Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuj razumem ***** i ***** al *******?
Nikada ovom forumu necu oprostiti cenzuriranu guzicu i uvijek cu se boriti za slobodnu upotrebu guzice.Eeee @tab503 ebem vas u pravilnik
Ooo fakČuj razumem ***** i ***** al *******?

Ma dobro to ali ****** i *******? Stvarno nema *******smisla!Čuj razumem ***** i ***** al *******?
i to moze da se probaEeee @tab503 ebem vas u pravilnik
Koje bre, ebanje u pravilnik?i to moze da se proba![]()

Veruj miА када би ја направила тест, м
Шта мислиш, какав би резултат био, хмм
Питања везана за искуство, не за маштања.
Тест је зато глуп, јер се базира на мислима маштањима, не на искуству.

TakoeE sad sto neki ne ispunjavaji svoje fantazije je drugo.
Neki ispunjavaju
Али, видим, савет си прихватио и прилагодио се несрећној ситуацији по питању гyзице.Nikada ovom forumu necu oprostiti cenzuriranu guzicu i uvijek cu se boriti za slobodnu upotrebu guzice.
To kao da je prije pustanja u promet bilo na recenziji kod pokojnog Amfilohija.
Зашто не и ван?Sasvim je jasno, ima vezivanja, submisivnosti, ali ne i ponižavanja, sado mazo i sličnih stvari.. no, sve je navedeno u rezultatu
Prosto, malo više dominacije od muškarca, prija
Van sexa ni govora o tome.
Нема везе, бебоNatali sorry sto sam sinoc bio drvo, popio sam par piva i zaglavio sa muzikom i ode koncentracija.
Верујем, зашто не? Женско си.Veruj mi
Sve sto sam zelela, tosam imala![]()

Pa ja ne volim da mi neko govori šta da radim van sexa... a upravo to očekujem od njega u sexu, da mi i naredi, i postavi me, i igra se sa mnom nekada. To je submisivnost, nisam takva inače, jako volim slobodu i da sama odlučujem. Ili da zajedno odlučujemo ali uz svo poštovanje i dogovor.Зашто не и ван?
Неком ко не може да доминира ван секса нада мном... па неће умети ни у сексу.
Вероватно ће глумити и то лоше.
Да, сви смо различити.Pa ja ne volim da mi neko govori šta da radim van sexa... a upravo to očekujem od njega u sexu, da mi i naredi, i postavi me, i igra se sa mnom nekada. To je submisivnost, nisam takva inače, jako volim slobodu i da sama odlučujem. Ili da zajedno odlučujemo ali uz svo poštovanje i dogovor.
A razumem i nešto drugo što hoćeš da kažeš, naravno da ću ga voleti kao moje muško, kome želim i da služim, i ja njega i on mene, ali u sexu je meni drugačije.
Ali ovaj test nije obuhvatio mnoge perverzije... tipa voliš li se sexati na terasi, na klui, u autu, na veš mašini, raditi ovo ili ono... tako da ovo što nije obuhvaćeno eksplicitno pitanjima u vezi sa bdsm je očigledno sve stavljeno pod termin vanila. Msm svaki test tretira nešto, a nešto ne uzima u obzir.Да, сви смо различити.
Пљување од стране мушких не само на овој теми по,, ванилама" ми изазива прилично гађење, јер бити ванила не значи досадан секс, већ спектакуларан ако је мушкарац довољно јак, довољно мушко, довољно поверења улива.
Суштина ванилица је да морају да имају поверења у партнера, а онда је дозвољено све.
Без обзира на ниску ванилу, ти си готово савршен.Evo moje:
97% Switch
63% Primal (Prey)
56% Brat tamer
56% Dominant
52% Degrader
52% Submissive
48% Master/Mistress
48% Primal (Hunter)
46% Ageplayer
46% Vanilla
44% Pet
44% Boy/Girl
42% Daddy/Mommy
41% Non-monogamist
36% Voyeur
36% Degradee
31% Owner
31% Slave
27% Masochist
27% Rigger
23% Exhibitionist
19% Experimentalist
18% Sadist
14% Brat
12% Rope bunny
Rope bunny mi je na 12, a istina je, mislim da ne postoji zena na svijetu kojoj bi dozvolio da me veze.
Uvjek se moze dogoditi da joj dijabolicno zabljesnu oci i odnekud izvuce skare za zivicu, ili nedajboze one gace koje nose lezbe a na sebi imaju namontiranu umjetnu kitu.
Ne valja se uopšte ni upuštati u bdsm bez potpunog poverenja, to je ključna stavkaMnogi ljudi se nikada ni u bdsm ne bi sexali sa nekim ako nemaju potpuno poverenje.