vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
Nego, žene, da vas pitam ja nešto: jeste natempirale vi to za vikend? Po meni je vikend najzgodniji za uzimanje ljubimca, onda imate vremena da se svi naviknete na novonastalu situaciju.
Sto bas vikend?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego, žene, da vas pitam ja nešto: jeste natempirale vi to za vikend? Po meni je vikend najzgodniji za uzimanje ljubimca, onda imate vremena da se svi naviknete na novonastalu situaciju.
Veštica....bez metle do duše !
Hihihihihih...:tongue:
A ti si mi neka vickasta
Znas sta Debeljko moze i duze da ostane kod mene![]()
Sto bas vikend?
To zadnje,tebi najsladje je tezak manijak u zenskom rodu,ona se sa svima svadja,cak i na Bilija kidise kad zarezi,mala ne zna da cuti cak ni ocu.![]()
Vera, ja vama svima sad tako zavidim...Tako je slatka, baš bi mi trebao jedan takav đavolak, baš takav ljubimac bi mi sad trebao.
Priznaj nije tebi što ja odbrojavam nego sto tebe tako podsecam da mali ide od tebe , a kod mene ....
Dakle tri dana i nesto malo sati preko i Debeljko je moj, moj , mojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!
E sad da se hvalim....
Kupila sam još pre 10 dana činije malu i veliku , kupila sam nagradice , kupila sam tone nekih sosica za koje mi je ova veštica odmah rekla da su ubice pasa i pokvarila mi radost :mad:
Onda sam se par dana primirila pa sam onda opet popajala pet centar...Kupila ogrlicu i povodac, i 18 kg hrane da se nadje, i još 3 pride
ako mu se ova ne dopadne , na to dobila valjda kilo gratis
.
Kupila sam pelene za kuce , i četku da češljam dasu , i sad mi fali još neka korpa pa mi se čini da ću imati sve za prve dane.
Dakle, Mirkice, megaloman ostaje megaloman.Hoće li to da se odrazi na tempo popunjavanja tvog cipelara? Imaš novu preokupaciju!
Slatku da ne može slađa. Koju si mu hranu uzela? Toplo preporučujem Royal Canin, što će ti i Vilus potvrditi. A sosići su Pedigree? Jesu otrov ali ih manijaci obožavaju, ovaj moj sve cupka od nestrpljenja kad me vidi da mu nosim kesicu i dok je sipam u činiju.