skroz normalan...To se i ja pitam na 90% tema na koje zene dolaze..ae cisto da mi pojasnite sta to vidite kroz gace iskusno
gabarite....
3x1=3
3x3=9