BDSM Test: What kind of sexual deviant are you?

Ne valja se uopšte ni upuštati u bdsm bez potpunog poverenja, to je ključna stavka
pa da, pretpostavljam da je tako, posebno za submisivnog partnera. Unapred se dogovore gde su granice, a i moraju se dobro poznavati da prate reakcije očima itd..
A opet poverenje je za sve važno, od sex kombinacije do braka. Nekako osobina da je neko pouzdan barem kod mene je najbitnija za opuštanje.

Ali ovaj test nije obuhvatio mnoge perverzije... tipa voliš li se sexati na terasi, na klui, u autu, na veš mašini, raditi ovo ili ono... tako da ovo što nije obuhvaćeno eksplicitno pitanjima u vezi sa bdsm je očigledno sve stavljeno pod termin vanila. Msm svaki test tretira nešto, a nešto ne uzima u obzir.

Ali ovo ti nije tačno, što sam boldovala, jer je to tako i kod partnera u bdsmu, tj nije poenta da li imaš poverenje u partnera ili ne već šta voliš u sexu sa partnerom u kojeg imaš poverenja. Mnogi ljudi se nikada ni u bdsm ne bi sexali sa nekim ako nemaju potpuno poverenje. Poverenje nije dakle ono koje odlučuje o toj "vanili", a o njemu se nije postavilo ni jedno pitanje u testu.

Mana ovog testa je i što ne pita za iskustvo već volim ne volim, to si dobro primetila, da tako i maštarije ljudi ulaze u skor iako ih možda nikada nisu iskusili i u reali su baš to, blagi, nežni, dakle ništa od navedenog. Rešavala sam na nekom psihološkom sajtu tip ličnosti u vezi sa sexom, ali tamo su pitanja tipa koliko puta ste radili ovo, ono, itd, dakle iz iskustva, a ne iz maštanja.

Ух, рано је тек сам попила кафу па нисам сконцентрисана... 😁

Нема питања о поверењу, али наш ум одговара на основу визелизоване ситуације где је први одговор ваниле да то не би радила, прихватила, волела.
На другу, ако би замислила вољеног мушкарца, вероватно би одговор био другачији.

Разлика је што ванила може да оргазмира безброј пута и од самог додира, а неко ко је заиста БДСМ, не може без везивања, спенковања, дављења.....

Нема питања о поверењу, али наш ум одговара на основу визелизоване ситуације где је први одговор ваниле да то не би радила, прихватила, волела.
На другу, ако би замислила вољеног мушкарца, вероватно би одговор био другачији.
Uvek kad rešavam test zamišljam da radim sa voljenim m, jer sam to prava ja. Sve drugo može biti samo lošije ili drugačije..
Разлика је што ванила може да оргазмира безброј пута и од самог додира, а неко ко је заиста БДСМ, не може без везивања, спенковања, дављења.....
Pitanje osetljivosti, da. To je takođe prednost. Jer ako možeš vrhunac doživeti od "jednostavnog" sexa, šta će ti sve te perverzije..
Mada, sigurno je da igra dominacije, igre sa sex igračkama (to isto nije bilo u testu i spada stoga u vanilu) itd nekada čine sex zanimljivijim, kao i outdoor i sve drugo što nije bdsm, a toliko toga ima :)

pa da, pretpostavljam da je tako, posebno za submisivnog partnera. Unapred se dogovore gde su granice, a i moraju se dobro poznavati da prate reakcije očima itd..
A opet poverenje je za sve važno, od sex kombinacije do braka. Nekako osobina da je neko pouzdan barem kod mene je najbitnija za opuštanje.
Јбг, ако морамо да имамо пленарно заседање да би се сексали...
Зато морам да знам да ме не би никад, никад, никад повредио. Е он такав сме све, без да се договарамо јбн као да купујемо кућу 🙄

Зато морам да знам да ме не би никад, никад, никад повредио. Е он такав сме све, без да се договарамо јбн као да купујемо кућу 🙄
pa moraš imati zasedanje ako će neko biti vezan i zapušena mu usta... i još npr povez oko očiju.. jbg. :)
Ako si slobodna za vereme sexa ne treba ti, sama ćeš da odskočiš i pobegneš ako ne valja hehe

Jer ako možeš vrhunac doživeti od "jednostavnog" sexa, šta će ti sve te perverzije..
Управо то. Негде сам давно писала о томе.
Зашто померати границе ако уживаш више него довољно?
Ок, мало забаве ради, играти се..
Опет, разумем да је многима то потребно, али где води стално померање граница?
Да ли губе спосоност да доживе оргазам приликом обичног секса?

