- Poruka
- 50.197
Sutiranje?Malo deset minuta i ne mora da bude bicevanje, sutiranje.

Zar i to rade?
Koliko treba da mrzis sebe da dozvolis takve stvari?
Ja bih sebe mrzela do kraja zivota...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutiranje?Malo deset minuta i ne mora da bude bicevanje, sutiranje.
Pa ima valjda oni sto se pale na bol. Najblaza varijanta deset do petnest minuta gili gilija.Sutiranje?
Zar i to rade?
ljudi ne kapiraju da je jedno mucenje a drugo spenkovanje iz zadovoljstvaNe znam koliko luda od ljubavi treba da budem pa da dozvolim da me neko muci...
Meni je to nepojmljivo..
u BDSM-u se sutiranje ne praktikuje ili jako retko u pesebnim sesnima.Malo deset minuta i ne mora da bude bicevanje, sutiranje.
pre mozes da pitas..koliko mrzis drugog da bi mogao da ga sutiras.Sutiranje?
Zar i to rade?
Da...to cak i nema nikakvu seksualnu konotaciju..ja ni mace nikad nisam nogom cak ni slucajno a kamoli coveka..pre mozes da pitas..koliko mrzis drugog da bi mogao da ga sutiras.
Meni test ne treba.https://bdsmtest.org/select-mode
Inspirirano ovom temom:
https://forum.krstarica.com/threads/submisivnost-i-dominacija.903202/
Test sam prije par godina rjesavao, rezultate stavim kasnije.
Bilo bi dobro odgovarati sto detaljnije, tj. ispuniti punu verziju testa.
Pa da plašim devojke da sam neki freak creepy tip.Stavi svejedno.
![]()
ne testira test tebe, ti testiras test, dovodis test u pitanje.Meni test ne treba.
Samo stavi rezultat, bilo nas je i gorih koji smo objavili.Pa da plašim devojke da sam neki freak creepy tip.
To me sad plaši. Od goreg ima gore da ne budem ja.Samo stavi rezultat, bilo nas je i gorih koji smo objavili.
![]()
jel si polagala ovaj test?Ja sam jedna vanredno osetljiva i nezna zena...![]()
Nisam..negde na nekoj negde temi jesam al ovaj nisam..jel si polagala ovaj test?![]()
ma odradi ti taj test da vidimoNisam..negde na nekoj negde temi jesam al ovaj nisam..
Ja znam ko sam...vanilica...![]()
..a i najvolim sladoled od vanile, volim ponekad da smuckam tu i neki egzotican dodatak, pistace najcesce
ili avokado, pitaju..pitaja je bljak uz vanilu...![]()
p brate, zavisi od gledista. Ja bih na pr bio ljubomoran da ispadnes gori.To me sad plaši. Od goreg ima gore da ne budem ja.