BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vilus , jedno pitanje, moj kolega zivi u Austriji, kaze da su tamo izlozbeni primerci beagla oko 1300 eura, da je bio u jednoj odgajivacnici,,,ne znam valjda ne fantazira tamo su drugacije i cene i sve,,,i sad bi ovde da kupi psa pa da ga nosi u Austriju...znas mozda neku proceduru,,preko granice kako to ide?
imas predivne pse...meni su se svidjali jos iz one serije gde zive ona dva psihijatra, i otac zajedno, pa je i pas stalno s njima...pozdrav veliki za tvoju trudnicu..:)

vilus , jedno pitanje, moj kolega zivi u Austriji, kaze da su tamo izlozbeni primerci beagla oko 1300 eura, da je bio u jednoj odgajivacnici,,,ne znam valjda ne fantazira tamo su drugacije i cene i sve,,,i sad bi ovde da kupi psa pa da ga nosi u Austriju...znas mozda neku proceduru,,preko granice kako to ide?
imas predivne pse...meni su se svidjali jos iz one serije gde zive ona dva psihijatra, i otac zajedno, pa je i pas stalno s njima...pozdrav veliki za tvoju trudnicu..:)

Ako zeli ovde da kupi psa izlozbenog kvaliteta nek dobro pazi kod koga kupuje jer ih ovde nema bas puno kvalitetnih. Sto se cena tice tacno je da su tamo psi jako skupi. A sto se papira tice,nek se raspita u njihovom kinoloskom savezu sta mu treba jer svaka zemlja trazi nesto drugo,mada mislim da mu ne treba nista vise od exportnog rodovnika,potvrde o primljenoj vakcini protiv besnila i potvrdi o zdravstvenom stanju psa.

Back