BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ej,ljudi pa ja se nisam hvalila novim zverom:eek:,kako li sam to propustila:think:

Ali evo sad cu,dakle u Budimpestu sam i isla da bih si dovela novu zverku:mrgreen:
Klinja dolazi iz Ceske,nema jos godinu dana,ali se ponasa kao da ima 3 meseca,do sad je pojeo mom kumu patike,moje je naceo,doduse jede sve sto mu padne njuske:otkacio:,ali prezivecemo,nadam se:dash:

Eve ga

A sad da vam predstavim Lakinu seku koja je jos uvek kod nas i ceka da krene put novog doma u Osjek.:heart: Mala je djavo u pravom smislu te reci,vec danima dresira ove matorane,zaleti se ujede nekog za rep a onda zapali negde gde je ne mogu dohvatiti:mrgreen:

Izvolte upozneti Mellody Bunny's Nightmare

Jao Vilus, hoce srce da mi stane od ovih lepotana! Kad odem u penziju i u svoju kucicu sa basticom, eto mene kod tebe po jednog ovakvog, da me drzi u kondiciji zajedno sa Zone!
Jaoj, uzivaj sa njima kad ti se vec dalo takvo zadovoljstvo!:heart::heart::heart:

Pazi, Melodi je divna.... Oma bi je uzela!!!!!
Daklem nije problem u mom psu, vec u meni... Konstantno me privlace psi koji su stetocine po defoltu!!! Hehehe Ivance, zamisli koji tim Don i Melodi???/
Od kafance poljance za 5 min!!!!!

:klap: Da,uzivamo mi svi zajedno.

Novi baja se zove Hot Christmas Punch Perla Vltavy,a tamo su ga zvali Panco,pa smo ga mi prekrstili u Paki iako je i to totalno idiotski ali sta cu mu ja:mrgreen:

Kako se privikao? Pa s'obzirom na moje iskustvo sa Dilajt,Paki je odlican,kao da je oduvek i bio ovde,sjajno se druzi sa svima i jurca po ceo dan. Neverovatan je.

Prvi dan kad je dosao Bili je prvo rezao na njega,pa ga je naskakivao ostatak dana,ali sad su ortaci:lol:

Super je poslusan,za divno cudo,jedino sto unistava sve pred sobom:whistling:

nenasBG,e draga moja ti kad odes u penziju tesko da ce ti biti do borbe sa ovakvim ludacima;)

Pas mora da bude cipovan i vakcinisan,i mora da se ima potvrda o zdravstvenom stanju psa. U slucaju da je pas rasan a prodaje se negde u inostranstvo onda se pored redovnog rodovnika pravi i exportni rodovnik na ime kupca. Nije nista komplikovano,samo sto stene mora malo duze ostati u kuci.

Nemam reči! A ona "moja ljubimica" je otišla? Čini mi se da je ona devojčica imala jedan crni deo lica. A šta bi sa švajcarcem, uzimaš ili si odustala?

Ako sve bude kako sam planirala svajcarac stize krajem sledece godine,trenutno nemam para jer pocetkom naredne godine stize i jedna curica biglica kod mene,a i da imam ne bih ga uzela sad jer cekam jedno odredjeno leglo:mrgreen:

Tvoja ljubimica je otisla kod druga mog rodjenog brata i zivi u komsiluku mojih roditelja. Vidjaju je svaki dan i rekose mi da je mala kraljica. Inace sad se zove Maki i totalno je opcinila svoj novi copor:mrgreen:

Ako sve bude kako sam planirala svajcarac stize krajem sledece godine,trenutno nemam para jer pocetkom naredne godine stize i jedna curica biglica kod mene,a i da imam ne bih ga uzela sad jer cekam jedno odredjeno leglo:mrgreen:

Tvoja ljubimica je otisla kod druga mog rodjenog brata i zivi u komsiluku mojih roditelja. Vidjaju je svaki dan i rekose mi da je mala kraljica. Inace sad se zove Maki i totalno je opcinila svoj novi copor:mrgreen:

Drago mi je da je preživela transformaciju u maniru Pepeljuge. :lol: Nego, u KV sam videla samo jednog švajcarca i to kako pretura po kontejneru. Par nedelja pošto je izašao iz svog dvorišta i upoznao se sa mojom Milicom. :thumbdown: Ne razumem kako to mogu da dozvole. Ja se za ovu matoru džukelu upravo sekiram što nešto ružno sanja a oni... :sad2:

Laka savladao lekciju pi pi, ka ka ...napolju ...
Sad se trudim da ga naucim da vise ne radi to uopste u stanu...

Al to ce trajatiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...

ala sam se ja juce smejala... isto tako jedan mali lovacki naucio napolju "pipi kaka" :lol: medjutim kaze decko koji ga seta, pre neki dan pokosili travu, i jadnicak nije mogao da se snadje, poremetili mu koncepciju, trpeo do kuce i cim je dosao da starog "wc-a" tj. terase odradio sta treba :hahaha:

Back