i-yu.... pa ko mu je to gledao u gatje?
kroz gatje ili sto-li-vetj....
kroz gatje ili sto-li-vetj....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kroz gatje ili sto-li-vetj....eo,sad ce da dodje neka pametna da ti objasni,,,samo ti budi na temi
e brate,sto bi reko Dusko Dugousko : postena zena ne moze ni Bekama da gleda a da joj se neka seljacina ne prisljamci

to nisam znala...nego,,,,jel ima neki model za zene![]()

Posto ovaj pdf preti da postane opasno dosadan,vreme je za lako letnje osvezenje.
I pitanje : sta mislite,jel stavio nesto u gatje ili je prirodno ovako odvratan i nikakav
ne samo se raduje što je vidi
I pitanje : sta mislite,jel stavio nesto u gatje ili je prirodno ovako odvratan i nikakav![]()

igra se doktora ,postavlja dijagnozu...ali potpuno pogresnu,,,yaya oticu od upale i neyebitze sto Bekam sigurna sam nema u svojoj anamnezi.
medjutim,nakon sto me je ugadnubaburastem forumasica prosvetilala sa par fotografija,odgovorno tvrdim da nije u pitanju nikakva loptica a ni upala![]()
a koja to voli pivski stomak na svom momku?

ma ne mora nista da se ni komentarise...samo gledas uvodni post i lepo ti,,,,cutis i uzivas,,,i sanjaris,,,,i prosto nadovezujes se na onu temu o zivotu u ruzicastom....![]()
moram odmah da prestanem da citam stripove nesto mi se opasno menja percepcija realnosti....sto mi je poznato.....ja pomislih sta bi bilo da mu neko secne onu nategnutu tetivu/venu na pazuhumoram odmah da prestanem da citam stripove nesto mi se opasno menja percepcija realnosti....

aj sve mi jasno ali sto nadje onu anoreksinu silikonku sa jadnom facom....ma perverznjak.....![]()

onu sto hoce da joj padne glava jer je teza nego ostatak tela?![]()
.....ma ne mora nista da se ni komentarise...samo gledas uvodni post i lepo ti,,,,cutis i uzivas,,,i sanjaris,,,,i prosto nadovezujes se na onu temu o zivotu u ruzicastom....![]()
) otvaranju ove teme sam mu pogledala facu
tek po trecem() otvaranju ove teme sam mu pogledala facu
![]()

ja sam se fokusirala na ceo post (čitaj sliku) tek nakon tog posta
do tada sam se naprezala da provalim dal na gaćama piše speedo ili armani![]()
nikako da fokusiras..