BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E moja Ria,nemas ti poima kakva je to ekipa.
Pazi najnoviju akciju.
U subotu mi dosao prijatelj iz Bg da mi donese hranu za pse, i tako mi lepo sedimo u kuci i pijuckamo kafu,a moji psici se bezbrizno igraju napolju.
Posle nekih pola sata krenu covek domu svom,ja ga nisam pratila jer je bilo napolju hladno,a i on sam zna da se izbori sa zverima. Negde na pola puta do kapije vice on ej ivana sta ti je ovo po dvoristu. Izadjem ja i kad se tad nisam sobalila u neosvest nikad necu. Dvoriste belo kao kad sneg padne,milina za videti.

Jedan poveci jastuk rastavljen na molekule svuda po dvoristu,ha ludilo.

Jedina sreca u tome je sto jastuk nije bio perjani,inace sam vec videla kako se vecina stanovnika titela gusi u periju.

Poslednja izmena:
Hehehehehe, joj majko mila!!!!!!
E a zamisli jos da ti uvalim Dona na cuvanje par dana.... heheheheheheh
pa stucala bi svaki dan!!!!
I ja i moja mama, posto bi nas verovatno pominjala zajedno!!!!!( ono tipa jao Ria...pip pip pi p pi p....Bem li ti mamicu....piiip piiip piiiip)

Napolju su po ceo dan,osim kad pada kisa,ali uvek imaju dostupan svoj box,pa kad im je hladno oni sami odu u kucicu. Nase dvoriste je pregradjeno tako da malisani mogu slobodno ici napolje od samog prohodavanja,bez da dolaze u kontakt sa drugim psima

Je li, Mirčice, ko to laje na zvezde? Ti ili bebironac?

A za zemljaka imam savet da prvo pažljivo pročita standard i sve ostalo vezano za biglove pa da tek onda razmišlja o nabavci jednog, mislim da su odrasla ženka NO i štene bigla ne baš slavodobitna kombinacija, posebno znajući kako se u široj okolini KV i VB drže psi... Mislim, mom Gizmu je recimo upala sekitra u med, masu pasa njegove veličine sam viđala na lancu debelom 2cm i "dugačkom" 2m! Ućebane i prljave. Tuga! :thumbdown: Iskreno se nadam da sam pogrešila i da ti, Gašpar, ne spadaš u taj kliše ali ipak... :confused:

Ma gresis u vezi mene !!! Moj NO je prerasla macka koja nikada nije bila vezana a odrasla je sa malim tzv. pacovarom!!!! Za dokaz slika....

Dona-1.jpg

E pa zemljače, drago mi je da sam pogrešila, ovaj put. :lol: Mislim da neće biti problema, samo ako ih pažljivo upoznaš. Tvoja kuja ima nešto dužu dlaku? Liči mi na one iz žandarmerije, da nije njihov uzgoj?

Mirka, uplašila si zvezde, sakrile su se iza oblaka! ;) Mrzim jesen! :(

I ja ...svo ovo sivilo ce me dotući. :(
Bila mi drugarica Ivana malopre.
Umalo nije nadrljala kod mene, moj muz je imao nekih ubilačkih ambicija ...
Da ste joj samo videli facu , kad je shvatila da nije nasrnuo na nju nego na neki neidentifikovani leteći objekat :D

E pa zemljače, drago mi je da sam pogrešila, ovaj put. :lol: Mislim da neće biti problema, samo ako ih pažljivo upoznaš. Tvoja kuja ima nešto dužu dlaku? Liči mi na one iz žandarmerije, da nije njihov uzgoj?

Mirka, uplašila si zvezde, sakrile su se iza oblaka! ;) Mrzim jesen! :(

Nemoj da gubis veru u ljude!!! Kada sam ga nabavio jos nije postojala zandarmerija!! NO mi ima 11 godina a dobio sam ga iz odgajalista u Vojlovici kod Panceva!!!
Nego da se vratimo na temu...Koliko kosta mali,mali, mali BEAGLE...Hocu da ga imam...mlogo su blesavi!!
Pozz

Back