Без обзира на ниску ванилу, ти си готово савршен. 😁

Мада, могла би ја да урадим поново тест 🤔
Радила сам кад си отворио тему, па још једном.. Какав резултат желиш да направим? 😁
Neka switch i oba primala budu visoki.

redface1.gif

Unapred se dogovore gde su granice, a i moraju se dobro poznavati da prate reakcije očima itd..
....i neka safe word
Ako su ti usta slobodna u tom momentu haha ako ne onda neki prethodno dogovoren pokret, bilo šta..
Oči naravno al ne oslanjati se striktno na njih jer mož se desi kad nesvesno izvrneš oči ko zaposednuta on pomisli da te od života rastavio a ono ti u neizdrž transu :lol:

pa moraš imati zasedanje ako će neko biti vezan i zapušena mu usta... i još npr povez oko očiju.. jbg. :)
Ako si slobodna za vereme sexa ne treba ti, sama ćeš da odskočiš i pobegneš ako ne valja hehe
Јаооо, немој ме подсећати..
Мислим да сам писала негде...
Једном ми је лик после секса певао на јастуку, певао певао, никако да престане.
А ја хтела још у току секса да побегнем.
Изузетна снага воље и концентрације га је спасила да га не удавим јастуком!

Не можеш увек ни невезана да побегнеш. 🙁

Још нешто, ситуација се понавља..
Мушкарци довуку овде на тему женку за коју су ев заинтересовани, испостави се да је ванила, мало пљуцну и повуку се..
Онда дођу жене које поносне на себе што нису ваниле наставе хајку на ваниле. 🙄

И онда ми излапрдамо свашта о нашим сексуалним животима а они весело дркају иза екрана.
:rotf:

Мушкарци довуку овде на тему женку за коју су ев заинтересовани, испостави се да је ванила, мало пљуцну и повуку се..

И онда ми излапрдамо свашта о нашим сексуалним животима а они весело дркају иза екрана.

ja drkkam tuzno
jer ne znam koju bih pre voleo da gledam u oci :rumenko:

boli me uvo ko drka
nije moja stvar :)
jel si ti ok? drago mi je što si navratila.

Pa ja ne volim da mi neko govori šta da radim van sexa... a upravo to očekujem od njega u sexu, da mi i naredi, i postavi me, i igra se sa mnom nekada. To je submisivnost, nisam takva inače, jako volim slobodu i da sama odlučujem. Ili da zajedno odlučujemo ali uz svo poštovanje i dogovor.
A razumem i nešto drugo što hoćeš da kažeš, naravno da ću ga voleti kao moje muško, kome želim i da služim, i ja njega i on mene, ali u sexu je meni drugačije.
kazu da jake zene pali submasivnost u krevetu.

Nije baš tako bukvalno zasedanje, evo ja prva nikako ne volim bilo šta što je proračunato umesto spontano.. Al ovde prosto mora tek neki znak da se dogovori, ništa više nikakve priče u nedogled o svemu tome..
A što se povređivanja tiče, stvar je u tome da si mu dala moć da te povredi a apsolutno poverenje imaš da znaš da neće to uraditi.. U toj činjenici leži taj neki napaljivi momenat samo ga teško objasniti ovako rečima

Суштина ванилица је да морају да имају поверења у партнера, а онда је дозвољено све.
netacno..vanilica voli klasican seks i igre ovakvog tipa joj ne prijaju ili je ne pale.

dzaba ti neku spenkovao ako je to ne pali.... a vanile suu bas to..to je izraz za opsobe koje uzivaju u klasicnom seksu bez ovih bdsm primesa
i to je sasvim ok..ko voli.

Back