Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.878
ma nemam pojma sve ovo sto znam postane gay jer se razocaro u isti pol,odjebo ih neko i onda kao nadju se dve zakrpe kao razumu se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radja se. Kao sto ne mozes postati gay jer je to moderno, tako ne mozes postati ni kinkster jer je to sad moderno. Ako to probas i dopadne ti se, znaci da si imao sklonosti prema tome...
Gresis, ovaj, silno gresis, sinak...![]()
Ne računam gej populaciju. Govorim o normalnim muškarcima
Kristian je satro sadista, ali totalno promasena prica...Holivudska limunada.
Da li je 50 nijansi smešan ili ne, to ne bih uopšte sudio o tome, nisam kompetentan u tom režiserskom i rediteljskom... Ali da je uradio na fazon i da je zgrnuo lovu, to jeste. Svima smešan, a svi znaju za njega, skoro svi gledali.
Plus što malo ko uopšte sme da se upusti u nešto više od toga... Jednom mi jedna rekla da hoće sve da proba, onda mi donela lisice. Rekoh, ma, idi ženo bestraga ako ti je to sve.![]()
Da li je 50 nijansi smešan ili ne, to ne bih uopšte sudio o tome, nisam kompetentan u tom režiserskom i rediteljskom... Ali da je uradio na fazon i da je zgrnuo lovu, to jeste. Svima smešan, a svi znaju za njega, skoro svi gledali.
Plus što malo ko uopšte sme da se upusti u nešto više od toga... Jednom mi jedna rekla da hoće sve da proba, onda mi donela lisice. Rekoh, ma, idi ženo bestraga ako ti je to sve.![]()
Ma jok, vezicama za zice![]()
A ko je rekao da ja to volim?![]()